• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sende nişanlan, evlen hamiş ol :49: nerdesin sen izmirde mi yaşıyorsun canım yada memleketin mi orası :44: gel gel mıncır benim miniğimi :1:
Ahh evet yaaa vallahi nasıl istiyorummmm:16::16:
Canım Uşaklıyım ben.Yakınım yani:29::27:

aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal ama:16:

Hadi ortak olalımm:27::1:

yok şeker hamurlu kurabiyelerden tatlım :1: her şehirden sipariş alınıp kargoyla yollanıyor tanesi 2-3 tl civarı dizaynı zor olanlar pahalı

valla zaman ayırabilirsen süper bi şey olur bence, kurabiye bozulmaz dimi ? 1günde gitse bikaç gün kargo şirketinde bekletilse vs..:44:

valla zaman ayırabilirsen süper bi şey olur bence, kurabiye bozulmaz dimi ? 1günde gitse bikaç gün kargo şirketinde bekletilse vs..:44:

yok tatlım karışımı diğer kurabiyelerden daha dayanıklı :31: tabi bunların sanırım acil kargolarla yollanması gerekiyor vardır bi yolu:31:

yok tatlım karışımı diğer kurabiyelerden daha dayanıklı :31: tabi bunların sanırım acil kargolarla yollanması gerekiyor vardır bi yolu:31:

bayaa dayanımuşş cnmmm ya nette herkes satıo, sözde nişan da fln hep ikram ediolar, çok zevklii işş cidden:1:

bence de çook zevkli hemde tasarımcıyım daha güzel şeyler yapabillirim :1:

bndee mutfakta bişeylerr yapmayaa bayılırımm cnmm bi araa o hamurlara kafayı bnde takmıştmm snrr geri unuttmm ama şimdii hatırladmm bak:1: ben de deneymm bir günnn sizz naptnzz kızlarrrr koşa koşaa geldmm bi olay bişey var mı yokluğumda die:1:

bndee mutfakta bişeylerr yapmayaa bayılırımm cnmm bi araa o hamurlara kafayı bnde takmıştmm snrr geri unuttmm ama şimdii hatırladmm bak:1: ben de deneymm bir günnn sizz naptnzz kızlarrrr koşa koşaa geldmm bi olay bişey var mı yokluğumda die:1:

olay olmaz olurmu canım 353 lerden bi hatun ilkaya saldrdı tam sacını yoluyodu ki geldim:10: olaya yetiştim kurtardım onu cadıların elindennnn:27::9::22:

bence de sen yaparsın bu işi :46: zaten şeker hamuru hayal gücünü kullanabildiğin sürece hakkını veriyor :56:

bencede hemen çalışmalara başlayım ama satan yer çok uzak yaa puff aşkitellam olaydı götürürdü :50:

olay olmaz olurmu canım 353 lerden bi hatun ilkaya saldrdı tam sacını yoluyodu ki geldim:10: olaya yetiştim kurtardım onu cadıların elindennnn:27::9::22:

bencede hemen çalışmalara başlayım ama satan yer çok uzak yaa puff aşkitellam olaydı götürürdü :50:

benn hemen olayaa el atıorummm kızzlarr çekilinnn avukatlık sırası bugn bndee:1:

benn hemen olayaa el atıorummm kızzlarr çekilinnn avukatlık sırası bugn bndee:1:

ayyy kızlar sizi "profilim"den takip ediyorum .. orda ilk cümleyi görebiliyoruz ya gerçekten vukaat var sandım ha hayy dalmaya hazırım ya kırmızı gören boğa gibi :9:

:(((((((( kizlarrrrrrrrrr selamm......sevgilim arazide cok koturmus sartlar dunden beri haber alamiyorum ama orada olan 349. donem yareninden aldigim haberlere gore berbatmis halleri:(((( dagin basindalarmis asiri soguk zaten ve durmadan yagmur varmis:((( cadirlarda yerde yatiyolar;((( wc bile yokmus:(( yemek yokmus:((( konserve varmis onlarda bozukmus nasil dayanicaklar bilmiyorum :(( zamanda gecmiyo ooof of zaten askim cigerleri cikacak kadar oksuruyodu cocuk simdi zature olcak yaa:((( ne gida var ne duzenli bi ortam camur icinde donacaklar:((( cok uzgunum su annnnnnnnnnnnn:(((((((((((((((((((((((((

Back
X