- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.721
kızlarr kiralık sevgilii konusu açılmışokudumm şoktaymmmm yazayımmm dedimmmm yuhh ne alaka die de konu kapatılmışşş
Ben şikayet ettim çünkü yorum yazmıştım kapatılmışmıbu ne ahlaksızlık yaaa
evttt cnmm kapatılmışşşş yaaa yuhh dedmm arttt cidden şoka grdmmm.. baktımm az önce de kapatılmışş ztnn..
Heee yöneticiye mesaj atmıştım belki başkaları da atmıştır.ee napıyosunuz bakalımmm kızlarrr
cnmm mutfakk işini btrdmm dahaa yenii otrdmmmsen napıosunnn dahaaa bizim kızlar gelmemişlerrrr
Bende tam öyle yazmıştım, görmedim ama senin yazdığınıBen uyukluyorumzaten erkenden uykum geliyordu bu ilaclar beni iyice uykucu sirin yapti
Ben de bugün çok yoruldum ayaklarimin altı acıyor :-(
Bizde çay içiyoruz canımmm.evet uyukluyolar sanırımbukeeettt biz 2-3 hafta oldu kavga etmiyoruz
Yani normali bu aslında ama biz öyle değildik anlatmıştım ya
Bende hastalanmadım hiç..Çok şükür Allahıma birşeyleri aşıyor muyum artık ne:44: olmadık şeylerden sorun çıkıyordu 3 haftadır yumuşacığız valla, sevdiceğim de değişti sanki daha dikkatli, daha özenli ben herşeyi sorun yaptığımda bir ara o da hırçınlaşmıştı
Naptin kuzum bugün:26:
ya aslında gerginliği ben çıkardım.
Nöbette telfon aldı arkadaşından mesajlaştık güzel bi gece geçirdik ikimizde aylardır özlemiştik msjlaşmayı.
Gündüz uyandım msj attım tel kapalı şarja takmıştır dedim kndi zaten açar açmaz msj atar.
Saatler geçti deli gibitelfonda gözüm bekliyorum yok gelmiyor mesaj sonra üç gibi kredi kartını ödeyecektim nete girdim yatırdım birde nete bakayım dedim sosyal ağa baktım saat 12de resim atmış nobette çekildiği resmi. Benimde doğal olarak zoruma gitti hiç msj fln atmadım kndisi 5te mesaj attı bebeğim niye yazmadın hiç msj kötü bişe mi var. Bende dedim sen resim eklemişsin bana msj atmak yerine bende şans eseri gördüm ona bozuldum dedim. Vay efendim ceza almayı göze alıp arkadaşndan utana sıkıla tel almış ki ben onu çok özledim de msjlaşalım diyede resimi çekmiş benim için, sonrada yakalanma riskiyle eklemiş ki ben hemen göreyim sevineyim diyede ben sitem ediyormuşum ona.!
Allah aşkına ben ne resim çekindiğini biliyorum nede eklediğinden haberim var dünya kadr kişi beğenmiş görmüş bile ben şans eseri girince farkettim girmesem hbrm yok. Gelmiş bunları risk göze alıp senin için yaptım sitemi hak etmedim ben dedi.
PAt diye kesti mesaj atmayı. Tamam ben birazcık abartmış olabilirim durumu tepkim daha hafif olabilirdi ama oda patmaya hazır bekliyormuş. Ağladım ağladım sinirim boşaldı teravihten gelince msj attım. 5-7 nöbeti olcaktı o saatte deli gibi msj atar diye bekledim uyuyamadım. sabah ve gün içinde de çok kez mesaj attım geri cvp gelmedi.
Demin artık dayanamadım evden aradım şubeyi telde bana dediği kapat sonra ara işim var şuan yada ben ararım.!
Bende özlem tavan yapınca onu kıskanmam çok daha fazla oluyor böyle kimseyle paylaşmak istemiyorum hep benimle olsun istiyorum benle vakit geçirirken başka hiç kimseyle hiç bişeyle ilgilesin istemiyorum. Orada öle resmi eklediğini girdiğini görünce zaten özlem tavan yapmıştı o yüzden bende çok bozuldum ona sitem ettim. O benden beter doluymuş patladı msj yazdı yazdı sonra cvp yazınca ben geri dönüş yapmadı.
bakalım arayacak mı napcak.?
Acayip moralim bozuk anlatamam yaa
tepkimin fazla olduğunu düşündüğüm için o askerde zaten ruh hali iyi değil diye gönlünü almak için okadr msj attım ama tık yok.
Benim inadım tutarsa daha beter bir durum içine gireriz haberi yok.
O askerdeyken onun ailesinide her lafı sözü benim ailemide her lafı sözü ben alttan almaya herşeyi ben halletmeye çalışıyorum. İki aile arasında kalıyorum. AMa okadr olumsuzluğa rağmen tek birşeyi sezdirmedim ona haberi bile yok. Sırf askerde aman üzülmesin vs. diye. Geçen o yüzden dedim ki iyi ki evlilik hazırlığında askerde olamayacak yoksa ozmn ben evlenmeden deliren gelin olurdumonun ailesi sivasta biz bursada arada mesafe olmasıda biraz zorlaştırıyor herşeyi.
Allah sonumuzu hayretsin.
Artık bitsin şu askerlikte herşey normale dönsün.
Kuzum öğleden sonra tapuya gittik son işlemleri hallettik. Dönüşte de alışverişe gittik annemle yarin kalabalik bir iftar grubu olacak evde.Arabayi da almadim annem yürümek istedi, saatlerce yürüdük annemin gönlü olsun diye.
Kizlar aileniz ya da cevrenizden birileri ev almayi düşünüyorsa acele etsinler. Çünkü yeni bir kanun geliyor ve onaylandigi anda ev fiyatlari 2 katina çıkacak şimdi bile burada uçmuş durumda fiyatlar.
Anlamadım ki nasıl bir kanun o amaç ne nasıl iki katına çıkıyor bi anda ? Her yer için mi geçerli bu bi de kim dedi:44:Kizlar aileniz ya da cevrenizden birileri ev almayi düşünüyorsa acele etsinler. Çünkü yeni bir kanun geliyor ve onaylandigi anda ev fiyatlari 2 katina çıkacak şimdi bile burada uçmuş durumda fiyatlar.
Ooyy zor olmuştur niyetliyken kusum yaa:26: ben ayaklarima kremle biraz masaj yapinca dinleniyorum tavsiye ederim
cnmmm ciidddii msnnnn çok mu artcakkkk, bizim belkii alıncktıı, dahaa net değil amaaa ne zmnn kanun yürülüğe girio acabaa tühhh ya.. nişanlm gelinceee netleşcktiiii
cnmm yaa herşeyy bizim elimzdeee baksanaaa, azcıkk hatalarımızıı anlayıpp düzeltmeye başladığımzdaaa her şey çok güzell oluoo, çok şükür ztnnn ufak tefek sorunlarımzz oluoduu dimi onlar daa daha sakin ve anlayışlı olmaa ilee çözülür.. tatlımm evlenince de bunu uygularsakkkk ciddennn mutlulukkk, huzurrrrr çokk yakınn olck bizee:) benn dee çay içtm ama canım çok kahve çekio bu saattee
Anlamadım ki nasıl bir kanun o amaç ne nasıl iki katına çıkıyor bi anda ? Her yer için mi geçerli bu bi de kim dedi:44:
ben şimdi değil ama 1-2 sene sonra kredi çekerek ödemeyi düşünüyordum
Kuzum gliserinli suya koydum ayaklarimi simdi belki iyi gelir.Cok zor oldu çok susadim.
Canim artik arsalarin yüzde ellisine bina yapilabilecek kalani bahce olarak kalacakmis.Su anda yasa taslağı hazirlanmis takip et istersen.Hatta bunu önceden duyan muteahitler simdiden sisirmisler fiyatlari.Biz bu aldigimiz evi temel atildigi zaman sormustuk 170 demislerdi daha 8 ay önce simdi biz 225'e aldik pazarlik yaparak hatta evin karsisina bir bina yapılıyor daha temel müteahhit 350 diyor :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?