- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.041
Arkadasım geldi canım ))
süper yalniz kalmaktan iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasım geldi canım ))
süper yalniz kalmaktan iyi
Evet dayanamamıs geldi :)
kizlar iyi geceler herkes uyudumu yoksa![]()
sendemi yatioyrusn canim... iyi gecelerr tatli rüyalar... rüyanda bulusursun insallah askerinle
yok canim nerdee baykus gibi biseyim ben geceleri pek uyuyamamisten yeni geldim bi bakim dedim burayada
![]()
İyi geceler kizlar yatmadan once bide sizin topige ugrayip sevdiginize bir gun daha yaklastiginizi hatirlatiyim istedim aciniz hic gecmeyecek ama gun gectikce azalacak geceniz guzel olsun![]()
İyi geceler kizlar yatmadan once bide sizin topige ugrayip sevdiginize bir gun daha yaklastiginizi hatirlatiyim istedim aciniz hic gecmeyecek ama gun gectikce azalacak geceniz guzel olsun![]()
Vallah sana birsey söylimmi. bu bir ay icinde öyle yakin olduklarimdan uzaklastimki. hic üzülmüyorum bile. ben kendi derdim gibi onlarin hep yanindayken benim zor durumda hiiic oralikli olmadilar. en kötüsüde o kisiyle beraber büyüdük, sevgili 15 ay askerdeyken her gün beraber agladik. simdi ben utsuzum dedigimde diyor beterin beteri var... hahaha. ay en fenasida sevgilim hep derdi hamide bu kizi sevmiyorum o cok garip diye
aynen. annem diyor sen dogmadan karnimdada uyumazdin.... naber nasilsin
tüm gün müsterlilerle ugrasmaktan biraz yorulmus olsamda iyiyimsizler ne yapiyorsunuz moraler nasil gece gece hüzün yok dimi
![]()
Canim valla bitiyor bir sekilde bizede hic bitmeyecek gibi gelsede iyisiyle kotusuyle bitiyor. Ne yazikki sabretmekten baska bi caremiz yok Ama hepimiz sevdigimize bir adim daha yaklastik bnce sirf bu yuzden bile guzel bir gun gecirmeliyiz
gelmezmiyiz hic
İçindeyken pek görmüoruz canım dışarı cıkınca daha net görüyoruz
Valla zor zamanında yanında deilse salla gitsin derim
Herkesin derdi kendine büyük
Biz kimseden bişe istemiyoruz ki sadece anlayıs..
Göstermeyende gitsin valla
aminnn canimmm en kisa zamanda insallahhh
kızlar sınıra büyük bir sevkiyat başlamış ucu bizimkilere de dokunmaz dimibügün denizli-izmir yolunda da çokça askeri araç varmış
![]()
ne gibi birsey ?