351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm mutfakk işini btrdmm dahaa yenii otrdmmm sen napıosunnn dahaaa bizim kızlar gelmemişlerrrr

Bizde çay içiyoruz canımmm.evet uyukluyolar sanırım bukeeettt biz 2-3 hafta oldu kavga etmiyoruz
Yani normali bu aslında ama biz öyle değildik anlatmıştım ya
Bende hastalanmadım hiç..Çok şükür Allahıma birşeyleri aşıyor muyum artık ne:44: olmadık şeylerden sorun çıkıyordu 3 haftadır yumuşacığız valla, sevdiceğim de değişti sanki daha dikkatli, daha özenli ben herşeyi sorun yaptığımda bir ara o da hırçınlaşmıştı

cnmm yaa herşeyy bizim elimzdeee baksanaaa, azcıkk hatalarımızıı anlayıpp düzeltmeye başladığımzdaaa her şey çok güzell oluoo, çok şükür ztnnn ufak tefek sorunlarımzz oluoduu dimi onlar daa daha sakin ve anlayışlı olmaa ilee çözülür.. tatlımm evlenince de bunu uygularsakkkk ciddennn mutlulukkk, huzurrrrr çokk yakınn olck bizee:) benn dee çay içtm ama canım çok kahve çekio bu saattee

Valla nerdeyse aynı şeyleri ben de yaptığım için sanki kendimi gördüm.. Aslında sen haklısın ama tepkimizi çok fazla veriyoruz dediğin gibi.. Onlar da şu an çok alınganlar .. Bütün kızlar yazıyoruz ya, hiç olmadıkları kadar hassaslar:44:şu an çoğu asker bu durumda demek ki orası nasıl bir ortam nasıl bir psikolojiyse. Canım uzatma hadi bak uzatayız birbirimizi yanlış anlıyoruz falan dedin mi ? Öyle bir şeyler de istersen belki barışır:26:

Kizlar aileniz ya da cevrenizden birileri ev almayi düşünüyorsa acele etsinler. Çünkü yeni bir kanun geliyor ve onaylandigi anda ev fiyatlari 2 katina çıkacak şimdi bile burada uçmuş durumda fiyatlar.

Ooyy zor olmuştur niyetliyken kusum yaa:26: ben ayaklarima kremle biraz masaj yapinca dinleniyorum tavsiye ederim

Kizlar aileniz ya da cevrenizden birileri ev almayi düşünüyorsa acele etsinler. Çünkü yeni bir kanun geliyor ve onaylandigi anda ev fiyatlari 2 katina çıkacak şimdi bile burada uçmuş durumda fiyatlar.

cnmmm ciidddii msnnnn çok mu artcakkkk, bizim belkii alıncktıı, dahaa net değil amaaa ne zmnn kanun yürülüğe girio acabaa tühhh ya.. nişanlm gelinceee netleşcktiiii

Anlamadım ki nasıl bir kanun o amaç ne nasıl iki katına çıkıyor bi anda ? Her yer için mi geçerli bu bi de kim dedi:44:
ben şimdi değil ama 1-2 sene sonra kredi çekerek ödemeyi düşünüyordum

Ooyy zor olmuştur niyetliyken kusum yaa:26: ben ayaklarima kremle biraz masaj yapinca dinleniyorum tavsiye ederim

Kuzum gliserinli suya koydum ayaklarimi simdi belki iyi gelir.Cok zor oldu çok susadim.
cnmmm ciidddii msnnnn çok mu artcakkkk, bizim belkii alıncktıı, dahaa net değil amaaa ne zmnn kanun yürülüğe girio acabaa tühhh ya.. nişanlm gelinceee netleşcktiiii

Canim artik arsalarin yüzde ellisine bina yapilabilecek kalani bahce olarak kalacakmis.Su anda yasa taslağı hazirlanmis takip et istersen.Hatta bunu önceden duyan muteahitler simdiden sisirmisler fiyatlari.Biz bu aldigimiz evi temel atildigi zaman sormustuk 170 demislerdi daha 8 ay önce simdi biz 225'e aldik pazarlik yaparak hatta evin karsisina bir bina yapılıyor daha temel müteahhit 350 diyor :-(

Evet tatlım sorunlarımız halledilmiycek sorunlar değil ben her defasında yapmak istiyordum ama 3 gün bile sürmüyordu:26: 3 hafta oldu ama nerdeyse inş böle de devam eder...
Kahve içme bence uykun kaçar canım uyuyamazsın, yarın çalışıyo musun

Anlamadım ki nasıl bir kanun o amaç ne nasıl iki katına çıkıyor bi anda ? Her yer için mi geçerli bu bi de kim dedi:44:
ben şimdi değil ama 1-2 sene sonra kredi çekerek ödemeyi düşünüyordum

Arazinin yüzde ellisine ev yapilabilecek sadece bu yüzden arazi fiyatlari artacak buna bagli olarak insaat malzemeleri de.Ve müteahhitler de fiyatlari arttiracak.Tum ülke için geçerli. Su an yasa taslagi hazirlanmis.

Neee Hay maşallah ülkemizde çıkan kanunlar berbat ve +insanlarımız çok fırsatçı bizler nasıl ev sahibi olacaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…