• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet sende haklısın mutlakaki ortamdan etkileniyor insan..İnşallah gelince kısa sürede adapte ederiz biz onları.

bnde o konuda çok endişelymm cnm, çok sıkıntılı insanlarla bi arada.. sesi pek ii gelmio, belli ki çok sıkıntı çekio.. ben de bugn uçak biletimi aldım, 23 mayısta yanına gtmeye karar verdim, biraz morale ihtiyacı var, gdip görmeden rahat etmiycm

bnde o konuda çok endişelymm cnm, çok sıkıntılı insanlarla bi arada.. sesi pek ii gelmio, belli ki çok sıkıntı çekio.. ben de bugn uçak biletimi aldım, 23 mayısta yanına gtmeye karar verdim, biraz morale ihtiyacı var, gdip görmeden rahat etmiycm

hmm anlıyorum canım eğer gitme imkanınız varsa kesin gidin vallaaa benim pek yok :26: görmek tabiki de kafalarını ortamdan alıp biraz rahatlatacaktır. ah bi gelselerdi sürprizler gezmeler hediyeler kutlamalar derkennn bişeleri kalmıcak inş sonrada düğünümüzzz ihi:21:

hmm anlıyorum canım eğer gitme imkanınız varsa kesin gidin vallaaa benim pek yok :26: görmek tabiki de kafalarını ortamdan alıp biraz rahatlatacaktır. ah bi gelselerdi sürprizler gezmeler hediyeler kutlamalar derkennn bişeleri kalmıcak inş sonrada düğünümüzzz ihi:21:

inşş cnm o günler gelseydi,, zaten gelsinler hemen düğün telaşı başlıoo bizim de.. burda kısa sürede toprlanırlar zaten.. sizin düğün ne zmn cnmm

inşş cnm o günler gelseydi,, zaten gelsinler hemen düğün telaşı başlıoo bizim de.. burda kısa sürede toprlanırlar zaten.. sizin düğün ne zmn cnmm

gelicek o günlerde hiç başlamamışken bu günler geldiyse o günlerde gelicek:16: bizimde kasım başı tatlım 8i die düşünüyoruz sizinki?

aaa cidddii mi cnm, bzmde dokuz kasım :)

:14: tatlım bizimki daha konuşulmadı k.babama demiş sevdiceğim ben geldim düğün tarihini konuşalım die o da yok ben sonra konuşucam onu şimdi değil demiş sonraya düğün salonunda yer falan kalmaz baba demiş bizimki, tanıdık arkadaşının olduğunu halledeceğini söylemiş.nerden biliyo benim onun arkadaşının salonunu seveceğimi ...belki beğenmicez sonra yer kalmıcak..sevdiceğim burdayken kararlaştırılsın .çok istedim ama olmadı:14: çok moralim bozuldu bu duruma.onca şey var yapılacak...biz 8 i çıkmaya başladığımız gün olduğu için onu istiyoruz bakalım ne olacak:14:

:14: tatlım bizimki daha konuşulmadı k.babama demiş sevdiceğim ben geldim düğün tarihini konuşalım die o da yok ben sonra konuşucam onu şimdi değil demiş sonraya düğün salonunda yer falan kalmaz baba demiş bizimki, tanıdık arkadaşının olduğunu halledeceğini söylemiş.nerden biliyo benim onun arkadaşının salonunu seveceğimi ...belki beğenmicez sonra yer kalmıcak..sevdiceğim burdayken kararlaştırılsın .çok istedim ama olmadı:14: çok moralim bozuldu bu duruma.onca şey var yapılacak...biz 8 i çıkmaya başladığımız gün olduğu için onu istiyoruz bakalım ne olacak:14:

cnm evt haklısın o konuda sen beğencn mii beğenmiycn mi, ama işte büyükler bazen sadece kendi açılarndn düşünüo maalesef değişmiolar.. olsun sen üzülme, bu sefer mecburr orası olmazsa da başka yeri tutucaklar, sen yapabildiğin kadarını yaparsın, onlardan geldikten sonra da kalanlar halledilir..

cnm evt haklısın o konuda sen beğencn mii beğenmiycn mi, ama işte büyükler bazen sadece kendi açılarndn düşünüo maalesef değişmiolar.. Olsun sen üzülme, bu sefer mecburr orası olmazsa da başka yeri tutucaklar, sen yapabildiğin kadarını yaparsın, onlardan geldikten sonra da kalanlar halledilir..

canım iyide bu düğün salonu bi eşya falan olsa neyse...yer kalmazsa ne olacak sonra uygun olmayan istemediğim bi tarihte ve yerde olmak zorunda kalacak..anlamadım neden böle yaptıklarını...bu yüzden yemin gününün ertesi günü tadımız kaçtı bizimde...

canım iyide bu düğün salonu bi eşya falan olsa neyse...yer kalmazsa ne olacak sonra uygun olmayan istemediğim bi tarihte ve yerde olmak zorunda kalacak..anlamadım neden böle yaptıklarını...bu yüzden yemin gününün ertesi günü tadımız kaçtı bizimde...

haklısın cnm o konudaa, önceden alınıo tarih; şimdi askerinin elinden de bişey gelmio, uzakta.. askerin yokken acaba senle beraber mi gidip ayarlamayı düşünüolar bişey demiş mi nişanlının ailesi cnm

haklısın cnm o konudaa, önceden alınıo tarih; şimdi askerinin elinden de bişey gelmio, uzakta.. askerin yokken acaba senle beraber mi gidip ayarlamayı düşünüolar bişey demiş mi nişanlının ailesi cnm

Ben sonra konuşcam demiş babası sadece, fazla konuşamamışlar burdayken nişanlımda ben yine telefonda söylerim üzülme sen dedi ama bilmiyorum işte...ben tarihi bilmek istiyorum bu beni rahatlatıyo sanki böyle garip hissediyorum bişe eksik gibi ona göre plan yapmak istiyorum.:19:

çok sevindim canım gidecek olmana :31: evci iznine bi ay sonra çıkabilecekmiş eşim. acaba diyorum mayıs sonu bende bi günlükte olsa gitsem mi :31:

evet canım olabilir:1: çift hanelilere bi düşseydik...

off aynenn yaa hayırlısı ile bi düşşek plakalaraa :ssz:
sende düğün işlerini takma kafana çok canını sıkma canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olacaktır zaten...
biz mesela sıkıştırmak istemediğimiz için düğünü o gelince hemen yapmıcaz yazı beklicez hem havalar sıcak olur daha iyi sanki. sende öyle bir fikir at ortaya :23:

Ben sonra konuşcam demiş babası sadece, fazla konuşamamışlar burdayken nişanlımda ben yine telefonda söylerim üzülme sen dedi ama bilmiyorum işte...ben tarihi bilmek istiyorum bu beni rahatlatıyo sanki böyle garip hissediyorum bişe eksik gibi ona göre plan yapmak istiyorum.:19:

cnmm nişanlın şimdi her telde söyler, ordan da baskı yapar.. senin üzülmeni istemez.. ama evt tarih ayarlanınca daha da rahatlık oluo, planlar yapıosun.. inş sznde bir an önce ayarlanır ve rahatlarsın

kızlar 353. dönem topiğini biz açsak ne farkedecek ki :26: bence onlar açtığındaki mutluluğu vermez :31:

şeyma kuzum sıkma canını.. düğün zamanı gerginlikler hep olur .. benden tavsiye akışına bırak ve beklentilerini çok yüksek tutma bu dönemde :31: ben öyle yaptım, istediğim bazı şeyler olmadı ama üzülmedim .. sevdiğine kavuşuyorsun bu öyle güzel bi mutluluk ki :16:

Back
X