• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hoşbulduk :) istanbuldayım ben. çalışıyorum 4 yıldır . 6 yıldır birlikteyiz nişanlımla ayrıca komşum olur kendisi :) 4 aydır da nişanlıyız. kısmetse gelince evleneceğiz. İlk ayrı kalışımız o yüzden aynı sizin gibi bende fenalardayım :) günlerdir okuyodum yazdıklarınızı dedim bari bende katılayım aranıza okumala olmuyor :)

cnmm hoşgeldn, insan burda rahatlıo cidden.. herkes birbini çok ii anlıo.. sizi de Allah kavuştrsn..

ayy benimkisi çok duygusallaştı zaten :31: yemin töreninden sonra evimizde oturuyorduk "X'e bi msj atalım, bize mi bozuldu acaba yada bi sıkıntısı mı var ki" dedi konuşmalarımız sırasında :53: döndüm ve "beni çok şaşırtıyorsun, normalde olsa salla yaaa saçma sapan trip atıyordur dersin" dedim :1: çok ilginç oldu :44:

kesinlikle daha duygusal oluolarr cnmm, daha ince düşünmeye başlıolar.. merak ettiğim gelince bu huyları devam eder mi yoksa geçici mii, bu arada eşinin görevi belli oldu mu

KIZLAR ben size güzel bişe hazırlıycam iki kutucuk koyacağım oraya sevdiğinizin adını ve kendi adınızı yazacaksınız tasarım çalışmalarına başladım maillerinizi verirsiniz mailden size yollarım büyük boy çıktı alan yerlerden çıktı alırsınız boyarsınız harita kısmını siyahbeyaz diğer kısımları renkli yaparım:16: isteyen istediği boyda bastırır onu çok güzel hatıra olur küçük boy bastırıp sevdiğinize de gönderebilirsiniz hatta :1:
Ayyy bende istiyorum tasarımından canımm.Mailimi gönderiyim madem mesaj olarak olue dimiee:31:

bide dersten kaçan çocuk haylazlığında "komutan gönüllü var mı, bize kantinden su alıp gelecek dedi, ben gönüllü oldum senin sesini duymak için, konuşuruz sonra suları alıp giderim diye düşündüm" dedi:1:
Benim eşşeğim de öyle:1: Şimdi içtima olcak hemen telefona koştum 2 dakka da olsa sesini duyiyim diye diyo:31: Bitanecik aşkım benim.Morali iyi bugünlerde çok şükür:31::69:

kutlu ve mutlu olsun ve şimdi bir trip atıorum NEDEN dünya tasarımcılar günü yok ha neden neden :95:
yarını tasarımcılar günü ilan ediyorum işte hepiniz kutlayacaksınız tasarımcılar günümü yoksa poponuza şaplağı yersiniz çook kıskandım çok hıhhhh:63:
ahahuah ay şeyma alemsin kız vallahi:1: O değil de ertesi günde öğrenci günü olsun o zaman.Öğrenci çoğunluğu var bu topicte.asıl biz atarız popolarınıza şaplak he:19:

güne cem adrianla baslamak pekte iyi bi fikir degildi galiba resmen aglamak icin bahane ariyorum :ssz:
Hiiiiiiiiiiiiiiiii:53::53::53::53::53: Bayılırım Cem Adrian'a ve bende güne Cem Adrian'la başladım.Önce "Aşk Bu Gece Şehri Terketti" şimdi de "Ben Seni Çok Sevdim":ssz:

Son düzenleme:
kesinlikle daha duygusal oluolarr cnmm, daha ince düşünmeye başlıolar.. merak ettiğim gelince bu huyları devam eder mi yoksa geçici mii, bu arada eşinin görevi belli oldu mu

inşallah böyle duygusal kalır, daha da duygusallaşmasın da bu kadarı bana iyi geldi açıkçası :1: daha belli olmadı kuzum ya :50: 349 lar giderken kesinleşecek galiba :26: bu arada bugün çavuşluk sınavı olacakmış :31:

inşallah böyle duygusal kalır, daha da duygusallaşmasın da bu kadarı bana iyi geldi açıkçası :1: daha belli olmadı kuzum ya :50: 349 lar giderken kesinleşecek galiba :26: bu arada bugün çavuşluk sınavı olacakmış :31:

aa öylee mii benimki bişey demedi cnm, bizimkini silah depo sorumlusu yapmışlar, yeni asker gelince silah vercekmiş ama iş yükü çok çok az olduğu için yazıcılıkta yapıomuş, üç kişi yazıcılar daha bugn başladı bakalım.. isteyen mi girio acaba çavuşluk sınavına nassıl oluo ki

aa öylee mii benimki bişey demedi cnm, bizimkini silah depo sorumlusu yapmışlar, yeni asker gelince silah vercekmiş ama iş yükü çok çok az olduğu için yazıcılıkta yapıomuş, üç kişi yazıcılar daha bugn başladı bakalım.. isteyen mi girio acaba çavuşluk sınavına nassıl oluo ki

bilmem ki tatlım her kısa dönem mi giriyor :26: 4 kişi çavuş olacakmış .. kocam büyük ihtimal revirci yapacaklar beni dedi.. bakalım belli olsun artık :31:

Ayyy bende istiyorum tasarımından canımm.Mailimi gönderiyim madem mesaj olarak olue dimiee:31:

ahahuah ay şeyma alemsin kız vallahi:1: O değil de ertesi günde öğrenci günü olsun o zaman.Öğrenci çoğunluğu var bu topicte.asıl biz atarız popolarınıza şaplak he:19:

tamam canım ben aldım mesajı:27: yapınca yollarım herkeseee:126: tamam ayın 11 i dünya tasarımcılar günü kızlar 12 side dünya öğrenciler günü :1::1::1: herkese duyurulur:40:

bilmem ki tatlım her kısa dönem mi giriyor :26: 4 kişi çavuş olacakmış .. kocam büyük ihtimal revirci yapacaklar beni dedi.. bakalım belli olsun artık :31:

cnmm rahat olurlar hatta bak nişanlımn en yakın arkadaşını da revirci yapmışlar o da işi bitnce yazıcı oluomuş :) görev ii gelck hepsine inş

yarenlerrrrrr:3: plakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım:1::1::1::1:

birde herkes bana liste verirse örneğin;

şeymanın askeri: kocaelinde
buketin askeri: x şehrinde
İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.

Son düzenleme:
Günaydın ve merhabalar arkadaşlar;

Bende 351. dönemde nişanlımı Hatay Serinyol ' a jandarma olarak gönderdim :( burada sizi görünce hemen kayıt olmak istedim. Paylaşalım diye.

Nişanlım hatay serinyol ardından Adana İl jandarma komutanlığına geçecek. Var mı hatay serinyoldan yaren olan

hoşgeldin canım hatay yok ama jandarma var.:34: ankarada yapacak jandarma olarak daha gitmedi ustaya.

yarenlerrrrrr plakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım

İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.:16:

yarenlerrrrrr plakalarda boyamak için harita tasarımımından isteyenler bana mesaj olarak maillerini yollasınlar henüz tasarımı yapmadım ama yapınca paylaşacağım

İlkayın eşi: y şehrinde diye ben kim hangi ildeyse o il sınırlarına onun ismini yazarım bugün ilkayı boyadık deriz mesela...sevdiklerinizin ve kendi isimlerinizi de yazın bizim topiğin hatırası olur.:16:

cnmm msj attım o zmn bir msj daha atıorum isimlerimizi ve askerde olduğu yeri

Back
X