351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sen tepki verdin ya belki bundan sonra değişir inşallah yumuşamıştır canım
illa o aptal kızın eklemesi mi gerekiyodu yaa salak şey.böyle iyi olcaksa olmasın aramız hiç.benim unutcağımı o böyle yaptıkça tepki vermiceğimi biliyo.ondan yumuşacık davranıyo.biliyorum ben.:26:

aman canim nazar degmesin bundan böyle hep böyle devam edin insAllah bende tartismayi özledim ne desem altdan aliyor gerci normldede fazla kavga etmeyiz ama askere gidince adam daha bi ililimli oldu sanki

ayyy ne güzel yaaaa Allahım bende der miyim ki "eskiden ne salakmışız herşeye kavga ediyomuşuz şimdi onları bile özledim aramız yumuşacık hiçbir dert yok sıkıntı yok lay lay lom" filan diyebilir miyim acep:26: yok:26: çok ütopik bu:26:

benden bir "ilaaahiii" de sana insan tartışmayı özler mi kızzz allah korusun

hihi en basiti arkadaslarimla disari ciktigimda eve erken dön diye kizardi simdi ise ne zaman disari ciksam aklima geliyor kizmasi ve kücük tartismalarimz ve ister istemez keske simdi olsada yine kizsa ama yeter ki her istedigimde ulasabilseydim diye böyle seyleri özlüyorum

canım o dediğin de olabilir ama öncelikle iyimser düşünmeye çalış bence. çünkü bahsettiğimiz kişi senin sevgilim dediğin en yakının olması gereken biri. eğer böyle hissetmiyorsan ve birbirinizin hep yaptıklarınızn altında bir şey arayacaksanız bence bu işi uzatmayın:26:
dediklerim çok sert gelmiş olabilr ama dürüst davranmaya çalışıyorum canım benim. yanlış anlama, bu şekilde daha iyi yardımcı olabileceğimi düşüünyorm

Haklısın canım.Yok yanlış anlamadım tabiki de olur mu öyle şey Bakıcaz artık zaten.Bi gelsin de

Haklısın canım.Yok yanlış anlamadım tabiki de olur mu öyle şey Bakıcaz artık zaten.Bi gelsin de
belli olmaz canım dediğin gibi bi gelsin de...:44: belki birbiriniz olmadan yapamayacağınızı anlayacaksınız, bu sebeple ikiniz de davranış biçiminizi biraz değiştirdikten sonra, belki her şey çok güzel olacak . hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Kızzz hergün kavgayla gürültüyle hırla geçirmeye o kadar alışmışım kiii şimdi telefonda bi yumuşak ses,bi saygılı tavırlar,bi anlayış görünce çok şaşırıyorum
hmm anladım canım.İnşallah değişmiştir gerçi insan bir anda değişmez ama...Bir süre sen bütün düşüncelerini askıya al...ilk başta iyiydik diyosun neden değişti bu çocuk bu kadar :44:hani herkes bize özenirdi diyorsun ya birşeymi oldu aranızda da böyle hırçın davranıyor:44:

O benim herşeyimdi zaten canım.Bilmiyorum nasıl yaparım ama kendimi kafese sıkışmış gibi hissediyorum.Rahat değilim.Beni olduğum gibi kabul eden adam gitti karşımda kendi yaratmaya çalıştığı insan geldi

aslında pek değişen bişey de olmadı Şeymacım İlk başlarda ben kendimden çok ödün verdim çok seviyodum çünkü.Kıskandı tamam dedim senden önemli mi face'imi kapattım,diğer saçma bütün hesaplarımı kapattım.Konuşma dedi konuşmadım.Hattını değiştiriyoruz dedi değiştirdik.Hiç sözünden çıkmadım.Peki karşılığında ne gördüm? Bana ilgisi sevgisi bunları hesaba katmıyorum onlar bambaşka.Yeri geldi ailem yanımda olmadı o bana destek verdi.Herşeyimle yanımda oldu.Ama bunları yaptığım bu kadar fedakarlık yaptığım için hiçbir şekilde hoşgörülmedim ben.O istekler bitmedi.Artık bunaldım.Bunlar eskiden olmalıydı diyorum ne bu kıskançlık diyorum "okuldan erkek arkadaşın olcak da nolcak bu saatten sonra diyo"
Ya neden olmasın.Yabani miyim ben.İkna ettim zannediyorum sonra birden tekrardan parlıyorum ne işin var senin insanlarla bilmem ne.Bi ton laflar bana.Bu sadece kıskançlık için de değil.Makyaj temizleme ürünleri aldım diye sen niye süsleniyosun kendine neden özen gösteriyosun dedi ya Güvenmedi bana telefonumu kurcalıyo.Ev arkadaşlarımla yediğim yemek masası fotoğrafı vardı mumlarla,şaraplarla filan kimle yendi bu yemek diyo bildiği halde.Ben bunalmışım zaten bide üstüne güvensizlik görüyorum.İnsanın bi dayanma gücü olur.Sınırı olur.Benim bu kadarmış.Sevgisi,verdiği huzur,desteği bambaşka ama bunlar oldukça katlanamıyorum ben.
Bana o kadar karışıyo ki o kadar düzeltiyo ki beni çok yoruldum artık.Mesela mesajlaşıyoruz yada faceden bişey yazıyorum diyelim ki.Atıyorum bi cümleyle örnek veriyorum.
"teşekkür ederim amcacım sizde çok selam söyleyin" yazdım diyelim ki.Bana tepkisi şu "cümleye ilk başlarken büyük harfle başlanır ordaki -de ayrı yazılır bunlara bi dikkat et artık diyo.Kavga ediyoruz mesela mesajlaşırken ordaki yazım hatamı buluyo ya sonra ben cinnet geçiriyorum

cnmmmm sen hala üniv de okuosun ama erkek arkadaşın mezunn olduu dimii, bişey sorcam sana sen okuldayken çalışıo muydu yoksa iş mi arıoduu? kendi evdeyken, başka insanlarla görüşmeni fln istemio mu acabaa.. bide şöyle bişey var üniv günleri bi daha geri gelmio, o arkadaşlarla gidilen yemekler, kahve molaları aslaa eskigi gbi olmuo.. senin de hakkın bnce gezmek, onlarla vakit geçirmek.. ben mezun oldumm herkess bir baktım ki dağılmışş, çoğu evli ve farklı şehirlerde, çok az kişii kaldıkk artt..senin erkek arkadaşın kendi arkadaşları ile fln vakit geçirir mii, acaba hep ikinzn bi arada olmasınıı mı istiooo..öyle de olmaz ki, herkesn sosyal hayatı devam etmeli die düşünürmm ben.. cnmm bakalım askerde erkek arkadaşın bazı şeyleri düşünüp, bazı kararlar almışta olabilir.. inş hayırlısı olsnnnn sizin için

Canım sen bunları anlatınca aklıma şu geldi, kimi zaman erkekler uzun süreli ilk ilişkisinde çokça peşinden koşuyor o kızın, enerjisini hoşgörüsünü herşeyini harcıyor ama kız buna çektiriyor da çektiriyor hiç bi şekilde söz dinlemiyo asilik ediyo kız aşırı ama. eziliyo karşıdaki,Sonra o ilişki bitiyor erkek yeni bi ilişkiye başladığında hakimiyet sendromuna giriyo söz dinletmek kısıtlamak, kuzur bulmak sevilmek 1.amacı oluyor belki fark etmiyor ama ben bu sefer baskın taraf olacağım triplerine giriyor, diğer sevgiliden kalma bir tik gibi düşün yani.Tabi bilmiyorum önceki ilişkisi nasılmış ne sebeple bitmiş, sadece bir tahmin yürüttüm.bende 1 senelik bana çk zarar veren bir ilişki yaşamıştım ordan biliyorum, şimdi o ilişkide yaptığm hataları asla yapmıycam sendromuyla hiç bi şekilde baskıya, kısıtlamaya gelemiyorum.En ufak karışmaya tahammül edemiyorum, hiçbi lafın altında kalmıyorum sanki psikolojim önceki ilişkimde yaşadıklarımın korkusu ile tepki veriyor şimdi.:44: sizinkide böyle olabilirmi

Tatlim tüm cevaplar bu yazdiklarinin içinde. En baştan sen mantikli mantiksiz her şeyi kabullendigin için kafasinda seni kendi istediği gibi sekillendirebilecegini onaylamis bir kere.Ve ayni zamanda erkek arkadaşının kendine güveni de yok.Biliyorsun anlattigim durumu.Sevgi ve mantik bir arada yürümüyorsa bir ilişki de ikisinin de tek başına hiçbir anlami yok.Yasamini mutlu sürdürmekte surdurmemekte senin elinde.

aynen öyle benim o zamanlarım bi daha geri gelmicek.ve yanlış yaptığım bişey yok ki benim.inan varya arkadaşlarım dediğim insanlarda öyle tipler değil.hani vardır ya üni.öğrencisi bu,rahat kız,evi de var düşüncesi olan tipler değil asla.kendi halinde insanlar.dertleşiriz zaten.düğününüze gelicez.enişte kızıyo bize ama düğünde de kızmaz heralde filan modundalar yani o da geçen sene mezun oldu canım.ikimizde üni.deydik yani.kendisi arkadaşlarıyla zamanında çok gezdi tozdu.kızlar bunlarda çok kaldı.sonra o beni kısıtlıyo diye bende onu kısıtladım.evden çıkamaz olduk.ki ben asla böyle biri değildim.onun psikopatlığı banada geçti.ben yapma diyodum yapmıyodu.o da benden bunu bekliyodu.o yapma deyince benim de yapmamamı.bende böyleydim hep ama yeri geldi sıkıldım bundan.onun kız arkadaşlarıyla görüşmesine laf etmiyodum çünkü bunalmıştım yani.ama o benimkine laf ediyodu hep.sen izin veriyosun diye bunları senin de yapabilceğin anlamına gelmiyo diyodu bana sen benim arkadaşlarımı biliyosun seviyosun beni kendi arkadaşlarınla tanıştırma diyodu. hem arkadaşlarım kim tanımak istemiyo.hemde önyargıdan ölüyodu.gitmiceksin gelmiceksin görüşmiceksin bilmem ne.:26:

Şeymacım eski ilişkisi bu işte geçen sorun olan o salak kızın eklediği o kızla yaşadığı ilişki daha psikopatçaymış.kız bundan daha fazla kıskanırmış.ölümüne birbirlerini kısıtlarlarmış.sonra kız bunu aldatmış.erkek arkadaşım buna şahit olmuş(o kısmı hiç anlatmadı nasıl bi şahitlik:26: ) neyse işte.ona göre o daha beni kıskanmıyo.ilişkimiz normal boyutlarda.tabi izin vermicekmiş erkeklerle görüşmeme.ne gereği varmış.hayatımda o varmış ya.başka erkeğe neden ihtiyaç duycakmışım ay arkadaş bu ya olur muu.diyorum ki üniversite geçti hadi uzaktayız diye güvenmedin o insanlara diyelim ki dedim.evlendik barklandık iş güç oldu iş arkadaşlarım oldu o zaman napıcaz dedim.evliyiz o zaman bu kadar olmam ama sende görüşmeyiver erkekten arkadaş mı olur diyo. evli barklı olcan ne gereği var bi erkekle arkadaşlık kurmana diyo ki ben içimde kötü niyet olupta mı arkadaşlık yapıyo olcam yaaa ne ayıp böyle bi düşünce oldukça zaten aşamazsın ki.sokaktaki herkesten nem kaparsın.ki öyle de zaten.şu sana baktı,şu kim tanıyo musun,ben olduğum halde o sana nasıl selam veriyo ilkokuldan arkadaşlarım yani.ki uşak gibi bi yerdeyiz herkes bizi artık biliyo 3.5 senelik ilişki.insanların içinde kötü niyetle vermiyo ki o selamı.beni bildikleri için arkadaşım oldukları için konuşuyolar.ve erkek arkadaşım varken kendimi o kadar kasıyorum ki insanlar beni yapmacık zannediyodur yani:26: nolmuş buna havalandı bizi beğenmiyo mu filan zannediyodur.:26: en istemediğim düşünce bu da.hayatta böyle bi insan değilim olmadım da:26: offff

kızlar bişey sorcam... dün sanırım mobilyalarla ilgili konuşmuşsunuz.
mobilyam net diye bi site hakkında.. hatta İLKAY benim yatak odama benziyo aynası farklı demişti.. o siteye yeni bakabildimde her bütçeye uygun mobilay var. ama sanırım istanbulda bayisi yok. bu mobilyalar bursada üretiliyormuş. nasıldır acaba kalitesi.. bunu araştıran arkadaş kimdi?

Ovvv canım yaa şahit mi olmuş:26: Bi de onun yaşadığını düşün canım...Ama tabi bu psikopatlık yapması gerektiği anlamına gelmiyor ve canım seni üzmek istemiyorum ama bu yaşa gelmiş ve hala erkek arkadaşlarına falan bu denli karışıyorsa ne kadar değişir ki bu adam bilemedim:26: Hani yanlış anlama densizlik ediyosam özür dilerim ama bi yaştan sonra erkekleri değiştirmek çok zor oluyor.Senin sevgilin in kilit sözü 'bana izin veriyorsun diye bu hakka sahip değilsin' demek bence Kendi belli haklara sahip ama sana bu hakları vermiyorbu en karşı olduğum şy erkek ne hakka sahipse kadında aynı haklara sahip olmalı feminist bir insan değilim kesinlikle ama bu ilişkide gerekli diye düşünüyorum mesela benim nişanlım gece 2 ye kadar arkadaşları ile dolaşırdı bende 12 ye kadar dolaşırdım mesela gece 2 bayan için tehlikeli olur diye.Bizim sistemimiz budur esas olan bana zarar gelmemesidir. Lise arkadaşımla (erkek) gidip takılırım çiğ köfte falan yemeye gideriz bir kısıtlama yoktur yani... bende kısıtlamam asla da kısıtlanmak istemem ama belli ölçülerde herkes kendinden fedakarlık etti orta yolu bulduk.

yani canım sahitlik yapmasi böyle bi duruma beni de aynı konuma sokmasi çok yanlış :-\ taa seneler öncesi yaşanmış bi durum yani.
Bende diyorum aynı şeyi ben sevgilimin oldugumun farkındayim.ben arkadaşlarımla tost yesem kahve içsem ne zarari olabilr.ben bunu bi türlü anlatamadim.ve bu kadar sıkılmaktan bunaldım artık :-\
canım densizlik yaptığın bi durum yok doğru söylüyosun yardımcı olmaya calisiyosun.çok sağol :'(

şu an çok mutsuzum kızlar sevdiğim beni tamamen yanlış anladı ben hiç istemiyomuşum evlenmeyi onun zoruyla oluyomuş herşey onu istemediğimi hissettiriyomuşm tamam ben seni anladım dedikapattı tel.i

şu an çok mutsuzum kızlar sevdiğim beni tamamen yanlış anladı ben hiç istemiyomuşum evlenmeyi onun zoruyla oluyomuş herşey onu istemediğimi hissettiriyomuşm tamam ben seni anladım dedikapattı tel.i

nolduuuu cnmmm arar tekrardan düzgncee konuşursnzz, öyle bir şey olmadığını kendi de çok ii biliodurrr bak, telde kendimizi çok net anlatamıoruzz ve maalesef bu tarz sorunlar oluo tatlmm

nolduuuu cnmmm arar tekrardan düzgncee konuşursnzz, öyle bir şey olmadığını kendi de çok ii biliodurrr bak, telde kendimizi çok net anlatamıoruzz ve maalesef bu tarz sorunlar oluo tatlmm

malesef bilmiyo cnm en kötüsü de bu başta devamlı evlilik diyrum diye kızmıştı üstüme çok geliyosun hep evlilik diyerek dedi o günden sonrada ben bidaha hiç evlilikten bahsetmedim ufak ufak o söylerkende sen bi gel herseyin en güzelini yapıcaz dedim hala öyle söylüyrum bugün de hayallerini anlattı evimizi inş. olucak hepsi dedim bu sefer de herşeyi ben istiyorum zorumla oluyo bunlar dedi halbuki ben hergün evimiz için mobilya bakıyorum çeyizimi toparlamaya çalışıyorum

süreklii telefonla iletişim halinde olduğumuz için, birbimizii bazen farklı anlıoruzzz cnmm, bidee bizim askerlern bazen kapris yapası, nazlanası tutuo ya hepsi üst üste gelince böylee oluo işte.. sen de ara sıra laf arasındaa bahsedebilirsnn aslndaa cnmmm aldığın herhangi bir çeyizdenn flnn.. ordaa tavırlarıı değişiıı iştee brz.. benn gttiğimde nişanlımın anı anını tutmuodu, bir an çok neşeli, bir an susuoo konuşmuo.. gel gitlerr yaşanıoo.. ama sen üzme kdniniii o daa yanlış düşündüğünü mutlaka farketck ki bence zaten farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…