- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.161
CAnim benim sana nasil tesekkür ederim bilmiyorum. Evet felaket, gördügüm an tunceliyi soka girdim o soktan hala cikamiyorum. ögrendigim günden beri bir gece bile uyumadim. aglamamya calismak hic cözüm degil. öyle korkuyorumki. aklima geldikce kalbim firlicak gibi oluyor. COk sagol inan icim cok rahatladi. evet 18inde cikcak 19 teslim olcak . sadece bir gün yol izini. ama zaten istanbula gelmicek. inan rahat olsun ne görim ne sesini duyim sadece iyi oldugunu bilim bana yeter.
siz konusabiliyormuydunuz? ya insan herseyi düsünüyor sevgilim cok nazlidir. ben ona kiyamiyorum. ne yapar tuncelide nasil olur inan düsünmekten kafayi yicem. ben günlük tutarak oyalaniyorum. konusamadigimiz herseyi yaziyorum.
Rica ederim canım. Tunceliye alışır, arkadaş ortamları iyi, devrecilik türü şeyler yok, çocuklar abi abi diyor sağ olsunlar. akşamları nöbeti olmazsa paso maç izliyolar

Tunceliyi görünce gerçekten şok etkisi yapmıştı bende de. Ama ben askerimin yanında hiç ağlamadım. Şunu bilmeliyiz ki, biz onlara destek olması gereken, güç kaynakları olan kişileriz... hani felaket anında can yeleğini veya oksijen maskesini ilk önce anne takmalı sonra bebeğine takmalıdır ya, onun gibi, ilk önce kendimizi toparlamamız lazım. burada konuşarak paylaşarak, sabahın erken saatlerinde sakin yürüyüşler yaparak, kimi zaman günlük tutarak, düzenli spor yaparak (seratonin'e her zamankinden çok ihtiyacımız olduğu kesin :)) ve diğer hobilerimizle bir şekilde enerjimizi toplamaya çalışmamız gerek. Askerlerimiz gelene kadar güzel güzel mamalar yapmayı öğrenebiliriz :) ki bu onların da çok hoşuna gider, gelince sana şu yemeği yapıcam demeniz kadar onları mutlu edecek bir şey var mıdır,
yani onlar orada biliyorlar ki, onları aşkla sabırla duayla hasretle bekleyen sevdikleri var... varlığımız en güzel destek ve hediye kızlar. bunu bilmek bile onlar için (ve tabi bizim için de aynı şekilde onların varlığı) en büyük destek. 4 ayın altına düşüp 3ay ..günleri görmenize az kaldı. 3 ay 15 günü o kadar net hatırlıyorum ki, geçti, geçiyor ve geçecek :)