• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlarrr günaydınnnn, nasılsnzz, bugn bizim iş bayaa yoğunn, uzn bir günnn olcakkkk :)

kalimero doğum günün kutlu olsunn, yeni yaşın dilediğin herşeyi getrsn :)

günaydın kızlarr
kalimerooo mutlu yıllar:24:
rüya tabirlerine pek inanmam çünkü bilinçaltımız sayesinde kendi kendimize uydurduğumuz şeyler:1: ama nasıl olduysa seninkinin gurbetten gelecek olması doğru çıkmış :52:

günaydın kızlarr
kalimerooo mutlu yıllar:24:
rüya tabirlerine pek inanmam çünkü bilinçaltımız sayesinde kendi kendimize uydurduğumuz şeyler:1: ama nasıl olduysa seninkinin gurbetten gelecek olması doğru çıkmış :52:
evet canım :1: öyle yazıyodu benim de işime geldi:21:

cnmm babamın yanındymm ben, muhasebeye bakıorum benn burdaa

Hımm anladım kuzum, nasıl insanın patronun babası olması:1:

evet canım :1: öyle yazıyodu benim de işime geldi:21:

Hımm anladım kuzum, nasıl insanın patronun babası olması:1:

:1: cnmmm diğer çalışanlar ileee :1:arkadaş gbidir, çok anlayışlıdırrrr asla kızmazz amaa banaa serttrrr :1: onlara bişey demez amaa banaa kızarrr, eleştirirr :1:

Hayrolsun canim, bende ilknur gibi düşünüyorum, o sebeple takılma bu ruyaya :31:

:1: cnmmm diğer çalışanlar ileee :1:arkadaş gbidir, çok anlayışlıdırrrr asla kızmazz amaa banaa serttrrr :1: onlara bişey demez amaa banaa kızarrr, eleştirirr :1:

:1: hadi ya benim babamda mükemmeliyetçidir ya:1: neymiş daha iyi olmamız için eleştiriyormuş:40:

Kızlar selamm:3:
Firmanın birinden geliyorum şimdi fotoğraf çekimi için gittik de.:10:
Napıyosunuz bakalım pek sessiz burası:ssz:

Back
X