- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.141
Canım önceki sayfada yazmıştım şimdi o yazdıklarımı tekrar yazarsam :111: böyle olurummm![]()
Okudum canım.
Ahh ahh işte askerde olmaları herşeyi altüst ediyor.
Birde üstüne kırıcı oluyorlar. Askerlik psikolojisi diye diye bizde kndimi sıka sıka bir hal olduk bitse de kurtulsak.
Sende aynı bnm gibisin birşey olacaksa o son dakika gelmeden bakcan etcen hazırlanacak son dakika kalan işleri sevmem yapacağım şey dört dörtlük olsun dar vakte kalıp stres olmayalım önceden işimizi ayarlayalım die düşünürüm ama erkek tarafı genelde hep daha rahat tavırlı olur.
benzer sıkıntılar bizde de mevcut.
Sözlüm miller ne der diye istediğimiz gibi vakit geçirememktn ve nişan vs gibi konularda bizim isteklerimizden ziyada büyüklerin tercihlerinin olmasından şikayetçi ama işte diyorum ya bu evrelerde evlenene kadar köpürü geçene kadar mecburuz bazı şeylerden fedakarlık etmeye. Karşı taraf anlayışlı değilse ya istediğimizi diretip biz sevdiğimiz adamlada gerilmeye başlıcaz yada bazı isteklerimizi yok sayıp gerginlik olmdan atlatcaz.
Düşünün bnm düğün sivasta olacak sözlümün ailesi orada yaşıyor diye ve kayınvalidemgilin evinde ilk gecemiz olacakmış.
Bende dedim sen onu unut rotar yersin ben zaten ilk gece korkusu yaşıyorum birde sizin evde hiç olmaz. Balayı ayarlamak bizde pek hoş karşılanmz fln diyordu beyimiz şimdi kndi diyor nişandan sonra düğün tarihi belli olsun da hemen bir yer ayarlayalım diye. bazı şeylerde akışına bırakmak iyi oluyor.
**
Sen o güzel canını üzme şimdi kırılıyor insan tabi ki anlıyorum ama tüm bu kırgınlıkları vs hepsini asker dönüşü evlilik sonrasına sakla deki evlenelim hele görürsün sen de tatlı sert şakayla karışık

Son düzenleme: