• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Neyse kizlar ben yatiyorum.sizlere de hayirli geceler.sansima sevgilim ailesinin oldugu sehirde acemi birliginde ben uzak olsam da.yarn yanina gidecekler telefonunu da goturecekler ins. o zaman daha rahat konusabiliyoruz allahtan.ozlemimize tek teselli var o da safak bir gun daha atti ins. Hadi opuyorum hepinizi :3:

haftaiçi yakınları çok geçe kalmasınlar. geçen pazartesi komutanları 2'yi geçmeyin demişti. saat 2'yi geçenlerden savunma almışlar. eğitimleri arttığı için haftaiçi ziyaretlere hoş bakmıyorlarmış pek.

Selam yarenler:2:nasılsınız ? ben k.validemdeyim 2 gündür,uğrayamadım buraya.Bu akşam dönüyorum istanbula :10:Aklıma takılan bir şey var.Yol izni 1 gün olanlar da hafta sonu izinli sayılabiliyor mu?yani cumartesi usta birliğine teslim olması gerekirken pazar günü teslim olabilir mi eğer izinli sayılıyorsa :44:

Selam kızlaaaarrr:16: Nasıl geçiyo günler ne zamandır uğrayamadım sınavlaım filan bi ton stres:27:
Yemin töreni heyecanı sardı mı bakiyimm:31:
Ayrıca Böyle bi foto buldum hepimize destek olması dileğimle kızlar:31:

Eklentiler

• $553022_471364386246829_974161241_n.webp
    $553022_471364386246829_974161241_n.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 29
Selam yarenler:2:nasılsınız ? ben k.validemdeyim 2 gündür,uğrayamadım buraya.Bu akşam dönüyorum istanbula :10:Aklıma takılan bir şey var.Yol izni 1 gün olanlar da hafta sonu izinli sayılabiliyor mu?yani cumartesi usta birliğine teslim olması gerekirken pazar günü teslim olabilir mi eğer izinli sayılıyorsa :44:

Canım onu askeriye belirlemiyo mu?:26: Kafasına göre kendisi izin filan yapamaz herade yani.Onun için zaten bi ton belge filan imzalatiyolar.:26:

Canım onu askeriye belirlemiyo mu?:26: Kafasına göre kendisi izin filan yapamaz herade yani.Onun için zaten bi ton belge filan imzalatiyolar.:26:
Canım orası belirliyor da kızlar hafta sonu izinli sayılıyorlar yazmışlar bu yüzden kafam karıştı:44:geç gittiğinde terhis zamanına ekleniyor geç çıkıyor ama izinli sayılıyorlarsa nasıl oluyor diye sorayım dedim.

Canım orası belirliyor da kızlar hafta sonu izinli sayılıyorlar yazmışlar bu yüzden kafam karıştı:44:geç gittiğinde terhis zamanına ekleniyor geç çıkıyor ama izinli sayılıyorlarsa nasıl oluyor diye sorayım dedim.

yemşn töreninden sonra ailesi tarafından alındığı için izinli sayılıyolar bunu dışında izne tabi midir bilemiyorum benşm sevdiğim doğuda gidiceği için çarşıya dahi izni, yok askeriyenin içinde görüşücek ailesiyle sonra uçakla birliğine gönderilicek batı da durum nedir bilmeiyorum fakat sadece ailesi tarafından alındığında izinli diye biliyorum (hafta sonu için çarşı izni gibi sayılıyor)

ecet bu izin olayını net ve kesin bi şekilde bilen olsa keşke..:44:

benimkini yemin töreninden sonra ailesi dışarı çıkarıcak. arkadaşlar vardı ankarada, onların adresini yer olarak gösterdik. 2 gün orada kalıcaz. pazar günü 5te teslim olması gerekiyormuş. yemin töreninden pazar gününe kadar olan zaman yol izninden sayılcağı için ayrıca şafağına eklenmiyormuş. (onun yalancısıyım) :9: bu izinler yol izni olarak sayılıyormuş. doğu bölgesine gitmeyenlere bu kadar izin yokmuş sanırım. THY da bedava taşımacılık yapıyorlarmış. terör olaylarından dolayı. sevgilimin usta birliği Erzurum bu arada.

Görüşmek çok guzelde ayrılık fena koyuyor:14: otogarda tek başıma otobüsü beklemek.. ve önümüzde 5 ay boyunca bunun böyle devam edeceginin farkina varmak:25:

Görüşmek çok guzelde ayrılık fena koyuyor:14: otogarda tek başıma otobüsü beklemek.. ve önümüzde 5 ay boyunca bunun böyle devam edeceginin farkina varmak:25:

cnmm evttt zordurr tabiki de, bana telefonu kapatnca bile çoğu zaman sıkıntı çöküo, görüşürüp ayrılmak daha da zor.. zorr olcakkk ama işte böyle böylee de askerlik btck inşş. sizin nasıl geçtii görüşmee cnmm

Back
X