- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.781
sen ne diyosun, ben belki ayakkabı bile giymemHMM ayakkabı pahalıymış ama ben tasarımcı olarak onun kolay yolunu buldum bile hihihikendim çok rahat yaparım zaten sadece fotoğraf çekimi için giyicem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne diyosun, ben belki ayakkabı bile giymemHMM ayakkabı pahalıymış ama ben tasarımcı olarak onun kolay yolunu buldum bile hihihikendim çok rahat yaparım zaten sadece fotoğraf çekimi için giyicem
![]()
Ayy Şeyma ben olsaydım keşke yanında birlikte giderdik Allahıımm gelinlik bakma gelinlik deneme bayılırım böyle şeylere
Ama değilim tatlışım![]()
Sırf yanımda olmadığı için askerimi yok sayanlar, bana onu sormayanlar, halini hatrını merak etmeyenler, hiç konusunu bile açmayanlar canımı sıkıyor![]()
amaaan boşver canım yaaa salla gitsin onlar sormadı diye nede canını sıkıyorsun kiiherkes kend,ine yakışanı yapar gelince görücekler ama mutluluğumuzla herkesi kıskandırıcaz
![]()
güzel laf " herkes kendine yakışanı yapar" çok doğru
Yani...Kimisi fesatlığından yapar, kimi düşüncesizliğinden yapar, kimi incelik bilmediğinden yapar...Arkadaşım iletişim paylaşmayla gelen birşeydir.Seninle paylaşım yapmıyorlarsa sende onlarla ilgili şeylerde paylaşım yapmazsın olur biter üzme kendini hem biz varız ya.![]()
iyi ki varsınızzzz canım vallaa anca yaşayan anlıyor demek ki halden.. art niyetli olduklarını sanmıyorum, zaten art niyetli insanları etrafımda tutmuyorum... ama dediğin gibi galiba akıllarına bile gelmiyor bazılarının. tamam diyorum herhlde canımı sıkmamak için konusunu açmıyorlar. benim dünyamın çoğunu şu an askerde olan sevdiğim kapladığı için, ben konusunu açıyorum bu sefer. ondan sonra fazla bir tepki almayıp geçiştirdiklerini hissettiğimde canım çok sıkılıyor. yoksa benim sevgim ona yeter çok şükür, kimsenin düşünmesine gerek bile yok. ama o kadar iyi niyetli o kadar düzgün bi insan ki bi anlasalar.. illa böyle dikkat çekici, zibidi, üçkağıtçı mı olması gerekiyo sevilmesi için ben bunu anlamıyorum. neysee çok konuştum![]()
HMM ayakkabı pahalıymış ama ben tasarımcı olarak onun kolay yolunu buldum bile hihihikendim çok rahat yaparım zaten sadece fotoğraf çekimi için giyicem
![]()
bencede kendin tasarladiginda hem cok daha ucuza gelir hemde orjinal bişey cıkar ortaya ♥
nişan tepsisi yerine yastık veya kücük sandık yada kutu düşünüyorum ama kendim yapmaya değermi yoksa hazır mı almalı cok kararsız kaldım :/
Esimde hala aramadi, en son çarşamba konustukaradigini görüp heyecanlanmak istiyorum
![]()
üzülme tatlım nolur diyeceğim ama pek bişe değişmiycek.Ben hep geldiği günü hayal ediyorumbu arada işi kabul ettim:44:
Esimde hala aramadi, en son çarşamba konustukaradigini görüp heyecanlanmak istiyorum
![]()
üzülme tatlım nolur diyeceğim ama pek bişe değişmiycek.Ben hep geldiği günü hayal ediyorumbu arada işi kabul ettim:44:
Teşekkür ederim canım benimcnmm hayırlı olsunn yeni işin..