- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.341
kızlar neden hepimizin şafağı farklı? 17sinde dönemeyecekler mi yoksa 16sı mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar neden hepimizin şafağı farklı? 17sinde dönemeyecekler mi yoksa 16sı mı![]()
evet canım ya bir iki gün izin kullananlar olursa farklımı oluyor bilmiyorum ki :26:kızlar neden hepimizin şafağı farklı? 17sinde dönemeyecekler mi yoksa 16sı mı![]()
kızlar neden hepimizin şafağı farklı? 17sinde dönemeyecekler mi yoksa 16sı mı![]()
ayyy ne guzel canım ya bnde bakıyorum şimdiden ama daha bize var yani süper cok mutlu ol insallah cok heyecanlısındr sımdı senKızlarrr düğün hazırlıklarına başladım ben, bornoz takımı uyku seti, havlular, sofra örtüsünevresim takımları yemek takımı, çelik tencere seti çay makinası, şirin tencereler çatak kaşık takımı kek kalıplarıı, fritöz tencere şirin saklama kapları tost makiası vs vs vs aldımmm
![]()
Kızlarrr düğün hazırlıklarına başladım ben, bornoz takımı uyku seti, havlular, sofra örtüsünevresim takımları yemek takımı, çelik tencere seti çay makinası, şirin tencereler çatak kaşık takımı kek kalıplarıı, fritöz tencere şirin saklama kapları tost makiası vs vs vs aldımmm
![]()
16 eylül gecesi bitiyor cnm 17sinde çıkış alıyorlar eğer izin kullanmadılarsa
ayyy ne guzel canım ya bnde bakıyorum şimdiden ama daha bize var yani süper cok mutlu ol insallah cok heyecanlısındr sımdı sen![]()
Kızlarrr düğün hazırlıklarına başladım ben, bornoz takımı uyku seti, havlular, sofra örtüsünevresim takımları yemek takımı, çelik tencere seti çay makinası, şirin tencereler çatak kaşık takımı kek kalıplarıı, fritöz tencere şirin saklama kapları tost makiası vs vs vs aldımmm
![]()
cnım bizimkide ekimdeevet ya alışveriş yapınca moral geldi sanki yaklaşmış gibi
avutuyorum işte kendimi
![]()
hayirli olsun cehizlerin tatlimdarisi bizlerin basina insAllah :123:
az kalmıs canım çok sevındımcnım bizimkide ekimdeevet ya alışveriş yapınca moral geldi sanki yaklaşmış gibi
avutuyorum işte kendimi
![]()
güle güle kullan hayırlı olsun şimdiden:)) yaklaştı tabi canım ne kaldı kî ekime .. Ben resmn üşeniyorummya çeyiz bakmaya hem beğenemiyorum hem alıcak bi sürü şey var insan düşündükçe bunalıyo yaa ne zormuş evlenmek:)
![]()
Evet değişiyormuş bi de mesela yol yakınsa yol iznini bi gün veriyolarmış ama ertesi gün teslim olabiliyolarmış . Eğer ertesi gün mesela pazar günü teslim olursa askerliği bi gün uzuyomuş. Duyan var mı bunu? Eğer oyleyse haftasonu 2 gün de görüşürüz, askerliği bi gün uzaması göze alınır napalım:)
benim bildiğim hafta sonu ztn izinli oluyorlar eğer pazartesi teslim olmazsa bir gün uzuyor