- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.341
böyle şiddetli davranışlarla ikimiz de mutlu olamayız, ileriyi düşün, şimdi sen aklına geleni direkt söylüyorsun ama beni nasıl yıpratıyorsun biliyo musun falan deseydin. hem hak etmediğim şeyler söylüyorsun ağzından çıkanı kulağın duymuyor,hakaret ediyorsun. hem de seviyorum kıskanıyorum özlüyorum diyorsun. böyle gitgellerle evlilik olmaz artık liseli değiliz biraz olgun olmamız gerekiyo, ben sana mutsuzluğumu seni nasıl özlediğimi belli etmemeye çalışıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum burda bunun farkında değil misin, azcık nefes almaya dışarı çıkmasam daha mı iyi ben kafayı mı yiyeyim daha mı mutlu olacaksın. senden ayrıyken ben burda davul zurna göbek mi atıyorum ben mi istedim askere gitmeni, bunu nasıl düşünürsün de. bu kadar zaman geçirdik senin beni kontrol etmeye ihtiyacın mı var, bana güvensen bunları yapmazsın de. bana güveneceğine söz ver de. güvenmek deyince aklına aldatmak gelmesin de. her konuda olur bu. biz bir bütünüz ilerde evlenmekten bahsediyoruz bu insanın hayatında önemsiz bir şey değil bi insanla hayatını birleştirmek ona her konuda güvenmek demektir, böyle küçük şeylerden problem yaratan insan ancak kendine ve sevdiklerine zarar verir, mutlu olamaz. ve gerçekten sana bir söz vermesini iste , tamam senin halini biliyorum zor bir dönemden geçiyorsun ama ben de geçiyorum seninle birlikte.. beni yapmadığım şeyler için yaftalama. ve seni en çok seven en çok özleyen en çok değer veren insana böyle zarar verme. ben bunu hak etmiyorum, beni de kendini de artık üzme de.
Canım kusura bakma gerçekten kendim yaşıyo gibi hisssettim ve bişeyler yazdım . :26:
sen bizim samimiyetimize güvendiğin için aklıma gelen her şeyi yazdım, hatamız varsa affola.![]()
Canımmmmm olur mu ne kadar olgunca ne kadar güzel şeyler yazmışsın.Bizi biliyo gibi yazmışsın resmen canım benim

Çok teşekkür ederim yazdıkların söylediklerin için.Ben de dedim bunları.Ben eğer bu işin %99unu bile üstleniceksem sen %1ini bile üstlenmiyosun işleri yokuşa sürüyosun,uzamıycak konuları uzatıyosun dedim.Olgun olmaya çalış biraz yoksa zamanıımız çok zor geçicek bizim dedim..