- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.121
ben akşam boş kalınca yazabilirim kendi tarfimi cnm![]()
tmam tatlım şimdi meşgul etmeyelim seni yoğunsn demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben akşam boş kalınca yazabilirim kendi tarfimi cnm![]()
Ahh evet yaaa vallahi nasıl istiyorummmmsende nişanlan, evlen hamiş olnerdesin sen izmirde mi yaşıyorsun canım yada memleketin mi orası :44: gel gel mıncır benim miniğimi
![]()
aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal ama![]()
tmam tatlım şimdi meşgul etmeyelim seni yoğunsn demek![]()
sayılır tatlım ara ara yazıyorum ama tarifi güzel anlatmam lazım ki güzel yapabilesin ve sevdiceğin afiyetle yesinsu an kafam çok dolu gibi:26:
tamam canım sen işlerini hallet akşama rahat rahat konşuruz. evetttt çok beğenirr inşallah![]()
Tamam yavru ceylanKızlar renkli kurabiyelerden yapsam satabilirmiyim sizce
![]()
yavru ceylan mıı ahaah
makaronları mı diyosun cnm bi de nerde nasıl satmak?
Tamam yavru ceylanKızlar renkli kurabiyelerden yapsam satabilirmiyim sizce
![]()
yok şeker hamurlu kurabiyelerden tatlımher şehirden sipariş alınıp kargoyla yollanıyor tanesi 2-3 tl civarı dizaynı zor olanlar pahalı
internetten sipariş usulü satabilirsin satabilirsin canımbi de kafe açarsın butik
![]()
valla zaman ayırabilirsen süper bi şey olur bence, kurabiye bozulmaz dimi ? 1günde gitse bikaç gün kargo şirketinde bekletilse vs..:44:
yok tatlım karışımı diğer kurabiyelerden daha dayanıklıtabi bunların sanırım acil kargolarla yollanması gerekiyor vardır bi yolu
![]()
bayaa dayanımuşş cnmmm ya nette herkes satıo, sözde nişan da fln hep ikram ediolar, çok zevklii işş cidden![]()
bence de çook zevkli hemde tasarımcıyım daha güzel şeyler yapabillirim![]()
bence de çook zevkli hemde tasarımcıyım daha güzel şeyler yapabillirim![]()
bndee mutfakta bişeylerr yapmayaa bayılırımm cnmm bi araa o hamurlara kafayı bnde takmıştmm snrr geri unuttmm ama şimdii hatırladmm bakben de deneymm bir günnn sizz naptnzz kızlarrrr koşa koşaa geldmm bi olay bişey var mı yokluğumda die
![]()
bence de sen yaparsın bu işizaten şeker hamuru hayal gücünü kullanabildiğin sürece hakkını veriyor
![]()
olay olmaz olurmu canım 353 lerden bi hatun ilkaya saldrdı tam sacını yoluyodu ki geldimolaya yetiştim kurtardım onu cadıların elindennnn
bencede hemen çalışmalara başlayım ama satan yer çok uzak yaa puff aşkitellam olaydı götürürdü![]()
olay olmaz olurmu canım 353 lerden bi hatun ilkaya saldrdı tam sacını yoluyodu ki geldimolaya yetiştim kurtardım onu cadıların elindennnn
![]()
benn hemen olayaa el atıorummm kızzlarr çekilinnn avukatlık sırası bugn bndee![]()
ayyy kızlar sizi "profilim"den takip ediyorum .. orda ilk cümleyi görebiliyoruz ya gerçekten vukaat var sandım ha hayy dalmaya hazırım ya kırmızı gören boğa gibi![]()