• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

selam kızlar:3: başlamış yine balayı muhabbetleri :1: sapanca düşünüyorsanız güral oteli de tavsiye ederim balayı odaları harika:16:
bende k.validemleri iftara almaya düşünüyorum da sadece düşünüyorum şimdilik çağırmasam mı napsam:44::9:

Neden heyecanlanıyomusun iftara çağırırken:9::9:
canım güzel biryer gibi odada jakuzi istiyorum ben illa:19:

Neden heyecanlanıyomusun iftara çağırırken:9::9:
canım güzel biryer gibi odada jakuzi istiyorum ben illa:19:

balayı odasında jakuzi vardı sanki cnm öyle hatrlıyorum:44:

evet şeymaaa ben yine heyecan yaptım yan yana gelince yarım saat atamıyorum heyecanımı sonra adapte oluyorum ortama:9:

oo ben de baktım çooook pahalı kızlar:50: ama normali nedir bilmiyorum. normalde de günlük 600-700-1000den aşağı bulunur mu bilmiyorum Türkiyede. bu kadar parayı gözden çıkardıysanız size tavsiyem yurtdışına gidin daha uygun olabilir.:31:

kizlar kasim ayinda balayi icin abant bencede cok güzel tercih olur :23: askerimi ikna edebilirsem bi kac gün sapanca istiyorum :16: gerci bu yil alacatiya bayildim cok güzel butik oteller var ve fiyatlar yazdan sonra düsmeye baslar diye düsünüyorum :6:

üzülürdüm tabi haklısın cnm çağırmak gerek :31: haftaya ayarlayayım bir gün birlikte iftar açalım sevdiğim olmadan pek tadı olmayack ama napalım bu sefer böyle olacak:25:
Aynen hep eksik hep...Off artık gelsinler de tamamlansın yüreğimizin öbür yarısı:14:
isim hatırlayamadım cnm kuzenim gitmişti orda bi otele balayında memnun kalmıştı:44:
İsmini sorduğunda yazarmısın tatlım
oo ben de baktım çooook pahalı kızlar:50: ama normali nedir bilmiyorum. normalde de günlük 600-700-1000den aşağı bulunur mu bilmiyorum Türkiyede. bu kadar parayı gözden çıkardıysanız size tavsiyem yurtdışına gidin daha uygun olabilir.:31:
Canım ben en kötü ihtimal 3 gece 4 gün ağvaya gideceğim 700 tl 3 gece gayet iyi odalarda jakuzi şömine falan var
kizlar kasim ayinda balayi icin abant bencede cok güzel tercih olur :23: askerimi ikna edebilirsem bi kac gün sapanca istiyorum :16: gerci bu yil alacatiya bayildim cok güzel butik oteller var ve fiyatlar yazdan sonra düsmeye baslar diye düsünüyorum :6:

bu alaçatı neresi yahu:44: bulamadım ben butik otel:44:

Aynen hep eksik hep...Off artık gelsinler de tamamlansın yüreğimizin öbür yarısı:14:

Canım ben en kötü ihtimal 3 gece 4 gün ağvaya gideceğim 700 tl 3 gece gayet iyi odalarda jakuzi şömine falan var

alaçatı izmirin en lüks güzel semtlerinden biri canım ama gidip kalmadım.
ağva çok uygunmuş canım güzel bir yer diye duydum ben de :52:

tamam cnm yazarım... ağva bencede güzel bir tercih cnm hep istediğin gibi de bulmuşsun :31:

kızlarr iyi haftasonları iyi tatilller:3: bugün pek bir sessizdi burası yahuu :31: akşama da ben gelemiyorum iftardan sonra dinlenip yatmakla meşgul olduğum için:1:
bu arada jakuzili otel odası mı var yaa amma da cahil kalmışım o ne:23::53:

güral sapancayıı ben de çok duyuyorummm amaa pahalıymışş, çok güzelll olduğunuu çok kişiden duydmmm

bugün öğlen gibi sevgilim mektubumu almış.:87: hemen 1 tane daha yazıp pazartesi yollamam lazım.:109: mektup tam 1 haftada gitti -ki oradaki memur daha geç gider demişti. daha da çok sevindim. ayrıca mektubu kimse açmamış okumamış o da sevincime sevinç kattı. :118:işte bunların hepsi bi' anı:103:

Back
X