351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

art ne gyceğimizii flnn düşünüoruzzzz nee heycanlıı dimiiii :)

evet cnm ben kıyafetrlerimi hazırladım bile bileti aldık ertesi gün hazırladım herşeyimi o gelene kadar giymeyeceğim yeni aldığım cicilerimi ilk sevdiğime giyeceğimm çok heyecanlı ya konuşması bile hava alanındaki ilk karşılaşma ilk bakış

çokk heycanlıııı cnmm anlatsanaaa nelerrr hazırladnnnn :)

hiç yiyemedi tabi orda ilk yemeğiniz balık olsun o zaman sen sever misin balığı :) ya işte kıymet öğreniyorlar azcık
bende nişanlıma diyorum askerlik sana ne öğretti o da herşeyin kıymetini diyo yemeğin senin annemin babamın bidaha hiç üzmicem seni yemekte ayırmıcam ne varsa onu yicem az çok askerlik hepsine bişeyler katıyor bize bile.... bide sabırı öğrenmiş benm ki normalde çok sabırsızdır da

cnmmm baya bişey katıo aslndaa dimiii :) arttt herşeyin değeriniii anladılarrr, benmki de dioo, balkonda çay içmek bilee nasıl keyifmş diee zatenn iilerdii, dahaa da ii olupp, şeker gbii olcklarr :) severimmmm cnmm bndeee nişanlım da çok sever, çok yerdikk şimdi uzun süredr yiyemediii kıyamammm

çokk heycanlıııı cnmm anlatsanaaa nelerrr hazırladnnnn :)

yeşil renkli uzun askılı kırmızı ve mavi minik çiçekleri olan bir elbise, yine renkli ağırlıklı olarak kırmızı ve mavi tonlarının olduğu dolgu topuk ayakkabı küçükte bi kol çantası renkli bileklikler bide güneş gözlüğüm var tabi güneş olursa vazgeçilmezim renkli olmayı seviyorum her rengi kattım üstüme ojeyi de sarı mı sürcem acaba iyice renkli olayım

evet cnm bana bile sabretmeyi öğretti saatlerce telefon beklediğim günleri biliyorum ne de olsa :) bize göre alt tarafı balkon keyfi ama baksana bile kıymetli olmuş ay inş cnm dediğin gibi olsunlar mutlu huzurlu yuvalar kuralım

ben de severmmm canlı gynmeyiii içimii açarr enerjim artarrr sen de bayaa renkli olcnnn cnmm çokk güzellll olcakk :) oje de renkli güzell olurr, benn de french çok severmmmm uzun süre dee gidio yaa bide ondann

ben de severmmm canlı gynmeyiii içimii açarr enerjim artarrr sen de bayaa renkli olcnnn cnmm çokk güzellll olcakk :) oje de renkli güzell olurr, benn de french çok severmmmm uzun süre dee gidio yaa bide ondann

olucak tabi sevdiklerimiz geliyooooo daha ne olsun aaa evet evet french de güzel oluyor olcam rengarenk tırnaklar sade olsun bari bende french yapıyım hem dediğin gibi bi kaç gün idare etsin beni

olucak tabi sevdiklerimiz geliyooooo daha ne olsun aaa evet evet french de güzel oluyor olcam rengarenk tırnaklar sade olsun bari bende french yapıyım hem dediğin gibi bi kaç gün idare etsin beni

cnmm kırmızıı flnn süremiorumm ben hemen bozuluooo bide çıkarnca sizde de oluo muu kalıoo brz kırmızlıkkk gck oluormmm yzden de açık renge kaydım uzun süredrrrsen de french yapp tatlımm bi kaç günn idare eder, her kıyafetle de olurr

o konuşmaların keyfi bambaşka olur heralde :) bir yanda 353. dönemler gelip gider onlara destek oluruz bir yan da biz heyecanımızı yaşarız gelsin bi an önce o günler

art ne gyceğimizii flnn düşünüoruzzzz nee heycanlıı dimiiii :)
Evet gelsin o günler yaa baksana bennur bileklerine kadar düşünmüş ehehe aşk işte

evet cnm ya kalıyo mavi de de kalıyo sinir oluyorum bende onun için kuaför bana altına parlatıcı sür üstüne renkli ojeyi sür çıkarması da kolay olur renkte kalmaz dedi ama yapınca hoşuma gitmedi partatıcının üstünden akıp dalga dalga kaldı her kıyafete uysun evet büyük bavulla gitmek istemiyorum karşılamaya
Evet gelsin o günler yaa baksana bennur bileklerine kadar düşünmüş ehehe aşk işte
düşündüm cnm herşeyim hazır benim bi tek gelmesi kaldı nişanlıma da gömlek aldım yeşil bir örnek olalım diye giderken onu da götüreceğim sen neyi bekliyosun cnm başla ufaktan sende böyle avutuyorum bende kendimi iyi geliyor onun için hazırlanmak uğraşmak

cnmm bnde duydum onuuu ama hiç denemedmmm kendm koyu renk ojeyi çok düzgn süremiorummm ztnnnhergünküü gysini ayarlarsnn cnmmm herşeyini aksesuar flnn yüklenip gidersnn, çok heycanlıııı :)

ahahaha evtt cnmm aşk böylee bişeyy iştee, ben de özendmmm bişeyler alıppp hazırlayasım geldiiiii cnmmm

Ben oce sürmeyecem benimki gıcık oluyo

öyle oturup beklemek yok artık son düzlüğe geldik güzel günler yakın ramazanı saymıyorum bile ben onlar da rahat olur bizde iftar sahur misafir derken daha çabuk geçiririz sonra hooop geliyolar ztn sizde başlayın hazırlıklara

benmki de pek sevmez kırmızı ojeyi ve beyaz elbiseyi onlar olunca çok sexy görünüyomuşum herkes bana bakıyomuş ömür boyu hapiste değil de yanında olmamı istiyorsan yapma dedi bende arada kaçamak yapıyorum sadece

cnmm bnde duydum onuuu ama hiç denemedmmm kendm koyu renk ojeyi çok düzgn süremiorummm ztnnnhergünküü gysini ayarlarsnn cnmmm herşeyini aksesuar flnn yüklenip gidersnn, çok heycanlıııı :)

koyu renk oje sürmekte zor ama bende baya uzun sürede sürüyorum sil çıkar sil çıkar bütün gece uğraş aynen cnm sonraki günler için öyle yapmayı düşünüyorum ama ilk görüş çok önemli diyolar ya şöyle görünce çarpılsın yine yemin töreninden beri görüşmedik ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…