- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.401
özeti bu sanırım saol cnm... sarılcağımız günler bir gelse keşke daha 129 koca gün var her gün çizik atıyorum bi türlü bitmiyor şafakta özlemde...
[/QUOTE]
canım gecen günler nasıl geçtiyse bu diğerlerii de gececek sunu aklımızdan çıkarmamalıyız bu sadece dönemsel bişe yoksa senden soğuduğu falan yoook
bende dün diş ağrısı ile sabah 8 e kadar uyuyamadım bugün doktora gittim uykusuz zombi gibi nişanlıma bağırdım ama çok kötüydüm o da benimle kavga etmek yerine nazlandırdı beni
bitanem benimm.kamerada görüştük sonraa bana nöbet tutarken kurduğu hayalleri anlattı 

canım gecen günler nasıl geçtiyse bu diğerlerii de gececek sunu aklımızdan çıkarmamalıyız bu sadece dönemsel bişe yoksa senden soğuduğu falan yoook

şeker hamuru farklı malzemelerle yapılıyor tatlım biri de sığır jelatinijelatini nerde kullanıosun cnmm bide şeker hamurunun tadı nasıll oluooo ne becerikli yarenlerimizz varrr herkesn marifetler tek tek dökülüoo![]()
hahah. bu gün cok yogundum. daha dogrusu tüm hafta. babam izindeydi bu gün geldi. sabah is görüsmem vardi. sevgilimde bu gün usta birligine geciyor. yolda su an. onunla boool bol konustuk. 3 saat gecti 7 saat daha yolda ama.ucak ayarlayamadik direk yok ankara üzeri ayni hesaba geliyor. öyle sen nasilsin naptn
bende dün diş ağrısı ile sabah 8 e kadar uyuyamadım bugün doktora gittim uykusuz zombi gibi nişanlıma bağırdım ama çok kötüydüm o da benimle kavga etmek yerine nazlandırdı beni