- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.621
eveeeetttttt![]()
vallaa mı 4 gün tatiller mi hakkatenn serbestler mi.. askerde öyle bişey var mı ııııııııııııııııı

ay ben ramazan bayramı diyosun sanmışıım

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeeetttttt![]()
vallaa mı 4 gün tatiller mi hakkatenn serbestler mi.. askerde öyle bişey var mı ııııııııııııııııı![]()
bebişim kurban bayramına kadar terhis olmuş oluyorlar zatenramazan bayramında ordalar tabi :26: ama ben atlayıp gideceğim yanına
![]()
öff ramazan bayramıyla karıştırdım yüreğim hopladı![]()
kıyamam sana, gel buraya bakiiim![]()
:))ayy ilkaycığım ve kader ortaklarım iyi ki varsınız![]()
sende iyi ki burdasın tatlım
eşim dün "o foruma neler yazığını çok merak ediyorum, geldiğimde tek tek okuyacağım" dedibin sayfayı geçeriz ki o kadar sayfayı nasıl okuyacaksa
bende "çarşı izinlerinde internet kafede oku" dedim "oldu, bi sürü erkeğin içinde kadınlar kulübü okuyayım da göreyim günümü" dedi
![]()
![]()
cnmm hiçç gülceğim yoktuuubenimki de merakta anlatıorum bazen, geldiklernde gizli gizli bakarlar artıkk
![]()
sende iyi ki burdasın tatlım
eşim dün "o foruma neler yazığını çok merak ediyorum, geldiğimde tek tek okuyacağım" dedibin sayfayı geçeriz ki o kadar sayfayı nasıl okuyacaksa
bende "çarşı izinlerinde internet kafede oku" dedim "oldu, bi sürü erkeğin içinde kadınlar kulübü okuyayım da göreyim günümü" dedi
![]()
![]()
senin askerin nerde canım :26: bizde böyle olmaz umarım. ben haziranın 14 üne bilet alacağım bugün, onu evci iznine çıkarmak için :44:
ben genellikle sizlerin askerlerinden gelen haberlerden bahsediyorum da, sen neler yazıyorsun çok merak ediyorum diyor .. biz pek duygusala bağlamıyoruz da telefonda, eşim üzülüyor öyle konuşunca konuyu değiştiriyor hemen moral veriyor bana ve kendisine :26: sanırım duygularımı merak ediyor buraya yazdığımı düşünüyor![]()
aynen yaa ben bile bikaç gün girmeyince 40-50 sayfa ilerlemiş olyo okuyamıyorum hepsini nasıl okuyacaksa
yaa ama okumasınlar bu bizim aramızda bişeyşimdi böyle dersem daha da gizli bişeymiş gibi olacak merak uyandıracak heh
![]()
Erzurumda canım. tamamen komutanın verdiği keyfi karar. umarım sizde olmaz. hadi nişanlıları geçtim ama evlilere evci izni verilmemesi kadar saçma bişi yok. :18:
bana bir kere şöyle demişti, sen aradığımda ağlasaydın, hep çok kötü olsaydın, inan burdan kaçmayı düşünürdüm çünkü ben burda çok zayıfım.. sen ii konuştuğunda, üzgn olmadığında ben de güçleniorumo yüzden ben de genellikle yaptıklarımdan, çevremizde gelişen olaylardan bahsediorumm
kızlar, işimle ilgili bir araştırma yaparken aklıma bir şey geldievimize bir "düş panosu" hazırlayacağım
içine eşimin çok beğendiği arabanın bi resmini asacağım, benim çok beğendim bir evin resmini asacağım ve tatlı bebiş resimleri koyacağım içine
yani olmasını hayal ettiğimiz herşeyin resimleri orada olacak ve biz o panoya bakıp hayal kuracağız ve bir gün kısmetse hepsine ulaşacağız
bu panodan eşime bahsetsem mi yoksa evimize döndüğünde sürpriz mi olsa
![]()
Ben laptop duvar kağıdı yaptım öyle hayallerimizle.Ne düşünürsen onu çağırırsın,düşüncesine çok inanırım.Ve gerçekleşiyorlar yavaş yavaşbence süpriz olsun tatlım
benimde aklımda sürpriz olması var tatlım ama acaba bu onu orda motive eder mi diye de düşünmeden edemedimneyse söylememeyim geldiğinde evimizdeki değişiklikleri tek tek bulsun
![]()
kızlar, işimle ilgili bir araştırma yaparken aklıma bir şey geldievimize bir "düş panosu" hazırlayacağım
içine eşimin çok beğendiği arabanın bi resmini asacağım, benim çok beğendim bir evin resmini asacağım ve tatlı bebiş resimleri koyacağım içine
yani olmasını hayal ettiğimiz herşeyin resimleri orada olacak ve biz o panoya bakıp hayal kuracağız ve bir gün kısmetse hepsine ulaşacağız
bu panodan eşime bahsetsem mi yoksa evimize döndüğünde sürpriz mi olsa
![]()