- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.681
Birlikte aşk dolu yıllar geçirin inşallahMezuniyetin de hayırlı olsun gerçek hayata hoş geldin
merhaba kızlar.. bugün bizim yıl dönümümüz. keşke burada olsaydı.ne kadar da yalnızmışım meğer. geçen sene bugün de ne güzelmiş..
bu arada mezun oldum ben de
zaman geçmiyo kızlar... bernardo sayfalarını hatim ettim yine... çok güzel yemek takımları var.. 6 kişilikleri 200-280 arası değişiyor.. 280 tl olanlar çkb, bardak, amerikan servisleride var.. seviğim gelsin para kazansın bunlardan 2 takım aldırcam günlük için.. mutfağımda onun tuzuda olsun dimi ama.. yada ona kıyamam belki görümcelerime falan söylerim.. ne alalım diye sorduklarında bende mehmet bu tabakları çok beğenmişti günlük almadım deyip alıverdircem valla
birde biber şeklindeki sosluk var kırmızı 24 tl onuda istiyorum...
birde 50 tl ye essede ne güzel seramik küçük pilav tencereleri vardı kampanya bitmiş. bernardonunda 65-70 tl ama bernardodaki hem beyaz olduğu için kararma yapar diye düşünüyorum hemde bernardonun tencerelerinin kalitesine güvenemiyorum..
Esse'yi biliyorum ama bernardonun tencereleriyle ilgili bir fikrim yok.Esse tencereleriyle, bernardo yemek takimlariyla ün yapmış.kızlar tencere hakkında yorum bekliyorum:26:
kızlarrrr günaydınn, ilkaycımm nolduuuu
Günaydın tatlım
Bu gün işe gitmedim ben malum şey yüzüden gidemedimağrı kesici aldım iyiyim
ayy ben evde olmayı seviyorum ya imkanlar el verse de evde çalışsam
kızlarrrr günaydınn, ilkaycımm nolduuuu
Dun bütün aksam hastanedeydimatesim vardi bide kasiklarim agriyordu idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor:26: bide serum takti atesim dussun diye 7bucuktan 10bucuga kadar hstanedeydim.. bu sabahta poliklinige doktora gittim oda ayni seyi soyledi ilacverdi:26: dün acilde tek basima serumla kalakalinca cok agladim kocam aradi o anda da telefonda da agkayinca o cok kötü oldu çünkü o giderkende daha sonraki telefon konusmalarimizda da ben hic aglamadim, ilk defa oldu cok üzdüm onu da
Dun bütün aksam hastanedeydimatesim vardi bide kasiklarim agriyordu idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor:26: bide serum takti atesim dussun diye 7bucuktan 10bucuga kadar hstanedeydim.. bu sabahta poliklinige doktora gittim oda ayni seyi soyledi ilacverdi:26: dün acilde tek basima serumla kalakalinca cok agladim kocam aradi o anda da telefonda da agkayinca o cok kötü oldu çünkü o giderkende daha sonraki telefon konusmalarimizda da ben hic aglamadim, ilk defa oldu cok üzdüm onu da
Canımmm geçmiş olsunnnn:26: üzülme lütfen seninde güçsüz bi anına denk gelmiş, eminim o yanımda olsaydı beni getirirdi başımda beklerdi diye ağladın sende ..neden tek gittin kuzum annenleri arasaydınya araba mı kullandın sen hasta hasta
Ben serum takacaklarini düşünmedim bu kadar uzayacagini da bilemedim:26: isten eve geldim, bütün gün kirginligim vardi zaten atesime baktim hemen 37, 5 olmus sonra gittim acile bi test yapar ilac yazar gonderir sandimaraba kullandim evet dün yine yalnizligimi daha cok hissettim .. annemler koydeydi zaten kimseyide rahatsiz etmek istemedim, arkadaslarimida:26: sadece kocam olsa yetecekti iste
cnmmm çokk geçmişş olsunn, keşke tek gtmeseydnn annenleree fln haber verseydnnn tatlmmm, eşin de üzülmüştrr aklı snde kalmıştrr tabi.. ahh ahhh şuu kalan günler arttt su gbi geçsnn gtsnnn.. şimdii nasılsınn pekii?
geçmiş olsun ilkaycım. anlıyorum seni canım.. ona en çok ihtiyacın olduğu an yanında olmayınca üzülmüşsündür.. gelince telafi edicez inşallah. iyi sin dimi şimdi.. ara ara ateşini kontrol et olurmu.. sen asker yarenisin hep güçlü olmalıyız.. bu bi çiçekler sana
Simdi biraz daha iyiyim canim, bobreklerimde agri var .. 2, 5-3 litre su ic dedi doktor gececek insallah:26: bu gecerde, moral bozuklugum nasil gececek bilmiyorum
Evet tatlim.. serum takar takmaz aglamaya basladim zatendaha önce her serum alisimda kocam ayak ucumda otururdu ve beni guldurmeye calisirdi benim ayaklarim usurdu nedense o an, ayaklarimi isitirdi
Teşekkür ederim cicekler icin :26:
geçmiş olsunn canım şimdi daha iyi olduğuna sevinidim. kendine dikkat et :26: sen de haklısın sonuçta hayaat arkadaşın ama öyle düşünme bak böyle zamanlarda güçlü olman lazım. keşke ailen burda olsaydı o yeterdi :26:Simdi biraz daha iyiyim canim, bobreklerimde agri var .. 2, 5-3 litre su ic dedi doktor gececek insallah:26: bu gecerde, moral bozuklugum nasil gececek bilmiyorum
Evet tatlim.. serum takar takmaz aglamaya basladim zatendaha önce her serum alisimda kocam ayak ucumda otururdu ve beni guldurmeye calisirdi benim ayaklarim usurdu nedense o an, ayaklarimi isitirdi
Teşekkür ederim cicekler icin :26:
evttt cnmmm boll su tüketmen gerekioo işe gttn mu bugn pekii? bak geçickk tatlımm az kaldıı gene eşin hep yanındaa olucakk inşşş son ayrılıklarmzz olucakk
geçmiş olsunn canım şimdi daha iyi olduğuna sevinidim. kendine dikkat et :26: sen de haklısın sonuçta hayaat arkadaşın ama öyle düşünme bak böyle zamanlarda güçlü olman lazım. keşke ailen burda olsaydı o yeterdi :26:
Evet isyerindeyim tatlim bisey :26:bunlar son günler, bitecek evet yeiden bizlerle olacak her animizda .. hastaligimizda sagligimizda
cnmmm acaba evde kalsann dinlesnn daha mı ii olurduuu kii, kötü olursan ama gt cnm evee yat dinlen brzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?