351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar ben artık yavaştan bizzat mağazalara giderek gelinlik bakmaya başlasam iyi olacak:26: hiçbi fikrim yok çünkü:19:

Kızlar ben artık yavaştan bizzat mağazalara giderek gelinlik bakmaya başlasam iyi olacak:26: hiçbi fikrim yok çünkü:19:

bence de bakmaya başla tatlım, internetten o kadar bakıyoruz ama mağazaya gidipte giydiğimizde oturmaya başlıyor düşünceler .. ilk mağazada vücut tipine nasıl bi gelinlik yakışacağını anlarsın :31: sonra zaten diğer mağazalara girdiğinde hep o tiplere bakarsın karar verirsin :34:

bence de bakmaya başla tatlım, internetten o kadar bakıyoruz ama mağazaya gidipte giydiğimizde oturmaya başlıyor düşünceler .. ilk mağazada vücut tipine nasıl bi gelinlik yakışacağını anlarsın :31: sonra zaten diğer mağazalara girdiğinde hep o tiplere bakarsın karar verirsin :34:

ben zayıfım ya kabarık model tercih edicem:31: yoksa leğen kemiklerim tamamen dışarıda duruyor:30: somalili çocuklar gibi:26:

tamam canım bir de tesettürlü gelinlikleri hediye paketi gibi tasarlıyorlar uyuz oluyorum:19: ben boynu hafif açık bi model tercih edicem:31:

hadi bakalımm şimdiden hayırlı olsun bacımmm:1:
her tarafı beyaz renk ya, o yüzden bütün olarak görünüyo hediye paketi gibi:31:

hadi bakalımm şimdiden hayırlı olsun bacımmm:1:
her tarafı beyaz renk ya, o yüzden bütün olarak görünüyo hediye paketi gibi:31:

$2013-Tesettur-Gelinlik-Modelleri-141.webp
bunlar nasıl
sadece gelin başı olarak gelinlik değilde.Çok abartılı ama gelin başım buna benzer olur duvak tarzı falan

Son düzenleme:
ben zayıfım ya kabarık model tercih edicem:31: yoksa leğen kemiklerim tamamen dışarıda duruyor:30: somalili çocuklar gibi:26:

cnmm dün bi arkadaş daha demiş, pronovias modellerine internetten baksanaa bi fikir edinmiş olursunn, beğendiğin bişey varsa diktirebilirsn de

baktım tatlımda pek bulamadım birşey.:31: diktirmek çok pahalı değilmi

cnmm herr fiyataa olurr galibaa diktrmee çok büyük moda evleri daha pahalıya dikiodurr.. internette bulduğunn modelleri gösterbilirsn terziye.. ya da mağazalardan da bulursunnn cnmm baktn mı hiçç

cnmm herr fiyataa olurr galibaa diktrmee çok büyük moda evleri daha pahalıya dikiodurr.. internette bulduğunn modelleri gösterbilirsn terziye.. ya da mağazalardan da bulursunnn cnmm baktn mı hiçç

yok tatlım mağazalardan hiç denemedim :31: ay çok heyecanlı:31: ama benle gelicek kimsem yokki:26:

Back
X