• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Nişanlım yedek subaylık istiyordu hem daha rahat olurum hem de para biriktiririm diyordu :41:yana yakıla dua ediyordum kısa dönem olsun diye ki uzun dönem olma şansıda çok yüksekti.Şimdi iyi ki kısa dönem çıktı diyor,geldin mi sözüme dedim :52:
Ayyy evet vallahi.benim sevgilim de diyodu.Hem para biriktiririm diyodu.Yüreğime incekti uzun dönem olcak diye vallahi.ohh çok şükür kısa dönem.1aya çift hanelere düşücez ya.hihi :1:

cnm nişanlımm babasıyla çalışıoo ticaretle uğraşıolar, ben birimizden birimzn devlete grmesini çok istiorum, daha garanti olur gbii gelio, ama ben de sen gbym evde mutluyumdur, yemek yapmayıı fln çok severim, hep oyalanck bşy buluorum aslnda

Haklisin canim sen devlette calisirsan zaten evine ve kendine zaman ayırabilirsin:31: bende sikilmam hic evde valla:1:

Kizlar bugun is cikisi anneme ve kayinvalideme karacadan dört mevsim nevresim takimi aldim:31: sizlerde ceyizlerinizi anneler günü öncesi kampanyalarindan yararlanin ve alın derim:1: kendime de anne aday adayi olarak yagdanlik aldim birde kek cirpma kabi:21:

Haklisin canim sen devlette calisirsan zaten evine ve kendine zaman ayırabilirsin:31: bende sikilmam hic evde valla:1:

Kizlar bugun is cikisi anneme ve kayinvalideme karacadan dört mevsim nevresim takimi aldim:31: sizlerde ceyizlerinizi anneler günü öncesi kampanyalarindan yararlanin ve alın derim:1: kendime de anne aday adayi olarak yagdanlik aldim birde kek cirpma kabi:21:

cnmm ya ii dedin biz de bakalımm, ii yapmışşsn inş seneye bu zamanlar bebek beklio olursunn :) ben de özellikle renkli kalpli fln mutfak malzemesi almaya bayılıorumm :)

Ben de bugün anneme bikaç bişey almıştım bide aynı zamanda babamında doğum günü ikisine bir hediyeler alıp kargolattırdım.Çok şaşırcaklar görünce çok sevincekler yihu:32: Çalışiyim para kazaniyim de en güzellerini alırım ben annişkomla babişkoma:31:

kızlar hızııza yetişemiyorum 1-2 saat bakmayınca sayfalar dolmuş oluyor:1:
ama aslında nüfusumuz çok az... kaç bin tane asker gitti ama biz burda 10-15 kişiyiz:53:

ne güzel ya temelli dönen insanlara imreniyorum valla Türkiyede şartlar ne kadar zor olsada insanlarin sıcakligi bile yetiyor insAllah evlenince bende dönerim :) ezan sesi ve simit yemeyi öyle cok özledim ki

Bana herkes yapamazsin alisamassin diyordu. öylede alisiliyorki. hic geri gelmek istemedim. askimi tanidiktan sonra hele zaten zor duruyorum burda. Öyle güzelki insanin memleketi gibisi yok.

cnmm ya ii dedin biz de bakalımm, ii yapmışşsn inş seneye bu zamanlar bebek beklio olursunn :) ben de özellikle renkli kalpli fln mutfak malzemesi almaya bayılıorumm :)

Ayyy insallah kuzum seneye bu zamanlar calismalara baslariz:23::49:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy insallah kuzum seneye bu zamanlar calismalara baslariz:23::49:

Ay İlkay alemsin vallahi:1:
Bizde seneye bu zamanlar hem benim mezuniyetimi hemde nişan tarihimizi ayarlıyo olucaz:31: Ayhhh çok heyecanlı:32:

Bide bugün mutluyum nedense..Çünkü sevdiğimin sesi günler sonra güzel geldi bugün.Santralde ya iş vermişler buna.Bi işle uğraşmayı çok sever benimki:1: Boş durmaktansa ne olursa olsun çalışmayı sever.Şimdi bi uğraşı varya.Zaman geçip gidiyo diyo.Bide sen telefonu böyle hep heyecanla açıyosun ya beni çok mutlu ediyosun dedi:31: Yerim onu ben:56::1:

kizlar :( cok mutsuzum... Sevdigim aradi sesi cok kötüydü. Cok merak ediyorum seni dedi. Agliyormusun dedi. Dedim aglamiyorum. Dedi yalan öyleme. Dedim tamam az agliyorum. Sonra dedi seni cok özledim. uyumadan sesini duymak istedim. o an kotpum ama aglamadim. dedi cok bunaldima rtik burda bi gecmiyor. dedim bir haftaya cikcaksin askim az kaldi dedim. moral vermeye calistim. ama morali cok bozuktu:(

kizlar :( cok mutsuzum... Sevdigim aradi sesi cok kötüydü. Cok merak ediyorum seni dedi. Agliyormusun dedi. Dedim aglamiyorum. Dedi yalan öyleme. Dedim tamam az agliyorum. Sonra dedi seni cok özledim. uyumadan sesini duymak istedim. o an kotpum ama aglamadim. dedi cok bunaldima rtik burda bi gecmiyor. dedim bir haftaya cikcaksin askim az kaldi dedim. moral vermeye calistim. ama morali cok bozuktu:(

cnmm ruh halleri hep değişioo, benim nişanlımda öylee, üzülmee sen de elinden geldiği kadar moral veriosun.. görevleri belli oldu muu belki ondan sonra yoğunlaşır biraz toparlar

cnmm ruh halleri hep değişioo, benim nişanlımda öylee, üzülmee sen de elinden geldiği kadar moral veriosun.. görevleri belli oldu muu belki ondan sonra yoğunlaşır biraz toparlar

benimki jandarma hala acemi birliginde. 8 gün sonra gecicek tunceliye. e orasida zaten muamma. akli karisik iste. ben onu nasil sakinlesitrcem nasil rahtlaticam . akli bende kaliyor bide. dersler ödev sinavlarim aglamam herseyi merak ediyor.

benimki jandarma hala acemi birliginde. 8 gün sonra gecicek tunceliye. e orasida zaten muamma. akli karisik iste. ben onu nasil sakinlesitrcem nasil rahtlaticam . akli bende kaliyor bide. dersler ödev sinavlarim aglamam herseyi merak ediyor.

cnmm usta birliğinde görev aldığındaa emin ol morali düzelck ve sana şunu söleym doğu die korkma, kötü düşünme.. benim nişanlım batı da edirne de yapıo çok rezalet sürgün yeri.. her gün kavga gürültü olan bir yerde.. sen de hep olumlu düşün, herkes aslında doğu daha rahatttr der.. bizimki de öyle aklı hep burda, ben de iimsn naptın die.. usta birliği daha rahat olcak inş

bugn topic çok sessizz :(
Of hakkaten ya bugün kimse yok:26:

Canımmmm:26: Yapma böyle koyverme kendini.Lütfen.Bak senin destek olman lazım.Ben de konuştum şimdi sevgilimle.O da diyo bana aklımda hayalimde hep sen varsın sürekli bi köşeye geçiyorum gözlerim dooluyo diyo:14: Dayanamam ona ben ama hiç ağlamadım telefonda çok şükür.Yapma böyle...Moral verici konuş:26:

İnşallah canımm bize de veririsn güzel haberlerinii, askerlerimz gelince dee bu topic devam eder, gene konuşuruzzz :)

Oyy insallah kuzum ya:31:

Ay İlkay alemsin vallahi:1:
Bizde seneye bu zamanlar hem benim mezuniyetimi hemde nişan tarihimizi ayarlıyo olucaz:31: Ayhhh çok heyecanlı:32:

Bide bugün mutluyum nedense..Çünkü sevdiğimin sesi günler sonra güzel geldi bugün.Santralde ya iş vermişler buna.Bi işle uğraşmayı çok sever benimki:1: Boş durmaktansa ne olursa olsun çalışmayı sever.Şimdi bi uğraşı varya.Zaman geçip gidiyo diyo.Bide sen telefonu böyle hep heyecanla açıyosun ya beni çok mutlu ediyosun dedi:31: Yerim onu ben:56::1:

Canim ne guzel iste onlarin sesi hep guzel gelsin:31: kocamda iui kinusuyor artik... rahat degilim ama bu günler yasanmak zorunda diyor kabullenmis ve muthis bi sahir kazankis orda cok ilginc:31:

Canim sen sakin ol gececek de, ben seni bekliyorum geldiginde cok guzel gunler bizi bekliyor de:31:

kızlar bizim topicte in cin top oynuyor sizin topiğinize bakayım dedim bir de.

tam alışmaya başladığınız dönemler bunlar. usta birliklerinde askerleriniz görevlerine alışmaya başlayacaklar. işte ondan sonra zaman su gibi akıp geçecek. her şey rutinleşecek, özlemek bile. eskisi gibi canınız yanmayacak, bunalmayacaksınız. tabi dönem dönem zorlandığınız zamanlar olacak. bazen her telefon konuşmasında ağlıyordum ben. ama usta birliğinde eşim işine odaklandıktan sonra bazen gün içinde beni bile aramaya fırsat bulamıyordu. zaman çok hızlı geçiyor diyordu.

onlar rahatlayınca biz de rahatladık. sonra sohbet muhabbet, havalar ısındı derken bitirdik. daha sanki geçen gün şafak 88 yazmıştım. ve keşke 8 kaldığı gün çabuk gelse demiştim. şimdi daha da az kaldı.

öyle böyle geçiyor günler. askerleriniz inşallah sorunsuz bir şekilde askerliklerini bitirir sağ salim dönerler. bu günler de güzel günler. aşkı, özlemi yaşamak da güzel. sağ salim dönsünler yeter ki...

cnmm usta birliğinde görev aldığındaa emin ol morali düzelck ve sana şunu söleym doğu die korkma, kötü düşünme.. benim nişanlım batı da edirne de yapıo çok rezalet sürgün yeri.. her gün kavga gürültü olan bir yerde.. sen de hep olumlu düşün, herkes aslında doğu daha rahatttr der.. bizimki de öyle aklı hep burda, ben de iimsn naptın die.. usta birliği daha rahat olcak inş

Dogudan korkmuyorum zaten. okumussunuzdur belki bi arkadas var onunda sevgilisi tuncelide. orda rahat olcagina eminim. Allahin iziniyle. Ama onun sesini böyle duymak beni perisan etdi. icim kan agliyor. o hep güclü hep pozitiftir.ben ona kahramanim derim. simdi böyle olmasi icimi parcaladi.

Canımmmm:26: Yapma böyle koyverme kendini.Lütfen.Bak senin destek olman lazım.Ben de konuştum şimdi sevgilimle.O da diyo bana aklımda hayalimde hep sen varsın sürekli bi köşeye geçiyorum gözlerim dooluyo diyo:14: Dayanamam ona ben ama hiç ağlamadım telefonda çok şükür.Yapma böyle...Moral verici konuş:26:

Öyle yapiyorum diyorum bebgim bak 130 kaldi uyu uyan dahada az olcak bitcek diyorum. ben hep yanindayim diyorum. ama sesi titredi kizlar yemin ederim titredi. buna dayaanmiyorum iste

Back
X