• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

artık 4 ayda yazmıyor ilkaytoşum :1: valla rahatladım gerçekten.

ilkaytoş mu :1: kk'dan tanıştığım arkadaşlarım best ve çilekli pasta gibi konuştun onlarda bana ilkaytoş diyor :1:

kuzum valla o 4 ayy yazısı beni geriyormuş bende farkettim :21:

ilkaytoş mu :1: kk'dan tanıştığım arkadaşlarım best ve çilekli pasta gibi konuştun onlarda bana ilkaytoş diyor :1:

kuzum valla o 4 ayy yazısı beni geriyormuş bende farkettim :21:

hadi yaa bilmem birden aklıma geliverdi :1: güne sevdiceğimin sesi ile başladım, ayrıca 11 LERE DÜŞTÜK DAHA NE İSTERİMMM
NE Mİ İSTERİM TABİ Kİ TESKERE:1:

hadi yaa bilmem birden aklıma geliverdi :1: güne sevdiceğimin sesi ile başladım, ayrıca 11 LERE DÜŞTÜK DAHA NE İSTERİMMM
NE Mİ İSTERİM TABİ Kİ TESKERE:1:

ilkaytoş daha mı sevimli oluyor acaba ismimden bilemedim ki :9:
tabi ki teskere isteriz :16: buradayız bekliyoruz :kkk:

Kizlar bazi seyleri evlendikten sonra sakin kafayla almak daha guzel oluyor:16: simdiki aklim olsa halilarimi dugunden sonra alirdim, en cok halilarim aceleye geldi.. sanki dugunden sonra evime biri mi gelecekti, dugune 3 gun kala aldim:19: iste bazi seyler sonradan dank ediyor :1:

yetişirde bence aceleye getirme cnm ufaktan başla bişeyler almaya şimdi olmasa da nişandan sonra başla sonra telaştan istemediğin bir sürü şey almak zorunda kalabilirsin

valla doğru söylüyosunuz kızlar olmazsa olmazları önceden almak lazım, sonraya bırakılacakları da sonra alınır bence de. ama en çok aileler karışır diye sıkıntı yaptım çünkü benim de müstakbel eşimin de pek umrunda değil eşyalar:1: hiç eksik olmasın o da olsun bu da olsun derlerse aileler valla kafayı yerim stresten:50:

ayy valla 3küsür ay kaldı :52:
eylülün ortalarında dönecekler. bana resmen şunu hatırlattı kızlar hani ilkokulda lisede falan 3 aylık yaz tatili yapardık da, tatilde arkadaşlarımızla görüşemezdik ya onun gibi:9: hemen de bitiyodu tatil, inşallah şimdi de öyle olur. sınıf arkadaşlarımızı daha özlemeden, okulun başlaması gibi eylül ayı gelir...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın nasılsınz ?
Teskere işini askerime sordum
Kendi evraklarını görmüş o yüzden o kadar kesin konusmus. Cankayda yapıo biliyorsunuz bide komutanların yanında hep.
Diyorki 17 eylülde de burdayım 18 eylül sabah 9 da cıkıyorum ((
Benim sevdigimin yol izni yok
Sizin askerlerinizin yol izni varsa onu düşüp öyle hesap yapın
1 gün uzadı safagımız ((((

sedaaaa:3: günlerdir yazmıyorsun, naptın gittin mi ankaraya :31:

valla doğru söylüyosunuz kızlar olmazsa olmazları önceden almak lazım, sonraya bırakılacakları da sonra alınır bence de. ama en çok aileler karışır diye sıkıntı yaptım çünkü benim de müstakbel eşimin de pek umrunda değil eşyalar:1: hiç eksik olmasın o da olsun bu da olsun derlerse aileler valla kafayı yerim stresten:50:

onlar der canım ya sen artık sevdiğin gibi umursamaz olacaksın onlara karşı :36: sakin sakin "biz hallediyoruz" dersin :1:

Kendi evraklarını görmüş o yüzden o kadar kesin konusmus. Cankayda yapıo biliyorsunuz bide komutanların yanında hep.
canım üzülme keşke bnmkide ankarada olsaydı da uzasaydı her hafta gider görürdüm :14:şimdi 100 saatlik yola gidemiyorum ki...

ayy valla 3küsür ay kaldı :52:
eylülün ortalarında dönecekler. bana resmen şunu hatırlattı kızlar hani ilkokulda lisede falan 3 aylık yaz tatili yapardık da, tatilde arkadaşlarımızla görüşemezdik ya onun gibi:9: hemen de bitiyodu tatil, inşallah şimdi de öyle olur. sınıf arkadaşlarımızı daha özlemeden, okulun başlaması gibi eylül ayı gelir...
inşallah canım hemen gelsin hemen ben haziranda göreceğim inşallah sevdiceğimi plan değişmezsse şimdi onun şafağını sayıyorum 1 gün özleme mola vereceğim iyi gelecek zaten bizim gördüğümüzde haziran ortası olacak o bana 2 hafta yeter :1: yani haziranı bitirmiş oluyorum sonra 2,5 ay kalıyo zaten eylül de yarım son iki hafta zaten heyecanla geçer onu da symıyorum 2 ay kaldı bizim askerliğimiz hahahah annem gibi nasıl da yuvarladım :1::1::1::9::9::9::32::32:

ilkaytoş daha mı sevimli oluyor acaba ismimden bilemedim ki :9:
tabi ki teskere isteriz :16: buradayız bekliyoruz :kkk:
gel teskere gel teskere bitsin bu hasretttttttt artıkınnnn:27: ismin güzel zaten canım :16:yüzün de güzel :31:

canım her askerin en az 1 gün yol izni vardır demişti eşim :44:

inşallah canım hemen gelsin hemen ben haziranda göreceğim inşallah sevdiceğimi plan değişmezsse şimdi onun şafağını sayıyorum 1 gün özleme mola vereceğim iyi gelecek zaten bizim gördüğümüzde haziran ortası olacak o bana 2 hafta yeter :1: yani haziranı bitirmiş oluyorum sonra 2,5 ay kalıyo zaten eylül de yarım son iki hafta zaten heyecanla geçer onu da symıyorum 2 ay kaldı bizim askerliğimiz hahahah annem gibi nasıl da yuvarladım :1::1::1::9::9::9::32::32:

gel teskere gel teskere bitsin bu hasretttttttt artıkınnnn:27: ismin güzel zaten canım :16:yüzün de güzel :31:

teşekkür ederim tatlım, o senin güzel bakışın :31:
bizde senin gibi hesaplıyoruz, haziran 14te birlikteyiz sonra zaten plakalara düşüyoruz, son iki ay kala iki gün olacak çarşı izni öyle daha rahat geçecek, bayramda da yanına gideceğim, ee bayramdan sonra 1 ay kalıyor zaten, eylülüde senin gibi saymıyoruz, iki hafta kalıyor zaten diyoruz :9: hoop bitti gibi geldi bi anda :30:

onlar der canım ya sen artık sevdiğin gibi umursamaz olacaksın onlara karşı :36: sakin sakin "biz hallediyoruz" dersin :1:

İlkaycım selam nasılsın cepten zor oluo yazmak ondan yazmıyorum oek
Ama hepsini tek tek okuyorum kocisinin duygusal daha düşünceli olmasına cok sevindim benim sevdigimde sürekli gözümün içine bakıp senin değerini cok iyi biliyorum dio :)
Ankaraya gittim canım kavustum sevdiğime :)
Ev esyası listesi yaptırmıstım ya ona baktık eklemeler yaptık :)
Bütçe cıkarcaz bide ne zaman yapalım dügünü ona karar veremiyoruz
Kış düğünü nasıl olurki
Nikh olcak sonra yemek

İlkaycım selam nasılsın cepten zor oluo yazmak ondan yazmıyorum oek
Ama hepsini tek tek okuyorum kocisinin duygusal daha düşünceli olmasına cok sevindim benim sevdigimde sürekli gözümün içine bakıp senin değerini cok iyi biliyorum dio :)
Ankaraya gittim canım kavustum sevdiğime :)
Ev esyası listesi yaptırmıstım ya ona baktık eklemeler yaptık :)
Bütçe cıkarcaz bide ne zaman yapalım dügünü ona karar veremiyoruz
Kış düğünü nasıl olurki
Nikh olcak sonra yemek

değerimizi biliyorlardı zaten ama orada daha bi farkına vardılar :31:
süper listenizin hazır olması, bütçeyi de bu hafta karar verirsiniz :31: tatlım öyle kır düğünü gibi hayalleriniz yoksa kışında yapabilirsiniz düğünü bence, yazı beklemeyin evlenin hemen :123:

canım her askerin en az 1 gün yol izni vardır demişti eşim :44:

Benim askerim şehir değiştirmedi ankara içindeydi ondan yok yol îzni canım

Seymacım ister ankara ister agrıda olsun hepsi askerlik yapıo ve 1 gün hem askerler hemde bizler için cok zor
Allah herseyin hayırlısıjı versin hakkımızda

kızlarrrr günaydınnnn:1: ii olduu 3 ay daha sevimlii gelio dimiii:1:

eveeet nedense fazlaca mutlu oldum:37:

canım üzülme keşke bnmkide ankarada olsaydı da uzasaydı her hafta gider görürdüm :14:şimdi 100 saatlik yola gidemiyorum ki...

hehe aynen 2 aya nasıl düşürdün hee:9: ama çok muhteşem bi hesap oldu bizim için:)

eşyaları falan çok önemsemiyorum markası rengi vb. öenmli olan birlikte ve mutlu olmamız:16: ama aileler tecrübeliyiz bizi dinleyin falan derlerse yandık.. ben de o da ana kuzusu aslında:1: her şeyi sorar danışırız, ama dediğin gibi canım, şimdi kendimizden daha emin daha olgun davranmamız lazım ki problem çıkmasın

Seymacım ister ankara ister agrıda olsun hepsi askerlik yapıo ve 1 gün hem askerler hemde bizler için cok zor

canım teskeredeki yol izni demek şu demek askerin ankaradan istabula gidecek değil mi çıkışını aldığında, bu demek oluyor ki askerinin 1 gün yol izni var, o yüzden teskere tarihinden 1 gün önce çıkar:31: acemilikten ustalığa geçişteki yol izni değil bu :31:

Tabiki askerlik yapıyorlar ben onu kendi açımdan söyledim ben ankaraya çok yakınım ya...düşündüğün zaman canım 1 hafta kaldı mı artık biz kavuşmuş gibi sevinelim o kadar zamanı geçirdik bir günü mü geçiremicez diye düşün üzme kendini.:31:

Back
X