• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben şeyma nın düşüncesini daha çok sevdim cnm ona inanmak istiyorum oy var işin ucunda bi önce bitirip seçmen kazanmak isteyebilirler ;) bizde sevdiğimize kavuşuruz br an önce şimdiden heyecan yaptım :)

keşke öyle olsa canım.. benim de temennim o ama, gerçekçi düşünmek istiyorum yine de biz duamızı edelim.:34: hayırlısı olsun inşallah...

belki siz duyarsınız ve yararlanırsınız, 2 ay öyle uzun bir süre ki, şafağınız hemen düşer.

haftaya yanımda ama bugün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızım... yalnız kutladığım ilk ve son yıl dönümümüz olur inşallah. ama haftaya her şeyi bir arada kutlarız artık.

siz de bir an önce son 9 u görürsünüz inşallah. su gibi akıp geçsin zaman...

inş. cnm ya çok saol iyi dileklerin için :)

yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür bir arada kutlamayı nasip etsin cnm :) ilk ve son bu ...zordur elbet ama bak haftaya yanında her gece ayrı bir kutlama yapıp telafi edersiniz bundan sonra her gününüz beraber nasılsa hiç üzme kendini cnm çok çok az kaldı bitiş çizgisine

keşke öyle olsa canım.. benim de temennim o ama, gerçekçi düşünmek istiyorum yine de biz duamızı edelim.:34: hayırlısı olsun inşallah...

yok yok gerçekçi düşünüp bözmayalım moralleri :) tabi dediğin gibi işin o tarafı da var da biz iyi düşüelim iyi olsun kısalıcak ve biz bir an önce sevdiğimize kavuşacağız daha çok işimiz var canlar kına düğün ev hazırlıkları ohooo kısalması lazım mutlaka :) :)

yok yok gerçekçi düşünüp bözmayalım moralleri :) tabi dediğin gibi işin o tarafı da var da biz iyi düşüelim iyi olsun kısalıcak ve biz bir an önce sevdiğimize kavuşacağız daha çok işimiz var canlar kına düğün ev hazırlıkları ohooo kısalması lazım mutlaka :) :)

kesinlikle kısalmalııı burdan yetkililere sesleniyoruzzzzz:122: nolur nolur nolur kısalsıııınnnn :3: heeeyy düşürün lütfen şu askerliği :1:

benim eşim de 5 ay boyunca haberlere bak böyle bir duyum aldık dedi. ama gelin görün ki askerlik bitti hala haber yok ortada. belki siz faydalanırsınız. ama her asker askerliği boyunca bu haberi bekliyor. :31:
askerlikte duyumlar bitmez ki hiç :)
insallah oy toplamak için erkenden cıkarırlar da yararlanır sevdiceklerimiz

belki siz duyarsınız ve yararlanırsınız, 2 ay öyle uzun bir süre ki, şafağınız hemen düşer.

haftaya yanımda ama bugün evlilik yıl dönümümüzdü yalnızım... yalnız kutladığım ilk ve son yıl dönümümüz olur inşallah. ama haftaya her şeyi bir arada kutlarız artık.

canım benim tüylerim diken diken oldu
ilk ve son olur insallah bak azıcık kalmıs hep yanında olcak askerin
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hep mutlu saglıklı huzurlu olun insallahhh

kızlar ben umutluyum ya içime doğuyor sanki biz faydalanacağız gibi geliyor ya.seçim öncesi olduğu için silah altındaki askerleri bu şekilde jestle terhis edip oy verecek duruma getirme söz konusu olabilir düşünsenize ne kadar çok asker var...anladınız siz onu...
ne zaman bu secimler ya
valla bizimkilere bi vursun askerlik akp ye oy vercem ))))))))))

kızlar sevdigim bugün cankaya ya teslim olacak
destek komutanlıgına
edok tan mış girişleri , çankaya balgat olarak geciyormus kızılaydan yürüme mesafesindeymiş varmı burayı bilen

evlilik yıldönümünz kutlu olsn, inş nice güzel seneler geçirirsnz... şu güzel şafak sayılarını bzde görsekk arttt..:)

kızlar sevdigim bugün cankaya ya teslim olacak
destek komutanlıgına
edok tan mış girişleri , çankaya balgat olarak geciyormus kızılaydan yürüme mesafesindeymiş varmı burayı bilen

canım maalesef bilmiyorum ama ,ankara deyince aklıma geldi,ben unuttum sen kamilkoçla mı gitmiştin ankaraya? bi de kaç saat sürmüştü? ben esenlerden binmicem ama anadolu yakasından binicem ümraniyeye servis var mı?

http://www.haberturk.com/gundem/haber/841850-askerlik-suresi-kisaliyor

kızlar ya inşallah doğrudur bu haber öğlenden beri içim hopp hopp bizimkilere vurur mu ki acaba?

direkt oy veririrm akp ye hiç düşünmem böyle bir şey gerçekleşirse :28: :16:

hep brilikte vurmasını umut ediyoruz cnm bide dua ediyoruz tabi :) 2013 sonunakadar denilince bi umut oluştu bende de aynı senin gibiyim bugün heyecan tavan yaptı doğruysa ağustos olmadan bizimleler düşünmek bile harika :)

Back
X