• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canimmm yaaaa sanki sivilde.. diyor askim hic vaktim olmadi arayamadim. cok yogundu. hahah allahim ya.. evet kalbi temiz askim benimmmm

ah yaaa kiyamam ben onlaraaa:((( ayni benimkide az once aradi diyoki 'askim yarin sabah araziye gidiyoruz arayamaya calisacagim komutanlar giderse ama arayamazsam sakin yanlis anlama kusuruma bakma uzulme'dedi:((( kiyaam ben onlara hala bizi dusunuyolar yaaa dedigin gibi sanki sivildeler gbi dusunuyolar bizi

Kızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım ♡ işlerin yoğunlugundan firsat bulmusken sizede bakim dedim :)

ah yaaa kiyamam ben onlaraaa:((( ayni benimkide az once aradi diyoki 'askim yarin sabah araziye gidiyoruz arayamaya calisacagim komutanlar giderse ama arayamazsam sakin yanlis anlama kusuruma bakma uzulme'dedi:((( kiyaam ben onlara hala bizi dusunuyolar yaaa dedigin gibi sanki sivildeler gbi dusunuyolar bizi

kiyamam yaaaa. baksana kendinden cok seni merak ediyor. allahim hepimizin sevdigini bagislasin. bir ömür hiiic ayrilik yasatmasin rabbim. aksam duanizda benden olsun ;)

aynen cnmmm AMIIIIINNNNNNNNNNNNNN:(( bitanem bnm yaa hic kiyamiyorum onlra ama insallah dualarimiz onlarla..

HEsp cok yakinda döncek. ve bu 6 ay hayatimizda öyle kücücük bir ani kalcak. biz onlara böyle asikken onlar bize böyle bagliyken degil tsk bizi iki cihan bir araya gelse ayiramaz

Canım ama böyle olmaz ki kendini oyalaman gerek. Neye htiyacın olduğunu sen îyi demişsin bak bi haftasonu bile olsa tatil dinlence gibî bişey iyi gelecektir sana. Allah korusun başlarına bi felaket ölüm grlmedi ki hamd olsun, sadece biraz ayrıyız kalplerimiz zaten her zaman birlikte bunu düşün
bikaç hafta sonra eskişehire gitmeyi planlıyorum arkadaşlarımın yanına.Kafam dağılır biraz en azından.Sonra finallerim başlıyo zaten istesem de bişey yapamıcam:26:

Canim eminim herkes kendini oyalamak icin ugraslar pesinde.. hatt bazilari o kdar sacma ki .. ama bi sekilde bu zaman gecmeli.. nasil gececegi bizim elimizde:26: sende biseyler düşün istersen bi kac gun ailenin yanina git:31:
Okuduğum yerle memleketimin biraz uzak kalıyo canım ya:14: Ondan dönem bitince gidicem artık ailemin yanına.Pek bişey kalmadı hem:31:

acrofobi sen kendine bi hobi bull kursa fln yazil mesela

Tatlım burda az bi sürem kaldı zaten.Finallerim başlıcak ders çalışma derken zaman geçicek.Memleketiminde de 2 tane staj ayardım.Temmuz-ağustos böyle geçicek allahtan bi uğraşım olucak.Sabahtan akşama evde oturuyo olsaydım kafayı yerdim iyice galiba:27::26:

Back
X