351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Birlikte aşk dolu yıllar geçirin inşallahMezuniyetin de hayırlı olsun gerçek hayata hoş geldin

ya aslında öğrenciliği seviyordum ben :18: ama baba parası da bi yere kadar. sabaha kadar oturmalarımı. ders olsa da boşvermişliğimi özlicem

hoşgelirim inşallah kurtlar sofrasına =) teşekkür ettim bebek

merhaba kızlar.. bugün bizim yıl dönümümüz. keşke burada olsaydı. ne kadar da yalnızmışım meğer. geçen sene bugün de ne güzelmiş..

bu arada mezun oldum ben de

kaç sene oldu canımmm allah daha da mutluluk ve uzuuuunnnca seneler versin inşaaallaahhh

ayrıca hayırlı olsun.bende az önce küçük çaplı bi mezun olunca nolcam acaba stresine girmiştim:18: çıktım şimdi

kızlar tencere hakkında yorum bekliyorum:26:

Günaydın tatlım
Bu gün işe gitmedim ben malum şey yüzüden gidemedim ağrı kesici aldım iyiyim
ayy ben evde olmayı seviyorum ya imkanlar el verse de evde çalışsam

evde olmanın daa ayrıı güzelliği varrr cnmmm hele evlenincee sabahtannn çok işi bitirirsnn, senn dee dinlen bugn tatlmm ağrı kesici de almışssnnn o etki göstersnn daha da ii olursun..

kızlarrrr günaydınn, ilkaycımm nolduuuu

Dun bütün aksam hastanedeydimatesim vardi bide kasiklarim agriyordu idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor:26: bide serum takti atesim dussun diye 7bucuktan 10bucuga kadar hstanedeydim.. bu sabahta poliklinige doktora gittim oda ayni seyi soyledi ilacverdi:26: dün acilde tek basima serumla kalakalinca cok agladim kocam aradi o anda da telefonda da agkayinca o cok kötü oldu çünkü o giderkende daha sonraki telefon konusmalarimizda da ben hic aglamadim, ilk defa oldu cok üzdüm onu da

Canımmm geçmiş olsunnnn:26: üzülme lütfen seninde güçsüz bi anına denk gelmiş, eminim o yanımda olsaydı beni getirirdi başımda beklerdi diye ağladın sende ..neden tek gittin kuzum annenleri arasaydınya araba mı kullandın sen hasta hasta

cnmmm çokk geçmişş olsunn, keşke tek gtmeseydnn annenleree fln haber verseydnnn tatlmmm, eşin de üzülmüştrr aklı snde kalmıştrr tabi.. ahh ahhh şuu kalan günler arttt su gbi geçsnn gtsnnn.. şimdii nasılsınn pekii?

Ben serum takacaklarini düşünmedim bu kadar uzayacagini da bilemedim:26: isten eve geldim, bütün gün kirginligim vardi zaten atesime baktim hemen 37, 5 olmus sonra gittim acile bi test yapar ilac yazar gonderir sandim araba kullandim evet dün yine yalnizligimi daha cok hissettim .. annemler koydeydi zaten kimseyide rahatsiz etmek istemedim, arkadaslarimida:26: sadece kocam olsa yetecekti iste

geçmiş olsun ilkaycım. anlıyorum seni canım.. ona en çok ihtiyacın olduğu an yanında olmayınca üzülmüşsündür.. gelince telafi edicez inşallah. iyi sin dimi şimdi.. ara ara ateşini kontrol et olurmu.. sen asker yarenisin hep güçlü olmalıyız.. bu bi çiçekler sana

Simdi biraz daha iyiyim canim, bobreklerimde agri var .. 2, 5-3 litre su ic dedi doktor gececek insallah:26: bu gecerde, moral bozuklugum nasil gececek bilmiyorum

Evet tatlim.. serum takar takmaz aglamaya basladim zaten daha önce her serum alisimda kocam ayak ucumda otururdu ve beni guldurmeye calisirdi benim ayaklarim usurdu nedense o an, ayaklarimi isitirdi

Teşekkür ederim cicekler icin :26:

evttt cnmmm boll su tüketmen gerekioo işe gttn mu bugn pekii? bak geçickk tatlımm az kaldıı gene eşin hep yanındaa olucakk inşşş son ayrılıklarmzz olucakk

geçmiş olsunn canım şimdi daha iyi olduğuna sevinidim. kendine dikkat et :26: sen de haklısın sonuçta hayaat arkadaşın ama öyle düşünme bak böyle zamanlarda güçlü olman lazım. keşke ailen burda olsaydı o yeterdi :26:

evttt cnmmm boll su tüketmen gerekioo işe gttn mu bugn pekii? bak geçickk tatlımm az kaldıı gene eşin hep yanındaa olucakk inşşş son ayrılıklarmzz olucakk

Evet isyerindeyim tatlim bisey :26:bunlar son günler, bitecek evet yeiden bizlerle olacak her animizda .. hastaligimizda sagligimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…