• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Haber veririm tabi ki kuzum.Komşumuz satışını yapıyor,bundan sonra indirime girenleri hemen haber verecek ben de seninle paylaşırım:34:ben de seviyorum,annem de kullanıyor çok memnun hem de çok sağlıklı hatta şu anda elimde su şişesi var:9:yeni geline yeni saklama kabı yakışır anne,derdim ben şakayla karışık kesinlikle:52:

cnmm ya o su şisesii bnde de var aynısı galiba iki renkti pembe ve mavii dimiii, benimki çok plastik kokuo gbi gelio ona taktımmm şimdiii:52: bndee yok ya gerek yok aynısı çıkar alırım demiştimm, snr bana almış ama aynısı değill düzüüüüü :52: bi daha öyle çicekli renkli hiç görmedmmm

evet canım.soruyorum neden ağlamama böyle tepki veriyosun diyorum.herşeye ağlıyosun diyo:26: benim ağlamam bile senin içinde ufacık bişey yaratmıyo diyorum.üzülüyorum tabiki ağlamana dayanamam ben senin ağlamana sen kendini üzdüğünle kalıyosun ben ona sinir oluyorum diyo:26: sen benim ağlamama da sinir oluyosun diyorum katlanamıyosun diyorum hiçbirşey söylemiyo:26:

cnmmm baya sert bi yapısı varr bnce erkek arkadaşınınnn, hem üzülüo hem kızıoo tam duygularınıı yansıtamıo bnceee...

Aynen bnde öle hiç içimde tutamam ama sadece sözlüme karşı böleyim.
Annemler bna sır küpü der. Herkesin sırrını sakladğım için .

Bende kızacağını bilsede hata etsem söylerim. ilk benden duysun.
Hata da yapsa ilk ondan duymak isterim bnde (:

yapı meselesi herkes saygı duymak lazım.

aynen cnm yapı meselesi, bizleri garip bulan da olabilirr herşeyi anlattığmz içinn:1: doğruu herkese saygı duymak gerekio :)

Kızlarrrr :3: günaydınn
İlkayyy şafağına baktım benim de moralim düzeldi bende geldim halaya teyyy teyyy:64:
Dün ne kadar çok konuşmuşsunuz öleeee okuyamadım valla hepsini:76: ben olmayınca toplanıyorsunuz hep küsüm ben size:19:
Hııııııııııııııhh trip trip trip:63::63::63::63:

Kızlarrrr :3: günaydınn
İlkayyy şafağına baktım benim de moralim düzeldi bende geldim halaya teyyy teyyy:64:
Dün ne kadar çok konuşmuşsunuz öleeee okuyamadım valla hepsini:76: ben olmayınca toplanıyorsunuz hep küsüm ben size:19:
Hııııııııııııııhh trip trip trip:63::63::63::63:

günaydın şeymacımmm
bende küstüm herkese :19:
hep akşam sohbetleri yapıyosunuz. evde netim yok benim :19:

Yeniden huzura ve neseye kavusacagiz :21: hersey degisecek, askimiz yanimizda olacak:16:

kocam evimizde olacak:38: yeniden sarilarak uyuyacağız ve her sabah ilk gördüğüm yine o olacak :38:

cnmmm senn eşinlee kaldığın yerdenn huzurluu mutlu hayatına devam etcn, biz son sürat düğün hazırlıklarıı snrr biz de evli olarakk gelczz burayaa :)

kızlarrr günaydınn, dün akşammm sohbett ettkkkk bayaa akşamlarıı szdeee bakın ara sıraaa :) olsun gündz de ederizz sohbett :)

cnmmm senn eşinlee kaldığın yerdenn huzurluu mutlu hayatına devam etcn, biz son sürat düğün hazırlıklarıı snrr biz de evli olarakk gelczz burayaa :)

Yeniden evde ikimiz olacagiz, heryere birlikte gidecegiz, yalnız olmak yok :124::124::124:

Sizlerde evlenipp hoop buraya geleceksiniz, sohbet konularimiz degisecek :16:

Yeniden evde ikimiz olacagiz, heryere birlikte gidecegiz, yalnız olmak yok :124::124::124:

Sizlerde evlenipp hoop buraya geleceksiniz, sohbet konularimiz degisecek :16:

arttt yemek tariflerinee fln geçerizzzz:1: düğündn snrr foto koyarım bndeee :) çokk heycanlıııı gelse o günlerrrrr

Back
X