• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bugün öğlen gibi sevgilim mektubumu almış.:87: hemen 1 tane daha yazıp pazartesi yollamam lazım.:109: mektup tam 1 haftada gitti -ki oradaki memur daha geç gider demişti. daha da çok sevindim. ayrıca mektubu kimse açmamış okumamış o da sevincime sevinç kattı. :118:işte bunların hepsi bi' anı:103:

ilk mektubun sanırım.. bi kaç tane daha at güzel oluyo.. tabi ondanda isteki sende bişeylerle avun.. anı olarak saklayabileceğimiz bişeyler olsun. bende 3 tane attım ilk gittiğinde oda bir mektup attı bana.. bazı yerlerde okunuyomuş mektuplar evet.. ama şükür bizimde öyle olmadı.. hıı bu arada bana kolye (künye) yapmıştır kendisininkinden.. ismimi yazmış ve yanına kendi soyismini vermiş.. çok duygulandım.. mektuba parfüm sıkıcak kadar çok özlemiş beni..

korkularımı atlatabilirsem sanırım evet diyeceğim ekim ayı için:18::16: ekim olmassa şubat veya marta kalacak muhtemelen:31:
hakkımızda hayırlısı artık buketimmm :)

cnmmm hayırlısııı olsunn, siizn için hangisi hayırlı olucaksaa o zmn olsunn, hüzün, mutlulukk garip duygular da bnde var.. demek kii herr bu süreci yaşayan da benzer durumlarrr oluoo tatlmmm

cnmmm hayırlısııı olsunn, siizn için hangisi hayırlı olucaksaa o zmn olsunn, hüzün, mutlulukk garip duygular da bnde var.. demek kii herr bu süreci yaşayan da benzer durumlarrr oluoo tatlmmm

saol cnm hepimiz için hayırlısı olsun :) aynen bende öyleyim cnm bi gün uyanıyorum hemen evleniyim kavuşayım sevdiğime diyorum bi gün uyanıyorum biraz daha durayım acelem ne diyorum ailemden kopacak olmak tedirgin ediyor beni:25:

ilk mektubun sanırım.. bi kaç tane daha at güzel oluyo.. tabi ondanda isteki sende bişeylerle avun.. anı olarak saklayabileceğimiz bişeyler olsun. bende 3 tane attım ilk gittiğinde oda bir mektup attı bana.. bazı yerlerde okunuyomuş mektuplar evet.. ama şükür bizimde öyle olmadı.. hıı bu arada bana kolye (künye) yapmıştır kendisininkinden.. ismimi yazmış ve yanına kendi soyismini vermiş.. çok duygulandım.. mektuba parfüm sıkıcak kadar çok özlemiş beni..

mektubum o kadar hoşuna gitmiş ki o da yazdı hemen. :48: askerden dönene kadar ha mektup yolladım ha mektubum gelicek diye güzel vakit geçer diye düşünüyorum :78:

bende perşembe günü gönderdim Kıbrıs'a mektup askerime sizce 1 haftada gider mi ?

ilk mektubum benimde heyecanlıyım çabuk gitsin istiyorum ki hemen cevabı gelsin :1:
bugün çarşımız vardı şükür bir kere daha hasret giderdik :29::38:

:72::72: şafak 64 - uşaktayız :72:

tez vakitte adana'ya da geliriz inşAllah. :46: çok özledim çünkü :43:

Evet bazen yapamadiginda olacak canim:31: zamanla otomatiklesecek zaten karakterin olacak o senin, tipki bisiklete binmeyi öğrenmek gibi :34: baslarda düşüp dizini yaralayacaksin, bisiklete yola tasa küfür edeceksin ama en sonunda o bisiklete binmeyi ogreneceksin hemde ellerini birakarak :21: nasil baslarda mesela araba kullanmayi ogrenirken, simdi arabayi calistiriyorum, simdi depriyaja basip vitesi bire aliyorum gibi kendimizi yonlendiriyorsak ve alistiktan sonra bunlarin hic birini dusunmuyorsak sanki heeep araba kullanmisiz gibi oluyorsak davranis degisikliklerinde de aynisi olacak tatlim :16:

Evet yapamadığımda da umutsuzluğa düşmeyeceğim, bakıyorum çok güzel bir ilişkim var, adam bana sadık, ilgili, ince düşünceli, anne babama saygılı, şefkatli, saygı gösteriyor daha ne istiyorum ki :67: Sırf inatlığımızdan kavga edip duruyoruz, hiç mi hata yapmıycak bu çocuk. Tabiki yapıcaz, nasıl ben yapıyorsam o da yapacak, adamı seviyorum, onun sevgisini biliyorum, ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga ediyoruz genelde de benim yüzümden, yeter kavga ile ömür mü geçer... Doyasıya sevmek varken, çocuğun da hevesini kırıyorum:45: Bu kararı aldım artık ikimizi de üzmek istemiyorum.Sizde bana destek olun kızlar.:29:

ah kızlar yazılarınızı hüzünlü hüzünlü okudum içim buruk ne yalan söyliyim:14: keşke bizim için durumlar böyle olmasaydı daha başka olsaydı...Şeymacım ve İlkaycım ben de zamanında hep böyle diye düşündüm ve alttan alarak tatlı bi tavır takındım.Sinirlensek bile yatıştırdım.Olayı uzattırmadım.Hep canım,balım,hayatım diyerek konuştum.Ama bana karşılığı ne oldu?:14: Beni çok seviyo,bana ilgisi mükemmel,aileme filan herkese saygısı çok iyi ama bana gelince burnumdan getirdi herşeyi...Ben böyle bi ailede büyümedim,kısıtlanmadım,her hareketim yanlışmış gözüyle bakılmadım ve bunlara bile tahammül edip sevgiyle saygıyla yaklaştığım halde bana karşılığında değişen bişey olmadı onun huyunda.:14: Yani bende denedim bunların hepsini bütün olgunluğum ve bilinçli oluşumla ama üzülen ben,kafaya takan ben oldum yine:14: Hayırlısı artık:43:

Neyse geldim ben bebişler bu arada.Sınavım da güzeldi.Geçerim büyük ihtimal:31:

Ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim şafağıma göre yarın UŞAKTAYIZZZZ:72::72::72::72::72::72::72::32::32::32::32::32::32::32:
Yarın saat kaç olursa olsun burda ben düğünlerle bayramlarla Uşak'ı tanıtcam vallahi popolara şaplağı yersiniz yoksa he:20::1::32::52:

Öhööömm Öhöömmnmmm:42:

Bugün Uşak'tayıııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:32::72::72::72::72:
Hemmmeeenn Uşak tanıtımıma geçeyiimmmm:1:
Şafak olmuş 64

UŞAK
Ege bölgesindedir. Merkezde 2 adet (Uşak Organize Sanayi Bölgesi ve Karma Organize Sanayi Bölgesi), Karahallı ilçesinde 1 adet Organize Sanayi bölgesi bulunmaktadır. Türkiye'de elektriği ilk kullanan şehirdir. Türkiye'de ilk şeker fabrikası Uşak'ta Mehmet Hacım öncülüğünde halk tarafından Uşak Şeker Fabrikası adı ile kurulmuştur. Battaniyesi meşhurdur. İl 5 ilçeden oluşmaktadır. ABD'deki Grand Kanyon'dan sonra uzunluk bakımından dünyanın en büyük 2. kanyonu olduğu belirtilen Ulubey Kanyonları, Uşak'ın Ulubey ilçesinde bulunmaktadır.Ayrıca Uşak Türkiye'de elektriğin geldiği ve şeker fabrikasının kurulduğu ilk şehirdir.

Uşak Plaka Kodu:64
Uşak Alan Kodu:0276
Uşak Nüfusu:338.019
Uşak ilçeleri:Banaz,Eşme,Ulubey,Karahallı,Sivaslı
Uşak Neyi Meşhur:Akse Çamlığı,Derisi,Hamam Boğazı Şifalı Suları,Kilim ve Battaniyesi
Uşak'ta Gezilecek Yerler:Atatürk ve Etnografya Müzesi,Clandıras Köprüsü,Paşa Hanı,Bedesten,Ulu Cami,Burma Cami,Karun Hazineleri,Ulubey Kanyonları,Blaundus Antik Kenti
Uşak Yemekleri:Uşak Tarhanası,Çömlek Eti,Kapama,Alacatene,Keşkek,Katmer Bükme,Peksimet,Haşhaş Sürtmesi,Hamursuz,Tahin Helva,Un Helvası,Kırmızı Helva,Aşure

Veeeeeeee Minnak şehrimden fotolarr,görselleerrr:42::32: $usak14b.webp$usak8b.webp$usak.webp$uak1.webp$51_1257usak10.webp

Back
X