• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben yine bi isyanlardayım vallahi :14: arkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr :14: canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki :14:.

aaa o ne ya. haber vermeden etmeden. tabiki cildirir haklida. sakin olda sende cok tutma kendini zaten her sekilde sakin olmak zorundayiz bari böyle seylerle ugrasma.

anladım cnm inş. yetiştirirsin :)
benimkide otelde kaldı cnm 1gece rahat rahat uyuyım dedi tsk ile gitti yinede sonra otele gittiler orda kaldı bi gece ertesi günde 5de teslim oldu dediğin gibi boşuna stres masraf tabi asker o0ldukları için pek bişeyde söyleyemiyoruz nasıl istiyosan öyle olsun diyorum bende :)

Dogru vallah hic birsey söylenmiyor. ben yiine arasitrdim dedigini yaptim. gerisini o bilir.

ben yine bi isyanlardayım vallahi :14: arkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr :14: canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki :14:.

ayıp etmiş cnm ya, hep böyle mi yapar?bnce de hiç söyleme cnm erkek arkadaşına, aklı çok kalırr şimdi snde.

Universitede bende yasamistim aynı sorunu canim.Ilkinde ciddi bir şekilde uyardim yeterli olmadi saniyorum, ikincisinde ciddi sekilde kavga ettim.Okul bitene kadar bir daha yssamadik böyle bir sorun.

Kesinlikle örnek teşkil etmek istemem.Ben saygisizliga ve haksizliga asla tahammül edemem.Ben onun kurallarina saygi gosteriyorsam o da bana göstermek zorunda.

Sen de konus rahstsizligini söyle, umarim tekrar yasatmaz.

canım ev arkadaşın genel olarak böyle midir :26: ne kadar saygısızca :44: senin okulun ne zaman bitiyordu :26:

söyleme yine de cnm ztn aklı sende iyice takılmasın şimdi huzursuz etme hiç cnm. doğru bişey yapmamış tabi arkadaşın bence konuş cnm rahatsızlığını söyle belki bidaha yaşamazsınız böyle birşeyi rahatsız olduğunu bile bile getirmez sonuçta...
herşey güzel olucak zaman öyle ya da böyle geçiyor geçicekte zorda olsa geçicek sen moalini yüksek tut kuzum kendine bu kadar yüklenirsen hasta olucaksın o zamnda sevdiğin üzülücek bunu da düşün cnm

aaa o ne ya. haber vermeden etmeden. tabiki cildirir haklida. sakin olda sende cok tutma kendini zaten her sekilde sakin olmak zorundayiz bari böyle seylerle ugrasma.

ayıp etmiş cnm ya, hep böyle mi yapar?bnce de hiç söyleme cnm erkek arkadaşına, aklı çok kalırr şimdi snde.
Normalde böyle değildir aslında ama ben kendi evimde misafir oldum resmen.Ne gece yerimden kalkabildim sabah uyanır uyanmaz da attım kendimi dışarı.Rahatsız olduğumu dile getircem normalde ben yumuşak başlı biriyim bu durum kullanilmaya calisiliyo bazen yani.
Benim okulum seneye bitiyo ılkaycim :14: Bıktım artık bitse bi an önce..
sevgilim zaten ultra kıskanç biri böyle bişeyi soyleyemem Cildirir vallahi :14:

Selam yarenler.Bugun moraller daha iyi çok şükür. Ben de nisanlim gittiginden beri yapmadığım bir şeyi yapacağım akşam üzeri.Arkadaslarimla bulusmanin vakti geldi de geciyor bile.Biraz iyi gelir diye düşünüyorum. Askerimin dilinde tüy bitti arkadaslarinla, kuzenlerinle görüş dershaneye ve eve kapatma kendini demekten.

Normalde böyle değildir aslında ama ben kendi evimde misafir oldum resmen.Ne gece yerimden kalkabildim sabah uyanır uyanmaz da attım kendimi dışarı.Rahatsız olduğumu dile getircem normalde ben yumuşak başlı biriyim bu durum kullanilmaya calisiliyo bazen yani.
Benim okulum seneye bitiyo ılkaycim :14: Bıktım artık bitse bi an önce..
sevgilim zaten ultra kıskanç biri böyle bişeyi soyleyemem Cildirir vallahi :14:

senin hoşgörülü halini kullanmış resmen :26: söyleme tabi askerine .. madem o kadar kıskançsa duramaz orda çok sinir olur :26: sen mutlaka konuş ev arkadaşınla, rahatsız oluğunu açıkça söyle .. en azından bilgim olsun önceden dersin :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
senin hoşgörülü halini kullanmış resmen :26: söyleme tabi askerine .. madem o kadar kıskançsa durumaz orda çok sinir olur :26: sen mutlaka konuş ev arkadaşınla, rahatsız oluğunu açıkça söyle .. en azından bilgim olsun önceden dersin :31:

Aynen ilkaya katiliyorum. yakar cocouk askerligini vallah.

Selam yarenler.Bugun moraller daha iyi çok şükür. Ben de nisanlim gittiginden beri yapmadığım bir şeyi yapacağım akşam üzeri.Arkadaslarimla bulusmanin vakti geldi de geciyor bile.Biraz iyi gelir diye düşünüyorum. Askerimin dilinde tüy bitti arkadaslarinla, kuzenlerinle görüş dershaneye ve eve kapatma kendini demekten.

bugün iyiyiz :1: çık tabi kuzum ya arkadaşlarınla buluş, gez .. benim kocamda sürekli bana öyle diyor. arkadaşlarımızla dışarı çık, altında araba var gez işte evde durma akşamları, sinemaya falan git arkadaşlarınla diyor :31: bazıları ben yokken çıkma der bizimkiler de böyle desene :1:

bugün iyiyiz :1: çık tabi kuzum ya arkadaşlarınla buluş, gez .. benim kocamda sürekli bana öyle diyor. arkadaşlarımızla dışarı çık, altında araba var gez işte evde durma akşamları, sinemaya falan git arkadaşlarınla diyor :31: bazıları ben yokken çıkma der bizimkiler de böyle desene :1:

Sağ olsunlar ne kadar bunaldığımızın farkındalar,bu süreci daha hafif atlamamızı istiyorlar:31:benim de içimden gelmiyor ama

bugün gideyim artık dedim.Bir taraftan da sınav stresim var,konularım bitti test çözüyorum sadece bu süreçte eski işime geri mi

dönsem diye düşünüyorum kafam allak bullak:44:çünkü sınavdan sonra 1.5 ay bekleme süreci var boş boş,nişanlımda yok ne

yapsam bilemedim:26:

Sağ olsunlar ne kadar bunaldığımızın farkındalar,bu süreci daha hafif atlamamızı istiyorlar:31:benim de içimden gelmiyor ama

bugün gideyim artık dedim.Bir taraftan da sınav stresim var,konularım bitti test çözüyorum sadece bu süreçte eski işime geri mi

dönsem diye düşünüyorum kafam allak bullak:44:çünkü sınavdan sonra 1.5 ay bekleme süreci var boş boş,nişanlımda yok ne

yapsam bilemedim:26:

Callah okadar zaman bos durursan iyi olmaz bunalirsin. eger imkanin varsa gir ise. hem para biritirebilirsin. ne güzel olur

Back
X