- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.781
çok iyi yapmış valla annenasker yolu beklerken insan garip bir psikolojide oluyor. buraya geliyor, acısını, özlemini paylaşıyor. dertleşiyor. yeri geliyor özel günlerimizi, hormonal değişikliklerimizi bile anlatıyoruz. ama bazen insanlar o kadar düşüncesiz oluyor ki, çıkıp "özel günlerinden, eşinin yanına gideceğin zamandan bahsetme, bu yazılanlar yüzünden topiğe girmeyi bile canım istemiyor." diye bir sürü anlamsız mesaj gönderiyor. kendi garip ahlaki tutumlarını sana da dikte etmeye çalışıyor.
kadının kadına yaptığı anlayışsızlığı erkekler yapmıyor diyorum bazen. inşallah sizler hep birbirinize destek olursunuz. aynı duyguları paylaşan insanlarla birlikte sanalda da olsa dertleşmek insanı rahatlatıyor. gönlünüz hep huzur dolsun inşallah.
gerçekten var mı böyle insanlar çok yazık ya dediğin gibi erkeklerin bişey yaptığı yok ne yapıyorsa kadın kadına yapıyor çekemiyor resmen... hiç takılma cnm insan kendini acısı varken üzüntülüyken gösteriyor böyle işte
iyi dileklerin için saol cnm :) biz burdayız sizlere de ihtiyacımız var bugünlerde siznde dertlerinize ortak olmak isteriz :)
annemde beklemiş sanırım o yüzden vermedi :) evli beklemek daha zor kızım en azndan evinize birbirinize daha fazla alışmadan gitsin gelsin sonra hiç ayrılmayın dedi iyi ki de öyle demiş diyorum şu an... vermiş olsa ben çoooktan evlenirdim o zamn ki aklımla :)