- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.341
Dogum günün kutlu olsun seyma![]()
Teşekkür ederim tatlım 24 e girdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum günün kutlu olsun seyma![]()
Teşekkür ederim tatlım 24 e girdim![]()
aslında güzel başlamıştı herşey k.validemleri ağırlayacağım için heyecanlıydım bir yandan da çarşı iznimiz vardı laptopta hem onunla konuşup hem hazırlık yapıyordum şakalaşıyorduk mutluyduk karar vermiştik akşam arayacaktım onu hoperlörü açıp karar verdğimiz düğün tarihini paylaşacaktık ailelerimizle ama olmadı sonra bir an da herşey değişti aşırı reaksiyon vermeye başladı ama ne dersem kavga gürültü bir kaç saat içinde koptuk ztn sonra da bir daha hiç aramadı beni aradım msj attım hiç bir şekilde dönmedi konuşmuyoruz kısacası... şu an bir nişanlım var mı asker yareni miyim hala bilmiyorum bide güçlü biri değilim malesef strese pek gelemiyorum dün de iyi hissetmedim kendimi acile gittik tansiyonum düşmüş serum falan taktılar şimdi daha iyiyim ne kadar iyi olunursa işte...
24 e girdim evetşeymacım ben seni azıcık daha büyük diye hatırladım.. benden 2 yaş küçükmüşsün... bide şaplak geliyo diyosun.. abla diye ses çıkartamıyodum![]()
90 doğumluyum canımSeyma 24ten gün mu aldin yoksa 24u doldurdun muya da kac dogumlusun diye sorayim
![]()
Mutlu yaşlar seymaaa ;-) sevdiklerinle birlikte mutlu,saglikli, huzurlu yillarin olsun.
24 e girdim evetama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim
Sana kıyarmıyız hiç.. hem bugün senin günü canım benim... bugün ne istersen yapabilirsin..
90 doğumluyum canım
ben 87 doğumluyum ve 26 yaşına girdim diyorum.. senin hesabına göre 27 oluyo :26:
bizim şafakların karışması gibi ortalık karışır yine![]()
gün aldım gün verdim bilmem ben... 2013-1987=doğduğum ayda 26 yaşındayım diyorum...
ben 87 doğumluyum ve 26 yaşına girdim diyorum.. senin hesabına göre 27 oluyo :26:
gün aldım gün verdim bilmem ben... 2013-1987=doğduğum ayda 26 yaşındayım diyorum...
24 e girdim evetama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim
Sana kıyarmıyız hiç.. hem bugün senin günü canım benim... bugün ne istersen yapabilirsin..
90 doğumluyum canım
cnmm ben de 1986 doğumluymm o zmn 28 oluorumm ama gözümee çok gelioo bncee 28 olmaymmm![]()
87 doğumlularrrr 26 yasindayiz ;-) hatta ben 25'den sonra yaş almamaya basladim :-D ruhum genç ne yapayım ;-)
Ha hayy bencedebende bu seneki yasimda kaliyorum o zaman
Kuzum bosver, her yasin bi güzelliği var, en güzel cagimdayim
![]()
![]()
![]()
İlkay ben seni daha büyük sanıyordumyanlış anlama fotoğraflarınla alakası falan yok, olgunluğundan dolayı
![]()
Ha hayy bencedebende bu seneki yasimda kaliyorum o zaman
Kuzum bosver, her yasin bi güzelliği var, en güzel cagimdayim
![]()
![]()
![]()
Kal kuzum55 de olsam 25 gibi hissedeceğim kendimi temeli de atıyorum şimdiden
![]()
evet bu yaşlarda daha çok kalmak isticez ama 35 yaşında olgunlaşmaya başlamış bi kadında olmak istiyorum![]()
Evet gayet yaşı küçük gösteriyorsunFotograflarimla alakasi olamaz zaten, çünkü sadece bu ay 3 kisi yasimi soyledigimde sok olduuniversiteye yeni basladigimi saniyorlarmis
Tatlim teşekkür ederim olgunmuyum bilmiyorum![]()
şuan en büyük buketmiş.. ama bana göre en küçük o geliyodu
sonra ilknur ve ben
sonra ilkay
en küçük şeyma imiş![]()