selam kızlar desteğiniz iiçin hepinize teşekkür ederim...
sebepler çok sudan ve saçma hiç bu kadar büyük tepkiler verilecek şeyler değil seven bir insanın tahammül sınırını bu kadar dürürebileceğine inanmıyorum artık... en basiti şu ben söyliyim siz karar verin benim ne kadar suçlu olduğuma neye uğradığımı şaşırdım tepkisi karşısında; konuşuyoruz çıkıyım ben artık anca giderim dedi bende çıkma ben seni çok özledim ki bir 10dk daha görüşelim biraz daha göriyim seni dedim aman Allahım nerden dedim ben gitmesi gereken saati bilmiyomuymuşum hiç bir yere gitmeden bana geliyomuş ben hala gitme diyormuşum doyumsuzmuşum ama nasıl halini görmeniz lazım bunun gib 2-3 sudan sebep hiç bir ciddi dayanağı yok kavga sebebi yok hele ki o gün için... üstüne şu an sanki ben suçluymuşum gibi bana tavır yapıp aramıyor sormuyor

kimse birşey bilmiyor o gece aradım ama açmadı dedim heralde uyudu ya da fırsatı olmadı dedim o da annelerini aradıüında birşey dememiş kendi annemlerde bilmiyor şimdilik aramızda olanlar sonrası nasip
şeymacımmmm nice mutlu yaşlara sevdiğinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür seninle olsun