- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.741
2 hafta bile kalmadı 9 haziranda 99 diyeceğiz![]()
9 mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta bile kalmadı 9 haziranda 99 diyeceğiz![]()
9 muaaa evet ben 3 ayı hesaplamıştım tam hep yanlış hesaplıyorum matematik sıfır :44:
neyse fazla çıkmasında eksik çıksın
![]()
günaydınn kızlar nasılsnzz, evt akşamları kmse olmuo.. ben de geldm baktım, sonra çıktımm baktım kimseler yokk
15-16 gün sonra artık aşağıda "3 ay" değilde "2 ay" yazacak![]()
Kızlar ben artık yavaştan bizzat mağazalara giderek gelinlik bakmaya başlasam iyi olacak:26: hiçbi fikrim yok çünkü![]()
bence de bakmaya başla tatlım, internetten o kadar bakıyoruz ama mağazaya gidipte giydiğimizde oturmaya başlıyor düşünceler .. ilk mağazada vücut tipine nasıl bi gelinlik yakışacağını anlarsınsonra zaten diğer mağazalara girdiğinde hep o tiplere bakarsın karar verirsin
![]()
ben zayıfım ya kabarık model tercih edicemyoksa leğen kemiklerim tamamen dışarıda duruyor
somalili çocuklar gibi:26:
sen yine de ilk mağaza da her modelden giy üzerinde gör tatlım![]()
15-16 gün sonra artık aşağıda "3 ay" değilde "2 ay" yazacak![]()
tamam canım bir de tesettürlü gelinlikleri hediye paketi gibi tasarlıyorlar uyuz oluyorumben boynu hafif açık bi model tercih edicem
![]()
Eki Görüntüle 725084
bunlar nasıl
sadece gelin başı olarak gelinlik değilde.Çok abartılı ama gelin başım buna benzer olur duvak tarzı falan
duvak olarak güzel canım bunlar, hoş olur bence de![]()
burnum çıkar kocaman hıh off ya off![]()
bence gönderdiğin gelinlik çok güzel canım
ben zayıfım ya kabarık model tercih edicemyoksa leğen kemiklerim tamamen dışarıda duruyor
somalili çocuklar gibi:26:
cnmm dün bi arkadaş daha demiş, pronovias modellerine internetten baksanaa bi fikir edinmiş olursunn, beğendiğin bişey varsa diktirebilirsn de
baktım tatlımda pek bulamadım birşey.diktirmek çok pahalı değilmi
cnmm herr fiyataa olurr galibaa diktrmee çok büyük moda evleri daha pahalıya dikiodurr.. internette bulduğunn modelleri gösterbilirsn terziye.. ya da mağazalardan da bulursunnn cnmm baktn mı hiçç