- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.421
uzman fikrine kötü bakmıyorum tatlım benim davranış konusunda çok eksikliklerim var bir dönem çok zor günler yaşadım nişalım o dönemde hayatıma girdi sevgisi ile iyileştirdi kendimi fark edip hayata dönmeme destek verdi.Beni tekrar ben yaptı ama ben bu dönemde onu çok yıprattımŞimdi olan bazı şeylerde kendimi suçluyorum ama bilinçli üzmedim onu.Buna rağmen kendimi çok suçluyorum.Bazen duygudurumum aşırı değişken oluyor bipolar bozukluk mu var bende yoksa yani 10 dk. önce çok mutlu 10.sonra aşırı mutsuz olabiliyorum mutuluklarımı da uçta yaşıyorum bazen kendimi 'mani atağı' geçiriyo gibi hissediyorum
Nişanlımda farkında bu durumun ben de farkındayım ama elimde değil engel olamıyorum.Bipolar bozukluk varmı bilmiyorum ama benim gerçekten bir uzmana ihtiyacım var sanırım belki nişanlım bana direkt söleyemediği için beraber gitmeyi teklif ediyordur.:26: böylemi benim yorumum bu sadece.zor dönemler geçirdim o hep yanımda oldu şimdide kendini asla suçlama ben bi gün övünmek için yanında olmadım senin seven insan tabikide sıkı sıkı tutar diyor ben kendime azab ediyorum biraz bilmiyorum artık bir günü rutin bir duygu durumu ile geçirememekten yoruldum acayip enerrjikk zıplayarak başladığım bir gün ağlama krizleri ile bitebiliyor ilkaya danışacağım bunu:26:
anlıyorum canım ben de diycektim tam İlkay'a danışalım bide bu durum diye o da cevap vermiş zaten.Tabi kendini bilmen görmen güzel bişey.Böyle bi durumun varsa ve kabullenmen zaten çok güzel bi başlangıç bence.

Ayrıca bak evet haftaya daha çok görüşürsünüz.Hasret giderirsiniz böylelikle.Ne güzel kavga gürültü de olsa askerini görmüşsün