• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

İçim acıyo hala eşime:26: 2 beden büyük kamuflaji içinde, saçları neredeyse sıfıra vurulmuş, kulakları yanmış derisi soyulmaya başlamış, esmer teni iyice kararmış, zayıflamış, bütün gün burnunu silen, gözleri hep dolu dolu dokunsam ağlayacak, titreyen gözleriyle gözlerime bakan haliyle onu orada bıraktım ben:14:

cnmm geçickk hepsii, benimki de zayıfladığını söyledii, o da yanmış.. bak hepsi aynı durumda.. ben de üzülnce bana dedi ki kırk derece ateşle hastaneye gidenler oldu.. buna şükür gene çok iyiym.. bak öylee düşünn, gene çok iiler, hepsi geçickk.. burda kaç günü beraber yedik. bi bakıcazz gelmelerinii on gün kalmış, snr gelmişler.. gene kilo alcaklar, biz bakcaz onlaraa, gözleri hep inş mutlulukla bakckk

efendim ilkaytoşummmm

Seninle tanistigimiz 2012 gelinleri topiginde birbirimize yemek tarifleri verdigimiz günlere dönmek istiyorum:14: kocamin beni isten aldığı, eve gelir gelmez birlikte mutfaga gectigimiz, o gün burada öğrendiğim bi çorba tarifini yapmaya başladığım, yarının yemeğini bugünden yapma alışkanlığını bir türlü kazanamadigim icin kendime kizdigim gunlerime dönmek istiyorum:26:

İçim acıyo hala eşime:26: 2 beden büyük kamuflaji içinde, saçları neredeyse sıfıra vurulmuş, kulakları yanmış derisi soyulmaya başlamış, esmer teni iyice kararmış, zayıflamış, bütün gün burnunu silen, gözleri hep dolu dolu dokunsam ağlayacak, titreyen gözleriyle gözlerime bakan haliyle onu orada bıraktım ben:14:
Canım eşini o durumda gördüğün için üzülüyorsun ama eşin şu an daha mutludur.Çünkü seni gördü,birlikte vakit geçirdiniz artık son 4 gün kaldı.Yaşanan ilkler hep sancılı olmuştur.

Seninle tanistigimiz 2012 gelinleri topiginde birbirimize yemek tarifleri verdigimiz günlere dönmek istiyorum:14: kocamin beni isten aldığı, eve gelir gelmez birlikte mutfaga gectigimiz, o gün burada öğrendiğim bi çorba tarifini yapmaya başladığım, yarının yemeğini bugünden yapma alışkanlığını bir türlü kazanamadigim icin kendime kizdigim gunlerime dönmek istiyorum:26:

kocanın yanında olduğu zamanlara dönmek istiyorsun , sorunsuz geçen günlerine dimi herşeyin toz pembe olduğu o zamanlara :31:
ilkaycım canım herşey geçici bunu da atlatacaksınız beraber merak etme sadece sabretmeniz gerekiyor birazcık, biliyorum şimdi söylemesi kolay burdan senin yaşadıklarını elbette anlayamam ben , ne kadar özlediğini acı çektiğini tahmin edebiliyorum sadece...
İyi tarafından düşünebilirsin ama az zaman kaldı , gidip arada görebileceksin eşini de dimi ama ? :31::31:

kıyamam ben sana ya :( :( yapma böyle cnm üzme kendini daha fazla bugün ne güzel gördün sarıldın gözlerinin içine baktın o da senden moral buldu 4 gün sonrada yanında inş. hadi bunu düşün mutlu olmaya çalış biraz güzel bir sofra hazırlarsın sevdiği yemekler şahane bir akşam olur sonrada güzel bir müzik birbirinize sarılmış... bunları düşün kuzum üzme kendini böyle o eski günlere az kaldı bi daha hiç gitmicek seni bırakıp hep beraber olcaksınız mutfakta :)

selam kizlarrrr ...:) yemin torenine son 4 e giriyoruz:)) hey4ecan nasil ne durumda:) sevgili m ankara mamakta orada olacak varmi aranizda cuma gunu
? bu arada ne giymeyi dusunuyorsunuz :S yani nasil gitsekki?ben luleburgazdan gidecegim ailesiyle uzun bir yolculuk olacak ve oradada gun boyu gezip ayakta olacagimiz icin rahat giyinmeyi dusunuyorum ama hala ne giysem bilemedim:S var mi kafasinda bi plani olan?bu arada insallah hepimizin sevdiklleri usta birliklerinde daha iyi yerlerde olurlar:((( hemen cabucak kavusuruz :(( zaman hizli gecsinnnnn

cnm sizi de Allah kavuştrsn, mamakta askeri olan yarenler vardı burda.. yol uzun olcağı için benn kırışmayan biraz daha rahat bşyler gycm die düşünüorum

cnm sizi de Allah kavuştrsn, mamakta askeri olan yarenler vardı burda.. yol uzun olcağı için benn kırışmayan biraz daha rahat bşyler gycm die düşünüorum

saol canim amin insallah hepimizi..:( ben hala karar veremedim ya spor mu klasikmi giysem diye:) heyecan basti sanki cok heyecanliyim ilk karsilasmayi zhnimde defalarca yasadim sanki:)

saol canim amin insallah hepimizi..:( ben hala karar veremedim ya spor mu klasikmi giysem diye:) heyecan basti sanki cok heyecanliyim ilk karsilasmayi zhnimde defalarca yasadim sanki:)

cnmm ben brz daha spor olcam gbii, uzun yol şimdii her şey gyilmioo maalesef, öyle bndee düşünüorum o ilk anı çok heycanlıı :)

Kızlar yemin töreniniz yaklaştı birçoğunuz eşlerinizin yanında olarak o gün:46: Nacizane tavsiyem yanınıza mendil almanız çünkü ben çok duygulanmış gözyaşlarıma hakim olamamıştım:2: Eşiniz şimdilerde tören alanında eğitim yapıyordur ondan mutlaka tam olarak nerde yemin edeceğinin kordinatlarını alın işte şu masada şu sıradakiyim gibi yoksa kendisini ayırt etmeniz zor olacak. Birde sırada hangi hizada olduğunu yürüyüşde hangi sırada olduğunu mutlaka sorun. Çokmu karışık anlattım yafs:72:

Kızlar yemin töreniniz yaklaştı birçoğunuz eşlerinizin yanında olarak o gün:46: Nacizane tavsiyem yanınıza mendil almanız çünkü ben çok duygulanmış gözyaşlarıma hakim olamamıştım:2: Eşiniz şimdilerde tören alanında eğitim yapıyordur ondan mutlaka tam olarak nerde yemin edeceğinin kordinatlarını alın işte şu masada şu sıradakiyim gibi yoksa kendisini ayırt etmeniz zor olacak. Birde sırada hangi hizada olduğunu yürüyüşde hangi sırada olduğunu mutlaka sorun. Çokmu karışık anlattım yafs:72:

super canim iyi ki htirlattin :) tavsiyelerin icin cok tesekkuler:) yarin ilk is soracagim hehe

sağolun kızlar, dağıldım farkındayım, toparlanmam lazım :25: 2 günün duygusal yorgunluğunu yaşıyorum sanırım .. toparlanıp kendimi cuma gününe odaklayacağım :44:

sağolun kızlar, dağıldım farkındayım, toparlanmam lazım :25: 2 günün duygusal yorgunluğunu yaşıyorum sanırım .. toparlanıp kendimi cuma gününe odaklayacağım :44:

Canım seni çok iyi anlıyorum çok zor biliyorum ama eşin için güçlü olmalısın. Aklı sende kalmasın usta birliğinde biraz daha rahat olacaktır buna odaklan hayırlısı

Seni cok ozledim sevdigim bi gun daha bitti bak gonlumuzden gecen herseye bir gun daha yaklastik sen merak etme az kaldi ins...rabbime en ozel emanetimsin...seni cook seviyorum...

kızlar merhaba keyifler nasıl herkes ıyımı =))) ben cuma gunune konsantre olmus durumdayım kacıncı sırada olcagın ben sormadan soyledı askım ınsallh farkedeblrım bır de mıyopum zaten gözlukle anca gorebılırım heralde :16: bırde albumume fotograf ekledım belkı orda bırbırımzı gorursek konusalm kızlar ıyı geceler

Iyi geceler kızlar. Son zamanlarda yazamıyorum. Geceleri telefondan yorumlari okuyup yatıyorum. Rabbimden hepinize sabır diliyorum.

Günaydın kızlar,
hafta sonu gelemedim foruma işlerim vardı biraz.
size bu şafak sayarların yanlış olduğunu söylemek istedim fazla gün var burda,bende şafak takvimi var kaldı bizim şafak138 ama burası 140 gösteriyo 2 gün bile bizim için çok önemli olduğu için yazmak istedim :ssz:

Günaydın kızlar,
size bu şafak sayarların yanlış olduğunu söylemek istedim fazla gün var burda,bende şafak takvimi var kaldı bizim şafak138 ama burası 140 gösteriyo 2 gün bile bizim için çok önemli olduğu için yazmak istedim :ssz:

eşimde dün tek tek saydı, 156 tamamlandığında eylül 15'ine terhis oluyor.. saatini ona göre ayarlamış, saatindeki şafakta 137 yi gösteriyordur bugün, dün 138 i :31: dediğin gibi buradaki şafak fazla ..

Günaydın kızlar,

Yaaa bende neden 142 gosteriyoo kizlar

Back
X