• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kalbi manisadaki kızlar, eşimde bu sabah aradı .. denetim olacak gibi, bizi pek rahat bırakmazlar bugün, arayamayabilirim diye şimdi arıyorum dedi ..konuşamayan varsa onları da sıkı bir kaç gün bekliyormuş .. bi taraftan atış yapacaklarmış.. bi taraftan tay yürüyüşü çalışacaklarmış ..
Kuzum haber verdiğin için çok teşekkür ederim. Nisanlim aramadi daha benim de aklim hep onda.Simdi rahatladim.Dun söylemişti yuruyuslerde senkronize olamiyoruz çok calistiracaklar törene kadar diye ama yine de merak ettim.Bitse şu acemilikte onlarda bizde biraz rahatlasak artik.

Kuzum haber verdiğin için çok teşekkür ederim. Nisanlim aramadi daha benim de aklim hep onda.Simdi rahatladim.Dun söylemişti yuruyuslerde senkronize olamiyoruz çok calistiracaklar törene kadar diye ama yine de merak ettim.Bitse şu acemilikte onlarda bizde biraz rahatlasak artik.

için rahat olsun canım, bi kaç gün çok yürüyeceklermiş, bi de denetleme olacakmış o yüzden molaları kısa tutacakmış komutanlar o sebeple denk gelmeyebilir arayamayabilir :31: 1 mayısta komutanların resmi tatiliymiş, o yüzden biraz daha rahat olabilirlermiş o gün .. çavuşlarla olacaklarmış, biraz spor biraz yürüyüş yapacaklarmış :31:

için rahat olsun canım, bi kaç gün çok yürüyeceklermiş, bi de denetleme olacakmış o yüzden molaları kısa tutacakmış komutanlar o sebeple denk gelmeyebilir arayamayabilir :31: 1 mayısta komutanların resmi tatiliymiş, o yüzden biraz daha rahat olabilirlermiş o gün .. çavuşlarla olacaklarmış, biraz spor biraz yürüyüş yapacaklarmış :31:

bugn bayaa yormuşlarr cnmm, bide nişanlımın bölüğünün mü tam anlamadm yürüyüşleri beğenmemişler, tekrar tekrar yapıolarmış, çalıştıkları alanda bugun sanırım ankesörlü telde yokmuş, arayamazsam merak etme dedi bana da ::

Kızlar moralim çok bozuk :'( Konustum sevdiğimle.Mamakta yemin töreni provalari yapiyolarmis.1-1.5 saat ayakta oylece bekletmişler.Aralarında bayilanlar olmuş :'( Hiç hareket ettirmemişler.Botlarinizin içinde ayaklarınızı hareket ettirin de kan dolaşımıniz olsun diyomuş komutan :'( Nasıl moralim bozuldu.Sevgilim de kötü olmuş baya bi ara içim geçti bayilcam zannettim diyo :'( Allahim yıkıldım resmen kiyamam :'(
İlkay yazdıklarını okudum da benim sevgilim de öyle.Asker fotoğrafını gönderdiler bana geçen görünce dağıldım.Kamuflajli hali,saclari filan :'(:'(:'( Şimdi diyo yandım iyice kulaklarım kabardı diye.Ben yemin töreninde kesin ağlarim yani.Zaten telefonu kapattik çok ağladım.Kendime gelemedim :'(:'( Mamakta durumlar böyle kızlar :'( Bugün prova çok ağır gelmiş.Yemin törenine kadar da böyle olcakmis :'(

ben de sabah görüştüm. baya ağırlaştırmışlar programı. benimki de fazla ayakta durmaktan bitap düşmüş. zaten bel fıtığı vardı. yarın gataya sevk edicekler umarım kötü bişi olmaz. yemin töreninde de hareketsiz saatlerce bekleticekler. o gün de çok bayılan oluyormuş. askerlik yapan bi arkadaşım anlattı bugün. umarım kazasız belasız biticek bu çileler

Kızlar moralim çok bozuk :'( Konustum sevdiğimle.Mamakta yemin töreni provalari yapiyolarmis.1-1.5 saat ayakta oylece bekletmişler.Aralarında bayilanlar olmuş :'( Hiç hareket ettirmemişler.Botlarinizin içinde ayaklarınızı hareket ettirin de kan dolaşımıniz olsun diyomuş komutan :'( Nasıl moralim bozuldu.Sevgilim de kötü olmuş baya bi ara içim geçti bayilcam zannettim diyo :'( Allahim yıkıldım resmen kiyamam :'(
İlkay yazdıklarını okudum da benim sevgilim de öyle.Asker fotoğrafını gönderdiler bana geçen görünce dağıldım.Kamuflajli hali,saclari filan :'(:'(:'( Şimdi diyo yandım iyice kulaklarım kabardı diye.Ben yemin töreninde kesin ağlarim yani.Zaten telefonu kapattik çok ağladım.Kendime gelemedim :'(:'( Mamakta durumlar böyle kızlar :'( Bugün prova çok ağır gelmiş.Yemin törenine kadar da böyle olcakmis :'(

L:( evet canim benim sevgilimde mamakta malesef oglen gibi aradi oda cok kotuydu sesi :(( resmen mahvettiler bizi dedi./..bide sevgilimin bolumu sabah ceza almis tum mintikayi tek onlara yaptirmislar :( ogle yemegine yetisememisler...ustune pide almaya gtmsler kartta sorun cikmis kantinde tost almak istemisler ordada rutbeliler one gecmis hep :( ustune bide toren egitimi resmen iskence cektiriyolar ya bu kadar da olmaz....

ben de sabah görüştüm. baya ağırlaştırmışlar programı. benimki de fazla ayakta durmaktan bitap düşmüş. zaten bel fıtığı vardı. yarın gataya sevk edicekler umarım kötü bişi olmaz. yemin töreninde de hareketsiz saatlerce bekleticekler. o gün de çok bayılan oluyormuş. askerlik yapan bi arkadaşım anlattı bugün. umarım kazasız belasız biticek bu çileler

:(( mamak iyi guzel diyolardi ama bugunlerde iyice mahvettiler:(

:(( mamak iyi guzel diyolardi ama bugunlerde iyice mahvettiler:(

askerlikte mantık aranmıyor işte. üstleri onları robot gibi görmek istiyorlar ne yazık ki. neyse hepitopu 4 günleri kaldı :21: Mamak rahatttır buradan gidince arayacaksınız demiş üstleri, bakalım doğru mu yanlış mı görücez :)

Merhaba kizlar.. isteki son saatlerim cok stresli gecti ya:26: kafami rahatlatmam lazım:103::103:

askerlikte mantık aranmıyor işte. üstleri onları robot gibi görmek istiyorlar ne yazık ki. neyse hepitopu 4 günleri kaldı :21: Mamak rahatttır buradan gidince arayacaksınız demiş üstleri, bakalım doğru mu yanlış mı görücez :)

aynen canim bakalim gorecegiz sizin usta neresi cnm?mamaktan bizim kars:( ben luleburgaz o kars:( bi uctan bi uca ooof offff;((((

aynen canim bakalim gorecegiz sizin usta neresi cnm?mamaktan bizim kars:( ben luleburgaz o kars:( bi uctan bi uca ooof offff;((((

Kalbimiz hep görüşmek istiyor bu bi gerçek.. Ama sizin için belki böyle daha hayırlı olur canım. Görüşüp dönenleri biliyorsun. Ayrılmak o kadar zor ki. Ne kadar sık görüşürsen o kadar ayrılma acısını yaşıyor insan. Etkisinden kurtulamıyorsun. O yüzden rabbim herkes için en hayırlısını versin derim.

Kalbimiz hep görüşmek istiyor bu bi gerçek.. Ama sizin için belki böyle daha hayırlı olur canım. Görüşüp dönenleri biliyorsun. Ayrılmak o kadar zor ki. Ne kadar sık görüşürsen o kadar ayrılma acısını yaşıyor insan. Etkisinden kurtulamıyorsun. O yüzden rabbim herkes için en hayırlısını versin derim.

amin canim :(( insallah herkes mutlu olsun tek dilegimiz bu...ama yinede cok uzak:( cok sukur ki kisa donem..:S

canım benim askerimde mamak'da acemiliğini yaptı.Onlar provalarını bide kışın yaptılar o soğukta.Her gelene aynı eziyet var.Keşke olmasa.Ama içini ferah tut bsy olmaz,cok yoruluyorlar o yuzden morallerını yuksek tutmanız lazım.mamak acemiye rahat gelir ama ordan sonra baska yere gidince baya zor oluyor ..

Bu aksam da uzagim sana bu aksam da hasretim bu aksamda burnumda tutuyorsun tum bunlara ragmen sen nasil bir seysin ki zor da olsa seni beklemek bile bu kadar guzel sevgilim...iyi ki varsin az kaldi biricik cok az ...

amin canim en azindan o kavurucu sicaklarda kamuflajlar icinde yanmycaklarr serin yerdeler :( kendmizi avutuyoruz iste gel teskereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok ozlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

:) ben de çoook özledim. Tutuyorum kendimi telefonda . Özledim desem bile üzüleceğini biliyorum. Bazen dayanamıyorum söylüyorum.. günde 75252638 kere derdim gitmeden önce. Alışmak zor ama döneceklerini bilmek bile yeter.

Ben soguk odalari dinliyorum suan kizlar:25: 'yoksun neye yarar, örtünsem kat kat yorganlar, amaan':26:

Back
X