• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bizimki de öyle diyor bazen yemeği dışarıdan söyleriz benle ilgilenmek için bolca vaktin olur diyor:23::23:
Bu ilgilenmekten kasıt masumane şeyler mi yoooksaaa:30:
Tek isimiz yemek olsa keske seyma:31: bi sürü ev isi var onu da mi disardan soyleyecek :9: masum masum korkma :9:

Şuanda çalışmıyorum bizimki pekte çalışmama sıcak bakmıyor ben istiyorum en azından bebek olana kadar çalışayım die.
Kpss deniyorum sürekli.

Ama çalışmamı istemesinin sebebi bile işten gelince sen yorgun ben yorgun birbirimizle ilgilenemeyiz dio sen evde ol ki bni kapıda karşıla gelene kadr işlerini bitirmiş ymk yapmış olursun bebek yoksada ben varım diyor benle ilgilenmeni isterim hep diyor :26::17:

Hmm o zaman sen calismazsin canim bence boyle bir dusuncesi varsa:44: asiri, fazla fazla ilgi gosterip biktirabilirsen sonra senden pek ilgi beklemez :9: her zaman esimle mi ilgilenecegim yahu, bazen o bazen ben bazen free takiliyoruz biz super oluyor bal gibi :16:

Hmm o zaman sen calismazsin canim bence boyle bir dusuncesi varsa:44: asiri, fazla fazla ilgi gosterip biktirabilirsen sonra senden pek ilgi beklemez :9: her zaman esimle mi ilgilenecegim yahu, bazen o bazen ben bazen free takiliyoruz biz super oluyor bal gibi :16:

Hımm , bnde böyle cilve işve işlerini pek beceremem utangaç yapım var evlenince geçer diye umut ediyorum.
bakalım bıktırabilirmiyim :1:

Sağol canım inş yaa iyice besliycm onu ağzına yemek tepicem

Hmm anladım canmm neyse en azından o ailesini görmüş hasret gidermiş ona iyi gelecektir bu yüzden sana da bu güzel enerjı gececektir canım:29:üzülmeeee

Ayy yandım tabii :18: ne yazıyosan okuyacak mıymış tabi gelince hiç işi olmayacak sanki:9: Ayy bizimki okursa beni öldürür yazdıklarıma baksanızza sen herşeyi buraya yazmışssın dieeee:30:

Slm seymacim.arkadasimin esi taburcu oldu sukur.ardindan mide kanamasi gecirip tekrar yatti hastaneye.o hastanedeyken kizin oglu havale gwcirsi.hersey ust uste oldu.simdi ikiside cikti hastaneden sukur.ama esinin beyninde hasat var.iki yasinda cociluk gibi konusuyor.doktot zqmqnla duzelir demis.rabbim kolaylik versin arkadasima.ben ozel mesaj atamiyorum.seni faceden eklemek istiyorum mumkunse

Bu aksamda evde degilim.. esimin teyzesi iftara cagirdi, oysa ben evimde ayaklarimi uzatip keyif yapacaktim :31:

kızlar yarın akşam kayınvalidemleri ağırlayacağım inş. en iyi şekilde altından kalkabilirim :18:
Atlatırrsıınn kuzum merak etme heyecana başlamışsın ble sen:27:
Slm seymacim.arkadasimin esi taburcu oldu sukur.ardindan mide kanamasi gecirip tekrar yatti hastaneye.o hastanedeyken kizin oglu havale gwcirsi.hersey ust uste oldu.simdi ikiside cikti hastaneden sukur.ama esinin beyninde hasat var.iki yasinda cociluk gibi konusuyor.doktot zqmqnla duzelir demis.rabbim kolaylik versin arkadasima.ben ozel mesaj atamiyorum.seni faceden eklemek istiyorum mumkunse

Ayyy ya bi gelince her şey üst üste gelir işte Rabbim yardımcıları olsun en azından eşini ve yavrusunu ona bağışladı ya..Tabi ekleyelim canım ben sana mesaj atayım :31:

Bizde evde çay içtik çekirdek çitledik ben odama geldim askerimle mesajlaşıyoduk uyuyacam dedi 6,30dan beri ses yok insan hiç mi uyanmaz içtimaya falan :44:

Canım uyuya kalabilirim dedi ortam olmayınca teli direk kapatıyo zaten ama açık şu anda:31: Bir de yatak istirahati verdikleri için nöbet temizlik falan bişe yok 2 gün

cnmm halsizzdi yaa uyuyup kalabilirr bakk, bide askerdee en çokk özlenen şey uyku derlerr, hep uykusuzzz yaa bir uyuduysaaa kalkmamış olabilir..

Son düzenleme:
Back
X