• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hoşşgeldnnn cnmmm:1: haftaya nişanlımın yanına gidiorum ya onun mutluluğunu yaşıorum bugn saf saf:1: sen nasılsn

Hoşbuldum tatlım:31: ne güzel,gözün aydın.İkinize de çok iyi gelecek bu görüşme:16:Ben de 15 haziranda gideceğim,intikalden sonraya ayarladık:31:pek iyi değilim bu aralar,hasret fazla sarstı beni bu hafta,bir de nişanlıma bir şey belli etmemeye çalışıyorum ama gözümün yaşı hiç eksik olmuyor:14:

Hoşbuldum tatlım:31: ne güzel,gözün aydın.İkinize de çok iyi gelecek bu görüşme:16:Ben de 15 haziranda gideceğim,intikalden sonraya ayarladık:31:pek iyi değilim bu aralar,hasret fazla sarstı beni bu hafta,bir de nişanlıma bir şey belli etmemeye çalışıyorum ama gözümün yaşı hiç eksik olmuyor:14:

cnmm o bende de oluo, hatta öyle bir geçer zamanki de mete bir şarkı söylüodu ya ağlaya ağlaya onu açıp ağlamak yeni adetim oldu, bak senin de az kalmış sen şimdi o güne şafak say görüşceğinz zamana.. böyle böylee geçicekk iştee.. şimdi ben de ona odaklandmm ne götrsm ne gysm die:1:

cnmm o bende de oluo, hatta öyle bir geçer zamanki de mete bir şarkı söylüodu ya ağlaya ağlaya onu açıp ağlamak yeni adetim oldu, bak senin de az kalmış sen şimdi o güne şafak say görüşceğinz zamana.. böyle böylee geçicekk iştee.. şimdi ben de ona odaklandmm ne götrsm ne gysm die:1:

Bazen kendimi daha iyi hissediyorum,1 ay öyle ya da böyle geçti kalan sürede geçecek diye düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum ama bazen de hiçbir şey teselli etmiyor,bu özleme dayanamayacakmışım gibi geliyor,canımın acısına tahammül edemiyorum bazen:14:her şey eksik :25:inşallah canım,zaman hızla geçer de ilk şafağımıza hemen kavuşuruz:31:

çokk süperr fikirr:16: ben söyleemezdmm sankii gelincee görsün diee ama tam da emin olamadm şimdii:1: genelde sürprizleri bozup hep nişanlıma anlattığım için:1:

Saklayabildigim kadar soylememeye karar verdim bende pek dayanamam:31:

Bazen kendimi daha iyi hissediyorum,1 ay öyle ya da böyle geçti kalan sürede geçecek diye düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum ama bazen de hiçbir şey teselli etmiyor,bu özleme dayanamayacakmışım gibi geliyor,canımın acısına tahammül edemiyorum bazen:14:her şey eksik :25:inşallah canım,zaman hızla geçer de ilk şafağımıza hemen kavuşuruz:31:

Canim sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz.. benimde duygudurumum sabit degil.. bazen o kadar agliyorum ki sanki canim cikacak gibi.. hayat durdu dunya basima yikildi sanki.. yapayalniz kaldim.. evim yatagim bombos.. ama dolabim onun kiyafetleriyle dolu.. mutfagimin rafinda ataturk imzali bardagi.. kapimin onunde hala kaldiramadigim son giydigi ayakkabilari:14: hepsi kalbime saplaniyor aglamaktan helak oluyorum..her koseye bakip, bütün odalari tek tek dolasip hepsinde ayri agliyorum :14:
bazende daha sakin. Tamam ya diyorum gitti ama gelecek.. gelecegi gunde belli. Gecen bu zamanlar esim daha okulunu bile bitirmemisti ve ne zaman askere gidecek ne zamandonecek hepsi belirsizdi.. simdi sadece beklemek kaldi..

Son düzenleyen: Moderatör:

cnmm evt geçicekk, bazen çok zorluo çok acıtıo ama zaman geçmeye mahkum, bazen hızlı bazen yavaş geçse de geçicekk cnmm..bak iyiki burası varr burda sizlerle konuşunca rahatlıorumm..

Beni de bu sarki dagitiyor:14: tez geldi Hicran, ayrildik hemen.. diyor:14:

[video]http://m.youtube.com/results?q=ay%20%C4%B1%C5%9F%C4%B1%C4%9F%C4%B1nda[/video]

Off kızlar..Hepiniz bi uğraş içindesiniz.Benim için mi zaman geçmiyo bi tek anlayamıyorum:14:
Çok bunalıyorum ya cidden.Hava değişimine ihtiyacım var artık sanırım nefes alamıyorum:14: Okulla da vakit geçmiyo.Offff

Off kızlar..Hepiniz bi uğraş içindesiniz.Benim için mi zaman geçmiyo bi tek anlayamıyorum:14:
Çok bunalıyorum ya cidden.Hava değişimine ihtiyacım var artık sanırım nefes alamıyorum:14: Okulla da vakit geçmiyo.Offff

Canim eminim herkes kendini oyalamak icin ugraslar pesinde.. hatt bazilari o kdar sacma ki .. ama bi sekilde bu zaman gecmeli.. nasil gececegi bizim elimizde:26: sende biseyler düşün istersen bi kac gun ailenin yanina git:31:

selam kizlarrr....kpss giricem alan sinavina calisiyorum :( bu arada sizede selam vereyim dedimmm nasilsinizzzzzzzzzzzz bugun?moraller nasilll

Kolay gelsin canim:31: bende arkadasimi bekliyorum oturmaya gelecek.. kocamla da konustum keyfim iyi:31:

kızlar nasılsınız keyifler nasıl :)

bugün tez savunmam vardı çok şükür başarıyla bitrdim geçti kuruldan tezim yoğun bir günün ardından sevdiğimle de konuştum güzel sıcak bir konuşma oldu uzun zaman sonra sesi de iyi geliyordu :)

kızlar nasılsınız keyifler nasıl :)

bugün tez savunmam vardı çok şükür başarıyla bitrdim geçti kuruldan tezim yoğun bir günün ardından sevdiğimle de konuştum güzel sıcak bir konuşma oldu uzun zaman sonra sesi de iyi geliyordu :)

Tebrik ederim canim:46: zaten onlarin ses tonuna gore bicimleniyor duygu durumumuz:1:

Canım ama böyle olmaz ki kendini oyalaman gerek. Neye htiyacın olduğunu sen îyi demişsin bak bi haftasonu bile olsa tatil dinlence gibî bişey iyi gelecektir sana. Allah korusun başlarına bi felaket ölüm grlmedi ki hamd olsun, sadece biraz ayrıyız kalplerimiz zaten her zaman birlikte bunu düşün

Back
X