351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar köşe alacaksanız, eğer odanızda yeriniz olursa, bi tane de karşısına berjer almanızı tavsiye ederim, ben almamıştım sonradan yaptırdım artık geçen hafta geldi ya hani bi buçuk kişilik :9:

tatlım kaça yaptırdın ve neden 1.5kişilik:23:

300 liraya yaptırdım canım, bitanede 2 kişilik yaptırdım bebek odası bomboş kalmıştı oraya onuda 350 ya yaptırdım :31:
2 kişilik yaptırsaydım odaya büyük gelecekti, 1,5 kişiliğe 2 kişide oturabiliyor kilolu değillerse o yüzden :9: hatta koltuğun yanlarını da açabiliyorsun 3 kişi oturabilir oluyor :9::23:

cnmmm sen hiç bakıomsnnn netten fln istediğiniz semtlerdeki dairelere
yok hiç bakmadım sizde mi kirada oturacaksıınız canm varmı eviniz yoksa.

300 liraya yaptırdım canım, bitanede 2 kişilik yaptırdım bebek odası bomboş kalmıştı oraya onuda 350 ya yaptırdım :31:
2 kişilik yaptırsaydım odaya büyük gelecekti, 1,5 kişiliğe 2 kişide oturabiliyor kilolu değillerse o yüzden :9: hatta koltuğun yanlarını da açabiliyorsun 3 kişi oturabilir oluyor :9::23:

vaaayy bebek odası haaa iyi yapmışsınn canm bende köşe takımını alıp kötü emellerime alet etcem:9::9::23:

yok hiç bakmadım sizde mi kirada oturacaksıınız canm varmı eviniz yoksa.

vaaayy bebek odası haaa iyi yapmışsınn canm bende köşe takımını alıp kötü emellerime alet etcem:9::9::23:

yokkk cnmm bzdee kiradaa otrczzz bakcazz nişanlm gelincee evleree

:5:
aaa öylee mii cnmm ben duymadım onu, sınav yok nişanlm mühendis uzun dönem ihtimali belki yüksk olur diee ben de ona seviniorum iiki gtti dieee

Evet canım 12 gün fazla yapmak zorubda kalmıcaklar ihihihihihi
Benim sevdigimde makine mühendisi
Elekt ve makine müh genelde uzun yapıolar zaten allahtan bu dönem denk gelmedi )))

:5:

Evet canım 12 gün fazla yapmak zorubda kalmıcaklar ihihihihihi
Benim sevdigimde makine mühendisi
Elekt ve makine müh genelde uzun yapıolar zaten allahtan bu dönem denk gelmedi )))

cnmmm evt makine elektrik elektronik bide bilgisayar genelde uzun oluo diolarr, bakk her yerde kampanya vardıı cnmm tencere setlerndee flnn da vardıı aklnda olsunnn:1:

Fıstıklar nasılsınız:3:

ayy ben çok yorgunum:ssz:ders çalışmaktan yoruldum:1:istanbulun nemli yapış yapış sıcakları da başladı,üzerine cabası :27:

kampanya paylaşma fikri süper olmuş,sınav sonrası ben de artık bakmaya başlarım şimdi uğraşmayayım onlarla:31:

sevdiceğime biraz önce fırça attım,niye mesaj yazmıyorsun diye:20: normalde de sevmez mesaj yazmayı,direk arar ama ben günde 30'a yakın mesaj atınca eee bir tanede olsa gönder dedim :41:ooo bizim hatun kabullenmiş artık askerde olduğumu,psikoloji falan dinlemiyor fırçaya bile başladı diyor:52:bayağı geyik yaptık bunun üzerine :16:

Hafta sonu da arkadaşımın nikahı var ne giysem karar veremedim :44:elbise mi ? etek mi? bilmiyorum

fikirlerinize ihtiyacım var:17:

ayy ben çok yorgunum:ssz:ders çalışmaktan yoruldum:1:istanbulun nemli yapış yapış sıcakları da başladı,üzerine cabası :27:

kampanya paylaşma fikri süper olmuş,sınav sonrası ben de artık bakmaya başlarım şimdi uğraşmayayım onlarla:31:

sevdiceğime biraz önce fırça attım,niye mesaj yazmıyorsun diye:20: normalde de sevmez mesaj yazmayı,direk arar ama ben günde 30'a yakın mesaj atınca eee bir tanede olsa gönder dedim :41:ooo bizim hatun kabullenmiş artık askerde olduğumu,psikoloji falan dinlemiyor fırçaya bile başladı diyor:52:bayağı geyik yaptık bunun üzerine :16:

Hafta sonu da arkadaşımın nikahı var ne giysem karar veremedim :44:elbise mi ? etek mi? bilmiyorum

ne güzel canım ya bende kapalı telefona atıyorum mesAj biliyorum gitmicek ama atıyorum işte:50: çok özledim ki mesajlaşmayı ilk mesajlaştımız zaman oynuycam o kadar yani:32:
nikah için etek gömlek spor-klasikler var ya hoş durabilir eğer elbise giycksen çşft renkleri seviyorum ben

cnmmmm iyiyzz çeyizzz işlerndyzz:1: sen nasılsnnn? aslnda nikahta ikisi de olurrr elbise de, etekte.. gömlek etek mi düşündnn senn

ne güzel canım ya bende kapalı telefona atıyorum mesAj biliyorum gitmicek ama atıyorum işte:50: çok özledim ki mesajlaşmayı ilk mesajlaştımız zaman oynuycam o kadar yani:32:
nikah için etek gömlek spor-klasikler var ya hoş durabilir eğer elbise giycksen çşft renkleri seviyorum ben

canım bizde mesajlaşmaya başlamadık,ben mesaj yazıyorum hala :1:bu fırçadan sonra yazar ama :9:

çarşı izninden sonra mesajlaşmaya başlarsınız artık sizde,az kaldı:31:

aslında şöyle bir durum var;ben gardrobumu tamamen değiştiriyorum çünkü daha önceki kıyafetlerimi istemiyor nişanlım :26:çok açık giyinen birisi değildim zaten ama şimdi ne askılı üstlere,ne kısa eteklere ne de dar pantalonlara izin var:50:

yeni yeni almaya başladım,nikah için alırken normalde de giyebilceğim tarzda olsun istiyorum,asıl kararsızlığım bu yönde:31:

İyiyim tatlım,kitaplarla boğuşmaya devam ediyorum :ssz:etek-gömlek düşündüm de uzun etek giymem gerekecek onun üzerine de gömlek yakıştıramadım :31:

cnmm dizz altı bir etekk veya tam dizde olan bir etek olabilirr aslndaaa gömleklee.. ya da diz altıı şirin bir elbisee, askılı değil de kısa kollu gbi oluoo yaa öyle bişeye nişanlın kızar mıı, o tarz elbisee bu sezon çok vardr

cnmm dizz altı bir etekk veya tam dizde olan bir etek olabilirr aslndaaa gömleklee.. ya da diz altıı şirin bir elbisee, askılı değil de kısa kollu gbi oluoo yaa öyle bişeye nişanlın kızar mıı, o tarz elbisee bu sezon çok vardr

Kızar canım:25:ya tamamen uzun olsun istiyor,olmazsa etek ya da elbise giyilmeyecek :50:bu da son aylarda çıktı ortaya,eskiden de karışırdı ama şimdi daha çok karışıyor :51:netten bakıyorum sürekli,uygun olanların resimlerini sizinle de paylaşırım

Kızar canım:25:ya tamamen uzun olsun istiyor,olmazsa etek ya da elbise giyilmeyecek :50:bu da son aylarda çıktı ortaya,eskiden de karışırdı ama şimdi daha çok karışıyor :51:netten bakıyorum sürekli,uygun olanların resimlerini sizinle de paylaşırım

cnmmmm bazıı erkeklerrr nişaanlıyken ya da evliliğin ilk aylarndaa çok kıskanç oluolarmışş, snr biraz azalıomuşşş.. tamammm cnmm paylaşş sen buluncaa hep beraber bakalımmm :)

Back
X