- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.701
hakkında tutanak tutuldu işlem falan yapılmış cnm ceza için bişey dememiş belki iyi halden almayacak ceza daha önceki dönemlerde birinin tezkeresine kadar ertelemişler cezayı son hafta çarşı çıkışını vermemişler bitmiş gitmiş ceza da en güzel haberde askerlik uzatma gibi bişey olmaması![]()
annen haklı o konu da cnm artık kişiliği oturmuş birinin kendini değiştirmesi çok zor bi yere kadar değişir belki ama büyük kişisel özelliklerini değiştirmek zor... inşallah orta nokta bulup mutluyluğu yakalarsınız hayat yanlız yaşanmaz mutlaka yanında kendini hzurlu hissedeceğin birisi olmalı hakkınızda hayırlısı olsun cnm şimdi düşünme bence ayrılık falan askerden bi gelsin oturun konuşun sonra karar verirsin bunlara :26:
ayyy canım çok sevindim ben rahatladım vallahiiii

valla bennurcum üstümde o kadar büyük bi yük var gibi hissediyorum ki sana anlatamam...devam edersek bu ilişki en ufacık çatırtıda biter,ayrılırsak bi daha birine nasıl alışırım,nasıl yaparım,nasıl katlanırım hiç bilmiyorum

gerçekten evlenip de boşanıyo gibi hissediyorum kendimi.3.5 sene boyunca bizde evli gibiydik dip dibeydik hep.max 1 ay birbirimizden ayrı kalıyoduk.7/24 telefondaydık zaten o da ayrılık sayılmazdı yani:26: bilemiyorum:26: Hayat çok zor