Canım hastalandı demiştim ya , askere gitmeden önce de bir ara başı ağrımıştı stresten ani tansiyon yükselmesi olmuştu, tek sefer oldu bitti onda tomografiye falan girmişti işte yani bi 4-5 ay önce oldu. Yalnız sinüzit var kendisinde, şimdi de bir kaç gündür hasta iyileşemedim diye revire yine gitmiş ve beni tomografiye yollayın demiş, doktor da sormuş en son ne zaman girdin tomografiye diye söylemiş, gerek görmemiş, senin tomografilik bir durumun yok, öyle birşey olsa ben sen istemesen de yollarım seni demiş, sonra bizimki aramış babasını, burada beni hastaneye yollamıyolar tomografiye, gel napacaksan yap beni çıkar doktora gidelim diye, k.babam almış doktor komutana bağırmış neden yollamıyorsunuz diye telefonda, Allah'ım Yarabbim ya! Ordaki doktorlar aynı zamanda komutan ne cüretle bağırıyosun adama dimi. Allahtan doktor ters bir şey dememiş. Bizimki de çocuk gibi ne diye babasını arıyorsa.

Bana da telefon açmış anlattı, diyor ki ben izine geleceğim doktora gideceğim, check up a gireceğim askerlik bitince, bayramda gelecekmiş 5 gün güya doktora gidecekmiş hay allahım ya Alt tarafı başı ağrıyor, doktor da demiş yani bişe yok diye geçen gitti elim parmağım uyuşuyo diye kardiyoloğa da baktırdı sapasağlamsın demiş.Bana diyo ki 'öyle deme bilmem kim de doktora gitmiş migrenim azdı diye beyin kanamasıymış meğer neden geçmiyor bu baş ağrısı' diyor.Aşkım dedim Allah için öyle bir şey olsa 1 haftadır sana bişey olurdu zaten allah korusun, askerde de baktırdın senin bir yerinde birşeyin yok ha başın gerçekten cok ağrıyor ama sinüzittir işte ne bileym strestendir, iltihaptandır belki ama tomografiye girip iki de bir radyasyon alma diyorum evhamla kendine zarar veriyorsun diyorum. Bana kızıyo