351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aslında güzel başlamıştı herşey k.validemleri ağırlayacağım için heyecanlıydım bir yandan da çarşı iznimiz vardı laptopta hem onunla konuşup hem hazırlık yapıyordum şakalaşıyorduk mutluyduk karar vermiştik akşam arayacaktım onu hoperlörü açıp karar verdğimiz düğün tarihini paylaşacaktık ailelerimizle ama olmadı sonra bir an da herşey değişti aşırı reaksiyon vermeye başladı ama ne dersem kavga gürültü bir kaç saat içinde koptuk ztn sonra da bir daha hiç aramadı beni aradım msj attım hiç bir şekilde dönmedi konuşmuyoruz kısacası... şu an bir nişanlım var mı asker yareni miyim hala bilmiyorum bide güçlü biri değilim malesef strese pek gelemiyorum dün de iyi hissetmedim kendimi acile gittik tansiyonum düşmüş serum falan taktılar şimdi daha iyiyim ne kadar iyi olunursa işte...

Bennurcum düzelir araniz mutlaka ama birden neden bu kadar tepki verdi ki :-( geçmiş olsun, sağlığın her şeyden daha önemli.

şeymacım ben seni azıcık daha büyük diye hatırladım.. benden 2 yaş küçükmüşsün... bide şaplak geliyo diyosun.. abla diye ses çıkartamıyodum :17:
24 e girdim evet:17: ama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim:9:
Seyma 24ten gün mu aldin yoksa 24u doldurdun mu:1: ya da kac dogumlusun diye sorayim :1:
90 doğumluyum canım:17:
Mutlu yaşlar seymaaa ;-) sevdiklerinle birlikte mutlu,saglikli, huzurlu yillarin olsun.

Teşekkürler canım amiiinnnnn hepimiz ömrü güzel olsun:31:

24 e girdim evet:17: ama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim:9:

Sana kıyarmıyız hiç.. hem bugün senin günü canım benim... bugün ne istersen yapabilirsin..

ben 87 doğumluyum ve 26 yaşına girdim diyorum.. senin hesabına göre 27 oluyo :26:
bizim şafakların karışması gibi ortalık karışır yine :1:
gün aldım gün verdim bilmem ben... 2013-1987=doğduğum ayda 26 yaşındayım diyorum...

ben 87 doğumluyum ve 26 yaşına girdim diyorum.. senin hesabına göre 27 oluyo :26:
gün aldım gün verdim bilmem ben... 2013-1987=doğduğum ayda 26 yaşındayım diyorum...

Doldurdugun yas söyleniyor canim:31: ben 88liyim, ve haziranda 25i doldurdum o yuzden 25 yasindayim diyorum artik:31: çünkü biz 1 aylik bebege 1 yasinda demiyoruz ancak bi yili doldurdugunda bi yasinda diyoruz :31: bu sebeple sen 26 yasindasin :1:

Son düzenleyen: Moderatör:

Sana kıyarmıyız hiç.. hem bugün senin günü canım benim... bugün ne istersen yapabilirsin..

cnmm ben de 1986 doğumluymm o zmn 28 oluorumm ama gözümee çok gelioo bncee 28 olmaymmm :1:

İlkay ben seni daha büyük sanıyordum:17: yanlış anlama fotoğraflarınla alakası falan yok, olgunluğundan dolayı:71:

Fotograflarimla alakasi olamaz zaten, çünkü sadece bu ay 3 kisi yasimi soyledigimde sok oldu :30: universiteye yeni basladigimi saniyorlarmis :9:

Tatlim teşekkür ederim olgunmuyum bilmiyorum :17:

evet bu yaşlarda daha çok kalmak isticez ama 35 yaşında olgunlaşmaya başlamış bi kadında olmak istiyorum :31:

Tatlım ben olgunluğun yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum :31:çünkü 40 yaşına gelmiş ama hala ergen psikolojisinde olan insanları tanıdım:26:her yaşın ayrı bir güzelliği var tabi:12:annem gibi olmak istiyorum :9:

Fotograflarimla alakasi olamaz zaten, çünkü sadece bu ay 3 kisi yasimi soyledigimde sok oldu :30: universiteye yeni basladigimi saniyorlarmis :9:

Tatlim teşekkür ederim olgunmuyum bilmiyorum :17:
Evet gayet yaşı küçük gösteriyorsun:1: Evet yani mesleğinin etkisi de vardır tabi ama olaylara yaklaşım tarzın bende öyle bir izlenim uyandırdı.
şuan en büyük buketmiş.. ama bana göre en küçük o geliyodu :1:
sonra ilknur ve ben
sonra ilkay
en küçük şeyma imiş :1:

:21: ayy yaşlıların içinde kaldııımmmmmmmm:30::33::33::33::33:
:9::9::9::9::9::9::9:

Back
X