- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #5.521
canım birçok var bu sayfada hangisi?
cnmmm 15. model benim dediğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birçok var bu sayfada hangisi?
cnmmm 15. model benim dediğim
otuzz model varya cnm 15. olan salon için de beğenmiştm onu da söyleymm sizee
hmm goya yazıyor sanırım o eğer oysa çok güzelmiş fiyatı ne kadar bunun
Tatlim bazen kriz gibi oluyor sanki:26: geliyor sariyor kocaman bi aci, boguyor boguyor sonra bi rüzgar esiyor sanki biraz hafifliyorsen de oyle bi doneme girmissin bugün biraz daha sakinlesmissin.. uzulme kuzum sen bu sinavi basaracaksin ve atanacaksin
nisanlin geldiginde atanmis olacaksin ve sonra kafan rahat nisanlin yaninda dugune hazirlanacaksin
![]()
ilknurcum üzme kendini yaa:26: insan düşündükçe o girdabın içine giriyor...bnm nişanlımda ilk revirciydi yazıcı oldu aynı.astsubaymı ne o hep odadaymış mesela.onun için telefonla aşırı konuşamıyoruz
ama sesi iyi geliyor kbar davrandıkları için yaptığım iş tuttuğm nöbet zoruma gitmiyor diyor.bende mutlu oluyorum üzüldüğümde de ya ona birşey olsa asıl acı o olurdu o yüzden üzülme şeyma diyorum kendi kendime.sende üzülme düşünsene sevdklerimiz sağlıklı en başta ve geri dönecekler allahın izni ile kalıcı olmayan bir dönem için kendimizi bu kadar üzmeyelim canlarım.
hamidecim seninde gözün aydın kuzum...bu arada şeker hamurunu yaptım güzel oldu ama elastik değil çok fazla şekil veremedim kıvamı iyi olmasına rağmen haftaya bu karışımın içine benmaride eritilmiş marşmelov katmayı düşünüyorum:44:
ilkaycım senin günün nasıldı konuştunmu kocişinle.
kızlar nasılsınız bugün ?
ben hiçiyi değilim ilk çarşı iznimizdi ilk kamerada görüşmemizdi fakat çok soğuktu en ufak güzel söz söylenmedi üstüne tartışmayla geçti sorunda savunmam da giydiğim kıyafetmiş buna takmış ne doğru düzgün mesajlaştık ne de camda güzel güzel sohbet ettik ben hiç bugünü böyle hayal etmemiştim akşam çok heyecanlıydım bugün için çok moralim bozuldu![]()
![]()
cnmm nöbet olayıı evtt bzde dee çok yoğunlaştı, bugn hem gndz nöbet tuttuu hem de gece nöbeti var.. ama geçick günler sen üzülmee lt.. kpss için streslisindr tabiii az kaldı ama inş emeğinin karşılığını alıcaksın cnm.. nişanlın da dönck, senin ataman olcakkk, her şey daha güzel olcak..
dimiii... ayyy hayali bile harikaa...böyle genis oturma yerleride olsun tamam.
bende istiyorum canım işte köşe takıımı çok şık duruyooorr oturma odasında kırmıızı siyah ve gri düşünüyorum ben
kıskançlığa çok takılmadım esasen onu idare edebiliyorum bi şekilde ikna edebiliyorum ben bana karşı yaklaşımına şaşırdım çok çok farklıydı bugün hayalim bol bol telefonla konuşmak mesajlaşmak göz göze bakmak ama hiç biri olmadı evlilik dedim ilgilenmedi bile sanki özlememiş gibiydi çok donuk bi gündü kırıldım üzüldüm ama yok çare![]()
Benimde genis oturma yerleriseymacim benim oturma odamda da kirmizi, gri, siyah ve beyaz var
![]()
kızlar yatak odası takımlarında bnm beğendiklerimde baza yok normal karyola yatak çok hoş duruyo ama baza olmazsa olmaz..:44: çok güzel kalabalık topluyor bilemedim nasıl olacak aynı takımların bazalı olanı varmı
kızlar yatak odası takımlarında bnm beğendiklerimde baza yok normal karyola yatak çok hoş duruyo ama baza olmazsa olmaz..:44: çok güzel kalabalık topluyor bilemedim nasıl olacak aynı takımların bazalı olanı varmı
Ben kıskançlığa bağladm cnm çünkü aynı şy basıma geldi. Seni sevmiyor özlemiyor olması mümkün müü o yZden takma kafana canım geçici bişeysdir
Canım bazalı takımlarda var ama beğendiklerinin arasında bazalı olmazsa takımın karyolasını çıkartıp,onun yerine baza alısınız karyola başlığı ile birlikte![]()
anladım canım çok sağolCanım bazalı takımlarda var ama beğendiklerinin arasında bazalı olmazsa takımın karyolasını çıkartıp,onun yerine baza alısınız karyola başlığı ile birlikte![]()
olabilir cnm az önce aradı konuştuk bugün kıskançlığına yenilmiş konuşmadan önce resmleri görünce kurmuş kafasında bir sürü şey sonrası da sana yansıdı ztn üzdüğüm için özür dilerim dedi sonrası ne olur kestiremiyorum şu an inş. düzeliriz. saol cnm :)
desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar :)
ay ne iyi. herseyin bi cagrsi var bak. oooof cok güzel ya. siz tencere catal bicak yemek takimi aldinizmi
ay ne iyi. herseyin bi cagrsi var bak. oooof cok güzel ya. siz tencere catal bicak yemek takimi aldinizmi
Onları almadım canım daha.Düğüne yakın almayı düşünüyorum![]()
ben aldım mağazada bekliyoray ne iyi. herseyin bi cagrsi var bak. oooof cok güzel ya. siz tencere catal bicak yemek takimi aldinizmi
ben yerin görünmediği karyolaları seviyorum ama bazı bazalarda çok şık görmüştüm bi iki tane yüksek olanlardan istiyorum bende aslan burcu ihtişamı severTatlim benimde bazam yok.. gardolabim buyuk oldugu icin cok esyami aliyor o ama bazam olsa daha iyi olurdu diyorumbazalarin bazilari daha derin büyük oluyor onlar yatagin boyunu yukseltiyor ama bazilarida biraz daha alcak oluyor ona dikkat edebilirsin
sen ayakli karyolalardan mi hoslaniyorsun:26: ben oyle aldim yerle yatak arasi bos olsun rahatca altini sileyim istedigim icin.. salon koltuk takimimda, aynali konsolumda öyle ayaklidir..