• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

özeti bu sanırım saol cnm... sarılcağımız günler bir gelse keşke daha 129 koca gün var her gün çizik atıyorum bi türlü bitmiyor şafakta özlemde... :43:[/QUOTE]
canım gecen günler nasıl geçtiyse bu diğerlerii de gececek sunu aklımızdan çıkarmamalıyız bu sadece dönemsel bişe yoksa senden soğuduğu falan yoook:19:

jelatini nerde kullanıosun cnmm bide şeker hamurunun tadı nasıll oluooo ne becerikli yarenlerimizz varrr herkesn marifetler tek tek dökülüoo:1:
şeker hamuru farklı malzemelerle yapılıyor tatlım biri de sığır jelatini
hahah. bu gün cok yogundum. daha dogrusu tüm hafta. babam izindeydi bu gün geldi. sabah is görüsmem vardi. sevgilimde bu gün usta birligine geciyor. yolda su an. onunla boool bol konustuk. 3 saat gecti 7 saat daha yolda ama.ucak ayarlayamadik direk yok ankara üzeri ayni hesaba geliyor. öyle sen nasilsin naptn

bende dün diş ağrısı ile sabah 8 e kadar uyuyamadım bugün doktora gittim uykusuz zombi gibi nişanlıma bağırdım ama çok kötüydüm o da benimle kavga etmek yerine nazlandırdı beni :31::16:bitanem benimm.kamerada görüştük sonraa bana nöbet tutarken kurduğu hayalleri anlattı :16:

jelatini nerde kullanıosun cnmm bide şeker hamurunun tadı nasıll oluooo ne becerikli yarenlerimizz varrr herkesn marifetler tek tek dökülüoo:1:

iste ben kullanmiyorum ama cogu tarifte bulunuyor. ben hos bulmuyorum. tadi yani cok belli etmiyor kendini. marshmallowlardan yapanlarda var. onun tadi cok yogunmus. onuda denemedimm. ama yapmasi cok kolay zaten yani gerek yok. ama kesinlikle tavsiye ederim. gida boyasiyla heeer rengede boyuyoru... bjk, fb,pastasi yaptim. cok güzel genc kiz pastasi yaptim mr ve pembe tonlarinda. yani harika kullanisli. tadi hiiiic belli olmuyor

cnmm bidee 349 lar terhis olncaa biraz etkilendiler ben de demiştm dün nişanlım pek ii değildi die ama bugn çarşısı vardıı çok düzeldi morali, kendine geldi.. sizin de öylee olcakk, çarşıı ii olcakk

haklısın cnm olabilir terhislerini konuştuğumuzda takılmamış gibiydi sıra bize geliyor falan dedi mutluydu bende bunun sebebinin bu olacağını hiç düşünmedim ama bu olabilir sebep saol cnm...
inşallah da yarın dediğin kadar güzel olur bizim için

hahah. bu gün cok yogundum. daha dogrusu tüm hafta. babam izindeydi bu gün geldi. sabah is görüsmem vardi. sevgilimde bu gün usta birligine geciyor. yolda su an. onunla boool bol konustuk. 3 saat gecti 7 saat daha yolda ama.ucak ayarlayamadik direk yok ankara üzeri ayni hesaba geliyor. öyle sen nasilsin naptn
tatlım iş görüşmen nasıldı ne işi bu.askerinde sağ salim gtsin inşallah

iste ben kullanmiyorum ama cogu tarifte bulunuyor. ben hos bulmuyorum. tadi yani cok belli etmiyor kendini. marshmallowlardan yapanlarda var. onun tadi cok yogunmus. onuda denemedimm. ama yapmasi cok kolay zaten yani gerek yok. ama kesinlikle tavsiye ederim. gida boyasiyla heeer rengede boyuyoru... bjk, fb,pastasi yaptim. cok güzel genc kiz pastasi yaptim mr ve pembe tonlarinda. yani harika kullanisli. tadi hiiiic belli olmuyor
tam tarif istiyoruzzz:kkk:

çokkk özendmmmm bndee denemekk istiorummmm haftaa içi vakit bulursamm deniycmm kesnnn:1: kurabiyeler flnn çok şekerrr oluoo misafire flnn yapılırr çok sık olurr bideee:1:

hiç kolay değil birde üstüne destek olmak yerine sürekli köstek olan insanlar olunca daha da zorlaşıyor hayat... güçlü olmaya çalışsanda bırakmıyorlar mutlaka arayı bozucak bir çabaları oluyor malesef sevdiğim yanımda olsaydı böyle mi olurdu kimsenin beni üzmesine izin vermezdi şimdiyse hem onun hasreti hemde bir sürü zorluk...
hereşeyin çok güzel olması benim de en büyük isteğim en kısa zamanda kavuşalım sevdiğimize eski günlere dönelim :14:

canim benim inan cok iyi anlyiorum seni. birlikte büyüdügü mkardesimden ayri tutmadigim insanlarbile beni hayal kirikligina ugraatdi. inan etrafta bir insan yokki beni tesselli etmeye calissin. herkes canimi acitiyor. dün sevgilim 3 gün aramadi merak etdim. arkadas diyorum cemkiriyor e asker hamide her dkk senimi arasin diyor. sanki ben bilmiyorum onun asker oldgunu. ama diyoum ya. ben su an hayati durdurdum. tek dersler. oda sevdigime kavusmak icin. baska hic birsey yok gözümde. gecici bunlar. bir kisa dönem. sonar önümüzde bir sür yil olcak sevdiklerimizle.....

çokkk özendmmmm bndee denemekk istiorummmm haftaa içi vakit bulursamm deniycmm kesnnn:1: kurabiyeler flnn çok şekerrr oluoo misafire flnn yapılırr çok sık olurr bideee:1:

bak ben sana kendi tarifimi yollim. bu cok kolay olyuor ama gercekten hizli calisman gerekiyor. bide bekletdigin süre boyunca hep jelatin kagidina sar. yoksa kuruyor

tatlım iş görüşmen nasıldı ne işi bu.askerinde sağ salim gtsin inşallah

canim tarifi hemen ekliyourm

stajim olcak eylülde. mezun olmadan mecbur staj yapyiorsun burda... onun icin. aslinda istanbulda yapmak istiyordum ama askim tuncelideyken ne isim var benim istanbulda diye düsündüm. sagol canim 7 saat daha yol var.

canim benim inan cok iyi anlyiorum seni. birlikte büyüdügü mkardesimden ayri tutmadigim insanlarbile beni hayal kirikligina ugraatdi. inan etrafta bir insan yokki beni tesselli etmeye calissin. herkes canimi acitiyor. dün sevgilim 3 gün aramadi merak etdim. arkadas diyorum cemkiriyor e asker hamide her dkk senimi arasin diyor. sanki ben bilmiyorum onun asker oldgunu. ama diyoum ya. ben su an hayati durdurdum. tek dersler. oda sevdigime kavusmak icin. baska hic birsey yok gözümde. gecici bunlar. bir kisa dönem. sonar önümüzde bir sür yil olcak sevdiklerimizle.....

aynennnn kimsee anlamıooo kısa dönemm zaten deyip geçiolarr, bide senin tümm hayatın nişanlın olmuş hayata küstn cümlesi de beni üzüoo.. şu dönemm daha da yalnız hissediosun ama iiki burasıı varrr bizler birbimizi anlaıorzz :)

bende kendime durup durup aynı şeyi hatırlatıyorum güçlü olmak zorundasın çünkü mutsuzluk sevdiğime de banada zarar vermekten başka birşey yapmıyor belki bugün benim sesim iyi gitmediği için o da kötüydü negatif yansıttım kendimi belki benm ondan soğudumu kurdu kafasında ordaki psikolojiyi anlamak çok güç bugün yenildim sanırım kaybettim bu imtihanı:14::14:
inşallah sorunsuz bitirip kavuşuruz sevdiklerimize sonra burda çok daha güzel paylaşımlar yaparız mutlu günler için şafak sayarız....

kizlaaaaaarrrrrrrrrrrr selaaaaammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm keyifler nasillllllll????????? benim askim mahvoldu arazide ama yarin donuyo;lar kislalarina p.tesi yada sali gunude carsi izinleri varmissssssssssssss yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bak ben sana kendi tarifimi yollim. bu cok kolay olyuor ama gercekten hizli calisman gerekiyor. bide bekletdigin süre boyunca hep jelatin kagidina sar. yoksa kuruyor

bugnnn tariff almaa günmm olduu cnmm saoll:1: şeymanın pastalarda çok güzeldiii, ondan da tariff aldımmm:1:

aynennnn kimsee anlamıooo kısa dönemm zaten deyip geçiolarr, bide senin tümm hayatın nişanlın olmuş hayata küstn cümlesi de beni üzüoo.. şu dönemm daha da yalnız hissediosun ama iiki burasıı varrr bizler birbimizi anlaıorzz :)

bide o var tabi kısa dönem... kısa dönem oluncada birşey değişmiyor ki asker yine asker emirse emir eğitimse eğitim hepsini yapıyorlar daha napsınlar hem ülkeye faydalı olmak için 4 yıl dirsek çürütmüşler hemde gidip askerlik yapıyorlar buna rağmen kısa dönem amaaan bişey olmaz deniliyor buna bende çok bozuluyorum

bugnnn tariff almaa günmm olduu cnmm saoll:1: şeymanın pastalarda çok güzeldiii, ondan da tariff aldımmm:1:

hamidem yolla bize tarifi ama türkiyede ordaki kadar kolay bulunmuyo hazırını alırsan da baya pahalı şeker hamuru ama ben kafaya koydum yapcam

kizlar gram ilye yazmisim. öyle veriyorum
500 gram pudra sekeri bir paket yani
3yemek kasigi limon suyu
75 gram margarin

margarini eritip bir yemek kasigi su ve limon suyunu ekle. eridikten sonra sekerin yarisinidan biraz fazlasini eleyerek üzerine dökve karistir. iyce homojen olana kadar. sonra atesten alip sekerin geri kalaniniyogurark ekle. aslinda alabildigince un diyoruz ya ayni mantik seker az gelirse daha da koyabiliriz ama aklinizda bulunsun caok cabuk sertlesiyor o yüzden yogurmadiginiz veya islemediginiz an jelatin kagidina sarmayi unutmayin. buzdolabinda muhafaza edebilyiorsunuz istediginiz kadar gisa boyasini isteiginiz parcaya ekleyip iyce dagilana kadar yoguruyorsunuz bittiiii sorna normal hamur gibi istediginiz sekle sokabilyiorsuniz

bide o var tabi kısa dönem... kısa dönem oluncada birşey değişmiyor ki asker yine asker emirse emir eğitimse eğitim hepsini yapıyorlar daha napsınlar hem ülkeye faydalı olmak için 4 yıl dirsek çürütmüşler hemde gidip askerlik yapıyorlar buna rağmen kısa dönem amaaan bişey olmaz deniliyor buna bende çok bozuluyorum

aynenn cnmm, askerlik yapıolarr sonuçtaa, ordaa tatil yapmıolarr ama anlatamıosn kmseyee.. çok abarttığımı düşünennlerr olduu dışardan çok basit gelioo herkese.. o yokken içmdn dışarı çıkmakk gelmio, gttiğimiz yerleri görnce üzülüorumm amaa iştee maalesef kmse anlamıoo

onu soyleyenlere sormak lazim kisa donem ama bak sevgilim karsda bu dondurucu sogukda dagin basinda cadirda camur icinde hastalar ve yemek denen bisi gordukleri yok adam gibi...tuvalet bile yok....bunlar ne o zaman diye sormak lazim ama iste soylenmiyorki...agzi olan konusmayi biliyo anca....

bende kendime durup durup aynı şeyi hatırlatıyorum güçlü olmak zorundasın çünkü mutsuzluk sevdiğime de banada zarar vermekten başka birşey yapmıyor belki bugün benim sesim iyi gitmediği için o da kötüydü negatif yansıttım kendimi belki benm ondan soğudumu kurdu kafasında ordaki psikolojiyi anlamak çok güç bugün yenildim sanırım kaybettim bu imtihanı:14::14:
inşallah sorunsuz bitirip kavuşuruz sevdiklerimize sonra burda çok daha güzel paylaşımlar yaparız mutlu günler için şafak sayarız....

canim inan aynisini bizde yasadik. ben konusamadim. kilitlendim sanki. susup kaldim. konussam aglicam. oda üzüldü bilyiorum. ama olsun takma kafana gecti gitdi yarin güzel konusirsun inan oda normal konuscak

Back
X