- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.741
Eğitim canim.Adamlar yememis icmemis kuram yapmis :-( sozde bugün 1000 soru cozecektim hala 600lerdeyim
canim hangi alandasin bende hazirlaniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğitim canim.Adamlar yememis icmemis kuram yapmis :-( sozde bugün 1000 soru cozecektim hala 600lerdeyim
Geliiin bana gelin safak getirinyeni kotuklarimda geldi evimde artik bi sürü oturacak yer var
![]()
hatunlar kariyerci yane cktik be su safaktan
Kiz ne kariyeri, devlet kapisina atsak kendimizi yeterhatunlar kariyerci yane cktik be su safaktan
Makine tasarim öğretmeniyim canim.Nasil gidiyor çalışmalar ?canim hangi alandasin bende hazirlaniyorum( ingilizce ogretmeniyim bendeeee
e napacan cekecen yaziiikkk
Kızlar kafanız güzel mi noluyo ahahaben de bi kapıdan ğrayayım dedim meraba dmek için dermişimm
ama uykum geldi geç oldu yarın îş var kaçtımm
![]()
Kiz ne kariyeri, devlet kapisina atsak kendimizi yeter
Makine tasarim öğretmeniyim canim.Nasil gidiyor çalışmalar ?
Kızlar kafanız güzel mi noluyo ahahaben de bi kapıdan ğrayayım dedim meraba dmek için dermişimm
ama uykum geldi geç oldu yarın îş var kaçtımm
![]()
canim hangi alandasin bende hazirlaniyorum( ingilizce ogretmeniyim bendeeee
Safak basimiza vurdu:111::111: benimde uyumam lazim, yoksa sabah kamyon carpmisa benziyorum![]()
ingilizce öğretmeni mi ne güzel ben yaklaşık 2yıldır çabalıyorum geliştirmek için öğren öğren bitmiyor :)
hocam var mı önereceğin kolay çalışma kelime ezberleme yöntemi :)
olmami olmami.... al sekerim senin icin demledimbize cay yokmu hıhhhh
Canim bizde alan yok çok şükür. Zaten bize mesleki alan gelir, meslek lisesi öğretmeni olduğumuz için. O gelmeden atanmak istiyorum.Okulda ki dersleri düşünüyorum da aman allahim :-( bütün mühendislik derslerinden tekrar sinava giremem.Cok geçmiş olsun bu arada.ooof off sizdede alan sinavi geldi mi canim? bizde bide onu yuklediler( ona baktim bugun biraz ama isin icinden cikilcak gibi degil malesef
((((((( universitede gorulen tum mufredattan hatta gormediklerimizde dahil sorumluyuz
(( calismalar benm koptum cok subattan beri igne yeyip duruyorum
bademceikler inmiyo ama simdi toparladim insallah iyi bisiler olur artik!
cnm sen baya abartmışsın ne güzel yuvanı da kurmuşsun yüksek lisansını da yapmışsın niye tekrar tekrar uğraşıyorsun boşuna canını sıkıyorsun :) okumakta kolay değil ki bir sürü dert ödevi sınavı tezi hazırlanması ben sıkıldım daha ünv yeni bitiyor senin maşallahın var tebrik ediyorum :)
Kuzular bende kalkıyorum yarin is var malumyarin aksam erkenden bekliyorum gec kalmayin bakin, gec kalana cay yok, seymada poposuna saplagi verir bakin ona gore
Iyi geceler kizlar, hep boyle yuzunuzde tebessumle kalin:116:
İyi geceler canim.Yarin erkenden sendeyiz, elimiz dolu dolu geliriz hazirlik yapmaKuzular bende kalkıyorum yarin is var malumyarin aksam erkenden bekliyorum gec kalmayin bakin, gec kalana cay yok, seymada poposuna saplagi verir bakin ona gore
Iyi geceler kizlar, hep boyle yuzunuzde tebessumle kalin:116: