• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ne güzel cnm ya Allah bozmasın hep mutlu olun
bizde ünv de tanıştık 3.5 yıl her gün beraberdik okul bitince döndü evine tabi şimdi uzağız bizde gerçi 2 saat ama büyüyo işte gözümde bi sürede böyle idare edicez sanırım uzaktan yaşamak biraz korkutuyor beni de o yüzden sordum sizde uzaktan mi yaşadınız diye :)

Korkutmasin canim, sizin araniz 2 saatmis bak.. bizimkisi 10 saatti ona ragmen bıkmadan geldi yanıma 5 yıl:31: yaz tatillerinde ben geliyordum ama annem birlikte oldugumuzu bilmedigi icin evden bin bir yalanla cikardim:1: gecti gitti.. sizde atlatirsiniz:34:

Evet haftasonu pertim çıkıo ama hiçi akşam dinlenip telafi ediyorum
Beden yorgunlugu geciyor bi sekilde
Onunla olmak herseye bedel...

Benimde pertim cikacak eminim:31: olsun onunla 2 saat bile gecirecek olsam deger:16:

Korkutmasin canim, sizin araniz 2 saatmis bak.. bizimkisi 10 saatti ona ragmen bıkmadan geldi yanıma 5 yıl:31: yaz tatillerinde ben geliyordum ama annem birlikte oldugumuzu bilmedigi icin evden bin bir yalanla cikardim:1: gecti gitti.. sizde atlatirsiniz:34:

cnmmmm çok saol desteğin için yüreğime su serptin söylediklerinle :) inş. bizde sizin gibi evlenip mutlu huzurlu bir yuva kurarız :)

Kesinlikle canım fırsat varsa evlenmeli hemen:31: cok şükür atlattik o gunleri, darisi sizlerin basina:31: bu arada TG351 e noldu, neden mutsuz o kadar:26: buraya gelmeyecek kadar:44: cok üzüldüm okuyunca:26:

cnmm bnde anlamadm, dün akşam giremedim arkadaşım bizdeydi, sabah gördmm yazdım baktım herkes bşyler yazmış, sormuşş fflnn ama cvp ykk ne olduuu bu kdr ben de anlamadm, çok üzüldmm,bugn de baktım burdaysa konuşalım die ama hiç görmedmm bugn

Kesinlikle nişanlılık çok zor.Düğünden 1 ay önce nişanlanın deselerdi hemen kabul ederdim.Ve bizim düğünümüze daha 1 yıl var :(

cnmm bndee öylee, bzde bi yıl nişanlı kalmış olcaz,, sznde askerden gelincee birbinizi çok özlemiş olcaksnzz fflnn daha az sorun yaşanır, kimse kimseyi kırmak istemez, aileleri pek araya sokmaz :)

cnmm bndee öylee, bzde bi yıl nişanlı kalmış olcaz,, sznde askerden gelincee birbinizi çok özlemiş olcaksnzz fflnn daha az sorun yaşanır, kimse kimseyi kırmak istemez, aileleri pek araya sokmaz :)

Canım bugüne kadar ikimiz hiç sorun yaşamadık çok şükür:nazar:inşallah bundan sonra da yaşamayız ama ikimizin annesi de baskın ve aynı karakter özelliklerine sahipler bu yüzden çok zor oluyor.Şimdiye kadar hep idare etmekle uğraştık,nişanlım askere gitti bu defa ben tek başıma iki tarafıda idare etmeye çalışıyorum :26:

Evimize geldim az önce. Kapıyı kapatir kapatmaz birden aglamaya basladim, nerden geldigini anlamadan:14:
Kendimi, sag el kırıldığı için kendi kendine biseyler yapmaya çalışan, yemek yemeye veya yazi yazmaya çalışan ama bunu yaparken cok yorulan sol el gibi hissediyorum:14:

Canım bugüne kadar ikimiz hiç sorun yaşamadık çok şükür:nazar:inşallah bundan sonra da yaşamayız ama ikimizin annesi de baskın ve aynı karakter özelliklerine sahipler bu yüzden çok zor oluyor.Şimdiye kadar hep idare etmekle uğraştık,nişanlım askere gitti bu defa ben tek başıma iki tarafıda idare etmeye çalışıyorum :26:

cnmm zatenn biliomsn hiç ikili arasnda problem olmuo, genelde ailelerden kaynaklanıoo tartışma yaşanıoo maalesef..evtt brzz sıkıntıı olurr cidden de, amaa azcık gönüllerini yapıp, kırmadan kendi bildiğinizi yapmasanzz, o incee noktayı bulup, hem kırmadan hem de fikirlerinii alıp gene kendii bildiğini yapmak baya işe yarıoo..

Evimize geldim az önce. Kapıyı kapatir kapatmaz birden aglamaya basladim, nerden geldigini anlamadan:14:
Kendimi, sag el kırıldığı için kendi kendine biseyler yapmaya çalışan, yemek yemeye veya yazi yazmaya çalışan ama bunu yaparken cok yorulan sol el gibi hissediyorum:14:

Canım eşini orada bırakıp gelmenin verdiği psikoloji ve yorgunluk sanıyorum.5 ay sonra sağ eline de kavuşacaksın.140 dedik bile bunada şükür

cnmm benim, bugn gördnn snr gene ayrılık oldu, kendi evinize tek gttn vee çok üzüldnn amaa geçickkk bakk, ilk günlere nazaran art daha güçlüyüz. sen de ziyarete gtcksn gelcksnn tabiki üzülceksn, koyucak ama emin ol herşeyn ilacı zaman.. bi zaman sonra daha güçlü olucaksın..

selam kizlarrrr ...:) yemin torenine son 4 e giriyoruz:)) hey4ecan nasil ne durumda:) sevgili m ankara mamakta orada olacak varmi aranizda cuma gunu
? bu arada ne giymeyi dusunuyorsunuz :S yani nasil gitsekki?ben luleburgazdan gidecegim ailesiyle uzun bir yolculuk olacak ve oradada gun boyu gezip ayakta olacagimiz icin rahat giyinmeyi dusunuyorum ama hala ne giysem bilemedim:S var mi kafasinda bi plani olan?

cnmm zatenn biliomsn hiç ikili arasnda problem olmuo, genelde ailelerden kaynaklanıoo tartışma yaşanıoo maalesef..evtt brzz sıkıntıı olurr cidden de, amaa azcık gönüllerini yapıp, kırmadan kendi bildiğinizi yapmasanzz, o incee noktayı bulup, hem kırmadan hem de fikirlerinii alıp gene kendii bildiğini yapmak baya işe yarıoo..

Malesef canım hep dış etkenler.Öğrendik aslında idare etmeyi,çok yoruluyoruz ama yapacak birşey yok.Bu hafta memlekete gidecektim aslında ailemin yanına ama k.validemin bu süreçte desteğe daha çok ihtiyacı var diye oraya gittim çokta memnun oldu.Annem telefonda söylendi biraz ama haftaya da onun gönlünü yapacağım inşallah :31:

canımmmm kıyamam sanaaaa :29::29::29::29:
az kaldı az sabret kuzu kavuşucaksın sevdiceğine inş :16::16::16:

Malesef canım hep dış etkenler.Öğrendik aslında idare etmeyi,çok yoruluyoruz ama yapacak birşey yok.Bu hafta memlekete gidecektim aslında ailemin yanına ama k.validemin bu süreçte desteğe daha çok ihtiyacı var diye oraya gittim çokta memnun oldu.Annem telefonda söylendi biraz ama haftaya da onun gönlünü yapacağım inşallah :31:

cnmm hep aynıı, nişanlılık btncee rahat etcez inşş, kapımızı kapatr otururzz rahat rahatt :) tek değilsn, ben de öyle ayrı ayrı herkesi idare ediorum.. sen de evt haftaya da annenin gönlünü yaparsınn.. söylenir snrr unuturlar ztn :)

Canım eşini orada bırakıp gelmenin verdiği psikoloji ve yorgunluk sanıyorum.5 ay sonra sağ eline de kavuşacaksın.140 dedik bile bunada şükür

cnmm benim, bugn gördnn snr gene ayrılık oldu, kendi evinize tek gttn vee çok üzüldnn amaa geçickkk bakk, ilk günlere nazaran art daha güçlüyüz. sen de ziyarete gtcksn gelcksnn tabiki üzülceksn, koyucak ama emin ol herşeyn ilacı zaman.. bi zaman sonra daha güçlü olucaksın..

İçim acıyo hala eşime:26: 2 beden büyük kamuflaji içinde, saçları neredeyse sıfıra vurulmuş, kulakları yanmış derisi soyulmaya başlamış, esmer teni iyice kararmış, zayıflamış, bütün gün burnunu silen, gözleri hep dolu dolu dokunsam ağlayacak, titreyen gözleriyle gözlerime bakan haliyle onu orada bıraktım ben:14:

selam kizlarrrr ...:) yemin torenine son 4 e giriyoruz:)) hey4ecan nasil ne durumda:) sevgili m ankara mamakta orada olacak varmi aranizda cuma gunu
? bu arada ne giymeyi dusunuyorsunuz :S yani nasil gitsekki?ben luleburgazdan gidecegim ailesiyle uzun bir yolculuk olacak ve oradada gun boyu gezip ayakta olacagimiz icin rahat giyinmeyi dusunuyorum ama hala ne giysem bilemedim:S var mi kafasinda bi plani olan?bu arada insallah hepimizin sevdiklleri usta birliklerinde daha iyi yerlerde olurlar:((( hemen cabucak kavusuruz :(( zaman hizli gecsinnnnn

Back
X