• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bitki çayları içiyorum tatlım, dün akşamda evde balın içine zencefil koydum onu yedim o biraz rahatlattı boğazımı ama hala çok öksürüyorum ve burnum akıyor :2:

oyy havaya mı aldandın sen yaz geldi diye:50: bal zencefil iyi akıl etmişin.... hemen geçmez de 3-4 güne geçer inşallah. ama çok kötüysen de doktora git en iyisi

oyy havaya mı aldandın sen yaz geldi diye:50: bal zencefil iyi akıl etmişin.... hemen geçmez de 3-4 güne geçer inşallah. ama çok kötüysen de doktora git en iyisi

havalara aldandım gerçekten :2: doktora gidecek kadar kötü değilim de çok halsizim.. keşke evimde olsam uyusam :31:

havalara aldandım gerçekten :2: doktora gidecek kadar kötü değilim de çok halsizim.. keşke evimde olsam uyusam :31:

insan evde olnca da yattıkça yatası geliyo iyice hasta moduna giriyo boşver böyle daha iyi hissedersin belki kendini. eve gidince de erkenden yatarsın vücut dinlenir. dikkat et canım
biz bugün sana misafirliğe gelmeyelim o zaman:p

insan evde olnca da yattıkça yatası geliyo iyice hasta moduna giriyo boşver böyle daha iyi hissedersin belki kendini. eve gidince de erkenden yatarsın vücut dinlenir. dikkat et canım

kızlar damağım yarık ve bir 20lik çıkarıyorum sol tarafım iptal durumda :14:

bugünde bi başka arkadaşım gelecek hastayım diye bana nane limon kaynatacakmış :1: yatarım ben yine de onun yanında :31:

aa gelin siz bakarım ben size, hem yabancı değilsiniz yanınızda az uzansam ayıp olma değil mi :1: zaten pastaları buketle ilknur getirecekler ben çayı koyarım sadece :emir_bebek:

kızlar damağım yarık ve bir 20lik çıkarıyorum sol tarafım iptal durumda :14:

tatlım çıkar çıkmaz çektirirsin:31: merak etme bak benim 3-4 ay önce ameliyatla alındı 20lik dişim, dikişler falan ama o zaman bile çok sorun yaşamadım. ağrı keseci içtim hep ağrı başlayacak gibi hisseder hissetmez :31:

damağın için ne yapmak gerekir acaba doktora gittin mi canım :26:

tatlım çıkar çıkmaz çektirirsin:31: merak etme bak benim 3-4 ay önce ameliyatla alındı 20lik dişim, dikişler falan ama o zaman bile çok sorun yaşamadım. ağrı keseci içtim hep ağrı başlayacak gibi hisseder hissetmez :31:

damağın için ne yapmak gerekir acaba doktora gittin mi canım :26:

yok tatlım gidemiyorum dişçiye ben korkuyorum :14: çok acıyo ama:14:

Kızlar dün askerimle 3 saate yakın konuştuk koğuşta istirahati var ya boş yani..ama dün hep ben aradım.Bugünde o arasın diye bekliyorum ama hiç aramadı daha...şu an herkesin işi olduğu için telefonlar boş hepsini çaldırdım çalıyor yani şimdi...Ama sevgilim aramıyor....:14: ben olsam onu aramak için her fırsatı değerlendirirdim:14:

cnmm ben geç okudumm ve yazıorum kusura bakmaa, çok biriknce hepsini okuyamıorum. ben mba alanında yapttımm işletme bilgi yönetimii, aslnda insan kaynakları alanında da yapmayı çok istermm ama kasımda düğünm varr artt o olmıyck gbii:1:

şimdiden mutluluklar canım. evlendikten sonra yavaşlama oluyor. o bir gerçek. akşam kocanla oturmak varken ya da onunla gezip tozmak varken dersin başına oturmak istemiyorsun, otursan da çok sürmüyor, konsantre olamıyorsun. o içeride sen başka odada. amaaan diyorsun kalkıp yanına gidiyorsun. hele şimdi nasıl yazarım o tezi bilmiyorum. öyle özledim ki eşimi. bir süre yapışık ikizler gibi yaşarız galiba.

ben de cevapları göremiyorum. sayfalar hızlı ilerliyor. her sayfaya bakamıyorum. kendi sayfamdayım genelde. bizim sayfada heyecan dorukta. depükler havada uçuşuyor. tüm asker yolu gözleyenler aynı mutluluğu yaşasın inşallah.

şimdi geriye bakıyorum geçtiğine inanamıyorum. hayaldi hatta hayalini bile kuramazdım o kadar imkansızdı. gece geldiğinde inanacağım galiba. sizler de yaşayacaksınız bu mutluluğu. size şu an çok uzak gelse de aslında çok yakın.

Kızlar dün askerimle 3 saate yakın konuştuk koğuşta istirahati var ya boş yani..ama dün hep ben aradım.Bugünde o arasın diye bekliyorum ama hiç aramadı daha...şu an herkesin işi olduğu için telefonlar boş hepsini çaldırdım çalıyor yani şimdi...Ama sevgilim aramıyor....:14: ben olsam onu aramak için her fırsatı değerlendirirdim:14:

canım kim aradığının bir önemi var mı :26: ara bence, sesini duyacaksın ve bu imkanın varsa neden inat edip o arasın diye bekleyesin kuzum :31:

mutluluklar tatlım nice 11ler 111ler görün :1:

teşekkürler canım, bir ömür boyu birlikte olalım inşallah :16:

Güzelim asker o şimdi bu kadar ince düşünme. Belki de O da senden daha çok ilgi istiyor. Aranmak istiyor. Fırsatın varken hemen ara bence:31:

Back
X