- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.021
kocaman bir maşallah bu AŞKAher sabah sümüklü mendillerimi, yatakodamizdan ve oturma odamizdan topladigim günlerdi onlar
Cok şükür bugunleri gördük
Pijamalarini bile ütüluyorum, temiz temiz giysin kocis
Aynen kuzum çok hklısın bence uzun-kısa dönem hakkında ama ilkay daha haklıboşverelim geliyorlar inş. Evet ya hepimiz salya sümüktük demi, ayy hatırladım ama geride kaldı bitti işteeeeeeeeeeeeeee
eşine sağ sağlim teslim etcez ya üstümden yük kalkacak
her sabah sümüklü mendillerimi, yatakodamizdan ve oturma odamizdan topladigim günlerdi onlar
Cok şükür bugunleri gördük
Pijamalarini bile ütüluyorum, temiz temiz giysin kocis
ha haay ne korkutmusum kiz sizi
kocaman bir maşallah bu AŞKA
btti gitti o günler sonunda artık unutabiliriz bu dönemi
hemen unutalım şimdide o günleri de daha güzelleri bizmle
Sümüüüüüklüü ilkaaaayyyyy :90::90::90::90: Ohhh ne güzel eşin tertemiz giyecek cnımmm ve yine yanında olcak keşke bizde evli olsaydıkgelince hemen beraber uyuyabilirdik.valla masumane söylüyorum
Bennurrr unutalım hatırlamayalımmmmohh bugünde bitti kızlar yaa.valla bazen 352 lere yazacak oluyorum yazmıyorum orda şafak çıkıyo ya üzülmesinler diye ben baya üzülmüştüm çünkü 349ların şafakları görünce:26:
hepimiz sümüklüyüz
#direnselpak
daha da baska asker topigine girmem
Sümüüüüüklüü ilkaaaayyyyy :90::90::90::90: Ohhh ne güzel eşin tertemiz giyecek cnımmm ve yine yanında olcak keşke bizde evli olsaydıkgelince hemen beraber uyuyabilirdik.valla masumane söylüyorum
Bennurrr unutalım hatırlamayalımmmmohh bugünde bitti kızlar yaa.valla bazen 352 lere yazacak oluyorum yazmıyorum orda şafak çıkıyo ya üzülmesinler diye ben baya üzülmüştüm çünkü 349ların şafakları görünce:26:
yıktın beni burda direnselpak mı
eveeettttttttaynen cnm :26: Allah tüm asker bekleyenleri tez zamanda kavuştursun beklemek hakkatten zor tecrübeyle sabitledim bunu:26:
son 5e mi giriyoruz şimdi biz
gül yaaa
Dagittim ben, safak azaldikca bi rahatlama geldi heralde
eveeettttttttamin kuzum allah tüm bekleyenlerin sabrını bol versiinnn
dellendik biz dellendiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk
eveeettttttttamin kuzum allah tüm bekleyenlerin sabrını bol versiinnn
dellendik biz dellendiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk
civatalarim gevsedi, kahkahalarim basladinerde selpak gülmekten aglayacagim nerde selpak o selpak buraya gelecek arkadaş
Ayyyyy İlkaaaaaaayyySelpağı ayagına mı çağırıyosunnn Şafak da gelsiiinnnnnn onu da çççağıırrr
Ayyyyy İlkaaaaaaayyySelpağı ayagına mı çağırıyosunnn Şafak da gelsiiinnnnnn onu da çççağıırrr
bencede o baya ağırdan geliyor şu son günlerde çağır da daha hızlı gelsin ağırdan almasın bekleme yapmasın
daha önce cagirmistim onu, terbiyesiz yavas yavas geliyor,naza cekiyor kendinio safak buraya gelecek arkadas
daha önce cagirmistim onu, terbiyesiz yavas yavas geliyor,naza cekiyor kendinio safak buraya gelecek arkadas
Terbiyesiz işteKızlaaarrrr askerim gece çıkamayacak ama uçak bileti buldukkkk rez yaptırdım yarın alıcam inş. saat 10.45 de sevdicek yanımda hazırlanmak için saat 6 da kalkmam lazımmm
Terbiyesiz işteKızlaaarrrr askerim gece çıkamayacak ama uçak bileti buldukkkk rez yaptırdım yarın alıcam inş. saat 10.45 de sevdicek yanımda hazırlanmak için saat 6 da kalkmam lazımmm
ayy kızlar cok güldümm allah da sizi güldürsünama ben de az aglamadım ilk aylar hatta son bi ay kala kestim diyebilirim, o uzun donemlere kızamıyorum sadece uzuluyorum allah yardım etsin napsınlar onlar da böyle atıyo sinirini :2: ama bizimkine kolay demesinler hiç
Aynen 2-3 gündür geceleri gözlerimi pat diye açıyorumuykusuz günler, geceler
Aaa iyi vermişler yine de kuzum.1.5 güngelsinde cnm 6da değil hiç uyumadan da beklersin sen büyük ihtimal heyecandan uyumayacağız ztn o gece
işten de utana sıkıla izin istedim daha yeni başladım sıkıntı yaparlar mı acaba diye düşünerek bi garip oldu ama yapcak bişey yok kararttım gözümü istedim1.5 gün verdiler yine de buna da şükür diyorum
Canım biz onları anlıyoruz ama onlar bizi anlamıyorlar.Bebek işiymiş bizim askerliğimiz la havle neyse azıcık gün kaldı şurda zaten sabır çekiyorum.ayy kızlar cok güldümm allah da sizi güldürsünama ben de az aglamadım ilk aylar hatta son bi ay kala kestim diyebilirim, o uzun donemlere kızamıyorum sadece uzuluyorum allah yardım etsin napsınlar onlar da böyle atıyo sinirini :2: ama bizimkine kolay demesinler hiç
Günayydıııınn neşeler yerinde şafakla neşe ters orantılıdırgüzel bayanlar nerdesin bakım
ben geldim
Allah neşenizi bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?