351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

her sabah sümüklü mendillerimi, yatakodamizdan ve oturma odamizdan topladigim günlerdi onlar
Cok şükür bugunleri gördük
Pijamalarini bile ütüluyorum, temiz temiz giysin kocis
kocaman bir maşallah bu AŞKA
btti gitti o günler sonunda artık unutabiliriz bu dönemi

hemen unutalım şimdide o günleri de daha güzelleri bizmle

her sabah sümüklü mendillerimi, yatakodamizdan ve oturma odamizdan topladigim günlerdi onlar
Cok şükür bugunleri gördük
Pijamalarini bile ütüluyorum, temiz temiz giysin kocis

ha haay ne korkutmusum kiz sizi

kocaman bir maşallah bu AŞKA
btti gitti o günler sonunda artık unutabiliriz bu dönemi

hemen unutalım şimdide o günleri de daha güzelleri bizmle

Sümüüüüüklüü ilkaaaayyyyy :90::90::90::90: Ohhh ne güzel eşin tertemiz giyecek cnımmm ve yine yanında olcak keşke bizde evli olsaydık gelince hemen beraber uyuyabilirdik.valla masumane söylüyorum
Bennurrr unutalım hatırlamayalımmmm ohh bugünde bitti kızlar yaa.valla bazen 352 lere yazacak oluyorum yazmıyorum orda şafak çıkıyo ya üzülmesinler diye ben baya üzülmüştüm çünkü 349ların şafakları görünce:26:

hepimiz sümüklüyüz

#direnselpak

daha da baska asker topigine girmem

aynen cnm :26: Allah tüm asker bekleyenleri tez zamanda kavuştursun beklemek hakkatten zor tecrübeyle sabitledim bunu:26:
son 5e mi giriyoruz şimdi biz

aynen cnm :26: Allah tüm asker bekleyenleri tez zamanda kavuştursun beklemek hakkatten zor tecrübeyle sabitledim bunu:26:
son 5e mi giriyoruz şimdi biz
eveeetttttttt amin kuzum allah tüm bekleyenlerin sabrını bol versiinnn
gül yaaa

Dagittim ben, safak azaldikca bi rahatlama geldi heralde

dellendik biz dellendiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ayyyyy İlkaaaaaaayyy Selpağı ayagına mı çağırıyosunnn Şafak da gelsiiinnnnnn onu da çççağıırrr

bencede o baya ağırdan geliyor şu son günlerde çağır da daha hızlı gelsin ağırdan almasın bekleme yapmasın

daha önce cagirmistim onu, terbiyesiz yavas yavas geliyor,naza cekiyor kendini o safak buraya gelecek arkadas

daha önce cagirmistim onu, terbiyesiz yavas yavas geliyor,naza cekiyor kendini o safak buraya gelecek arkadas

Terbiyesiz işte Kızlaaarrrr askerim gece çıkamayacak ama uçak bileti buldukkkk rez yaptırdım yarın alıcam inş. saat 10.45 de sevdicek yanımda hazırlanmak için saat 6 da kalkmam lazımmm

Terbiyesiz işte Kızlaaarrrr askerim gece çıkamayacak ama uçak bileti buldukkkk rez yaptırdım yarın alıcam inş. saat 10.45 de sevdicek yanımda hazırlanmak için saat 6 da kalkmam lazımmm

gelsinde cnm 6da değil hiç uyumadan da beklersin sen büyük ihtimal heyecandan uyumayacağız ztn o gece

işten de utana sıkıla izin istedim daha yeni başladım sıkıntı yaparlar mı acaba diye düşünerek bi garip oldu ama yapcak bişey yok kararttım gözümü istedim 1.5 gün verdiler yine de buna da şükür diyorum

ayy kızlar cok güldümm allah da sizi güldürsün ama ben de az aglamadım ilk aylar hatta son bi ay kala kestim diyebilirim, o uzun donemlere kızamıyorum sadece uzuluyorum allah yardım etsin napsınlar onlar da böyle atıyo sinirini :2: ama bizimkine kolay demesinler hiç

sabııııır sabııııır ya sabır böyle bir şarkı vardı sanırsam bunu mırıldanıyorum bende

Son düzenleme:
uykusuz günler, geceler
Aynen 2-3 gündür geceleri gözlerimi pat diye açıyorum yarım saat falan uyanık kalıyorum yaaa

Aaa iyi vermişler yine de kuzum.1.5 gün Uyusak iyi olur sabaha zombi gibi olmak istemem.
Canım biz onları anlıyoruz ama onlar bizi anlamıyorlar.Bebek işiymiş bizim askerliğimiz la havle neyse azıcık gün kaldı şurda zaten sabır çekiyorum.
güzel bayanlar nerdesin bakım

ben geldim

Allah neşenizi bozmasın
Günayydıııınn neşeler yerinde şafakla neşe ters orantılıdır Vaaayy bey ne matematik varmış bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…