- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.801
Günaydın kızlar. Rüyamda askerime kavusuyordum, terhis gunuymus nasıl sımsıkı sariliyorum rüyamda bile hissettim, bitti artık tüm engeller kalkti diye sevinçten hem agliyorum hem bagiriyorum.Gece ağlarken uyuyakalmisim onun etkisiyle gördüm herhalde.Uyaninca daha kötü oldum,ruyaymis diye ağlamaya başladım bu defa :-(
canım benim bende aynıyım bugün gördüm rüyamda sarıldık hasret giderdim kalkınca kötü oluyor ama biraz olsun özlemim gideriliyo sanki..hem iyi hem kötü işte ama sabır tatlım..ilk kuralımız nolur karamsarlığa kapılmayalım

Çok acı versede bu geçen günler, inşallah bitecek ama bugün canım bir başka acıyor sanki :-( dün arkadaşlarım diyor ki 'oo ne çabuk geçti zaman, 129 kalmış bile gözünü aç kapat bitmiş' size geçer dedim çünkü başkalarınınki de bana geçiyordu. Bizi biz anliyoruz gerçekten, ben artik cevremdekilere bu konuyla ilgili bir şey söylemiyorum çünkü bazen anliyorum ki onlara abarti geliyor.Askerimin çarşı izni araziden sonraymis yani haziranda :'( o zamana kadar çok zor geçecek.
söyleme canım ateş düştüğü yeri yakar die boşuna dememişler kuzenim 1.5sene yaptı ama bana çok çabuk geçmişti sevgili vardı şimdi nişanlılar onu şu an anladım neler çekti kimbilir...kızmayalım onlara bizde öyleydik gerçi bn kimsenin moralini bozmamıştım ama tam anlamıyla anlayamıyor insan..:44: