351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba canim :31: benide son 3 ay kala sıkıntısı basmaya baslamisti..gidecegi icin daha mi cok sarilsam, yoksa biraz kendimi alistirayim diye soguk mu kalsam bilemez dururdum:26: bi kac ay bunun gelgitlerini yasadiktan sonra doyasiya sarilmaya karar verdim:31: her türlü ozleyecektim onu.. her firsatta ona yapismis bi sekilde yasadim.. nereye gidecekse pesinde dolandim durdum:1:

Ben evliyim ama cocugum yok.. burda bi arkadasimiz var cocugu olan.. ama pek yazmiyor belki seni gordugunde sana yardimci olur.. ama benim tahminim, kendi durumuma gore karsilastirdigimda cocukla daha zor gececegi :25: çünkü gun geliyor ben kendimi bile toparlayamiyorum evin icinde:14: afedersin sümüklü mendilleri topluyorum sabahlari odalardan:43: bi bebegim olsaydi galiba isi falan birakip ailemin yanina yerlesirdim :25:

Allah yardimcimiz olsun canim:44:

amin canım. sen yalnız mı kalıyorsun canım. yalnız daha zor oluyordur. ben ailemin yanına gideceğim inşallah. o mendilleri eminim ben de topluyacam:43:

merhaba arkadaşlar

öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di mi:1: cevaplarsanız çook sevinirim

cnmmmm ben evli değilimm nişanlıymm, ama tabi evli ve çocuklu olanlar içinn biraz daha sıkıntılıı oluodur.. ilk zamanlar çok zorlu geçioo vakit duruo gbi gelioo ama snrr biraz daha hızlanıo sanki zaman.. usta birliğinde görevlerine başladıklarndaa rutine bağlıosun.. zaman dahaa hızlıı geçioo.. 100 lern altına düşüncee bizler moral olarak daha ii olduk.. şimdi yanındaykenn bol boll vakit geçirin.. buraya daa uğra her zmn her konuda yardımcıı oluruzz, ben burda konuşarak kurduğum arkadaşlıklar ile toparladım kendimi.. burda herkes birbirini daha ii anlıo.. iiki burası vardıı..

cnmmmm ben evli değilimm nişanlıymm, ama tabi evli ve çocuklu olanlar içinn biraz daha sıkıntılıı oluodur.. ilk zamanlar çok zorlu geçioo vakit duruo gbi gelioo ama snrr biraz daha hızlanıo sanki zaman.. usta birliğinde görevlerine başladıklarndaa rutine bağlıosun.. zaman dahaa hızlıı geçioo.. 100 lern altına düşüncee bizler moral olarak daha ii olduk.. şimdi yanındaykenn bol boll vakit geçirin.. buraya daa uğra her zmn her konuda yardımcıı oluruzz, ben burda konuşarak kurduğum arkadaşlıklar ile toparladım kendimi.. burda herkes birbirini daha ii anlıo.. iiki burası vardıı..

sağol canımm cvp verdiğin için. zaten seninle aynı dertte olanlarla konuşmak çok iyi geliyo. ben de buraya ve aileme güveniyorum daha kolay geçirmeme yardımcı olurlar diye. bebeğimin olması aslında bi cihetle iyi gibi geliyo bana. onunla vakit geçiririm diye ama bilemiyorum ki

amin canım. sen yalnız mı kalıyorsun canım. yalnız daha zor oluyordur. ben ailemin yanına gideceğim inşallah. o mendilleri eminim ben de topluyacam:43:

Yalniz kaliyorum canim..evim isime daha yakin oldugu icin, herseyimi toplayip baba evine donecek olmanin yasadigim aciyi daha da artiracagini dusundugum icin, tek basima ayakta kalmayi daha iyi ogrenmek icin ve birlikte kurdugumuz evimizi yalniz birakmamak icin annemlere yerlesmedim ben:25: cok zor geciyor ama bana cok katti bu yalnizlik.. ama dedim ya.. bi bebegim olsaydi eger ailemin yanina yerlesirdim bende:26:

Simdiden dusunme bunlari demeyeceğim.. bu mümkün degil biliyorum kendimden.. gitmesine son 2 ay kaldiginda her gece onun uyumasini bekleyip, sonra da onu izleyerek agladigim gecelerimi unutmadim çünkü:43: sabahlari saatimzi 10 dakika onceye kurup o uyanmadan bi 10 dakika daha fazla gormeyi kendime kar saydigim sabahlarimi da unutmadim:43:

Bu surec boule gececek canim malesef.. sunu yaparsan daha rahat geçirirsin diyebilecegimiz hicbir sözümüz yok .. tesellisi yok.. tek yapabilecegimiz bu durumu kabullenmek:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canımm cvp verdiğin için. zaten seninle aynı dertte olanlarla konuşmak çok iyi geliyo. ben de buraya ve aileme güveniyorum daha kolay geçirmeme yardımcı olurlar diye. bebeğimin olması aslında bi cihetle iyi gibi geliyo bana. onunla vakit geçiririm diye ama bilemiyorum ki

düşünmen gereken, ilgilenmen gereken bir bebekk var o yüzdennn daha daa güçlüü olursunn cnmm, inşş sizler de 353 ler olarak burda bir arada vakit geçirirsnzz, birbirinizi anlayarak, sıkıntınızı hafifletirsnzz.. dediğim gbi bizler de hep buradayız, biz de yaşadıklarımızı paylaşırızzz

Yalniz kaliyorum canim..evim isime daha yakin oldugu icin, herseyimi toplayip baba evine donecek olmanin yasadigim aciyi daha da artiracagini dusundugum icin, tek basima ayakta kalmayi daha iyi ogrenmek icin ve birlikte kurdugumuz evimizi yalniz birakmamak icin annemlere yerlesmedim ben:25: cok zor geciyor ama bana cok katti bu yalnizlik.. ama dedim ya.. bi bebegim olsaydi eger ailemin yanina yerlesirdim bende:26:

Simdiden dusunme bunlari demeyeceğim.. bu mümkün degil biliyorum kendimden.. gitmesine son 2 ay kaldiginda her gece onun uyumasini bekleyip, sonra da onu izleyerek agladigim gecelerimi unutmadim çünkü:43: sabahlari saatimzi 10 dakika onceye kurup o uyanmadan bi 10 dakika daha fazla gormeyi kendime kar saydigim sabahlarimi da unutmadim:43:

Bu surec boule gececek canim malesef.. sunu yaparsan daha rahat geçirirsin diyebilecegimiz hicbir sözümüz yok .. tesellisi yok.. tek yapabilecegimiz bu durumu kabullenmek:26:

en iyisi fazla düşünmemek canım ben böyle bi yöntem buldum. aklıma getirmemeye çalışıyorum. o zaman geldiğinde bi şekilde geçircez. Rabbim kolay geçirmeye nasip etsin hepimize

düşünmen gereken, ilgilenmen gereken bir bebekk var o yüzdennn daha daa güçlüü olursunn cnmm, inşş sizler de 353 ler olarak burda bir arada vakit geçirirsnzz, birbirinizi anlayarak, sıkıntınızı hafifletirsnzz.. dediğim gbi bizler de hep buradayız, biz de yaşadıklarımızı paylaşırızzz

çook teşekkür ederim canım:16:

en iyisi fazla düşünmemek canım ben böyle bi yöntem buldum. aklıma getirmemeye çalışıyorum. o zaman geldiğinde bi şekilde geçircez. Rabbim kolay geçirmeye nasip etsin hepimize

Evet canim zamani geldiginde mecbur bunlari dusunecegiz zaten o yuzden simdiden eger yapabiliyorsan fazla dusunmemek:31: buketinde dedigi gibi en büyük destegi buradaki 353.donem topiginden alirsin:31: ve tabi ki bizlerde yardimci olmaya calisacagiz bu surecte sizlere:34: buranin disinda istese 20 yillik arkadasin olsun, senin gecirecegin bu sancili süreci anlayamayacaklar malesef.. o yuzden burda icini daha rahat dokeceksin:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar

öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di mi:1: cevaplarsanız çook sevinirim

merhaba canım aramıza hoşgeldin. inşallah rahat iyi bi yere düşer eşin bol bol dua et :31: şimdiden sıkıntı yapma bence hiiiç düşünme, düşününce bişey değişmiyor, buketin de dediği gibi çocuğunuzun olması seni oyalar (bu arada Allah bağışlasın:16:) eminim zaman daha çabuk geçecek merak etme. bana göre en sıkıntılı süreç askere gitmeden önceki süreçti. çünkü gitmesine gün saymak gelmesine gün saymaktan beter. askere gittikten sonra 2-3 hafta geçtiğinde inşallah çok rahatlayacaksın. yine tabi ki özleeyeceksin, canın sıkılacak ama eskisi gibi kötü olmayacak hiçbir şey. hele usta birliğine geçtiğinden sonra bizim şu anki durumumuz gibi şafak 99 u gördüğünde gönlün nasıl ferahlayacak anlatamam.. ondan sonrası inşallah daha kolay . mereak etme, bu askerlik bi şekilde aradan çıkmalıydı diye düşün. bu arada kendi adıma beni en çok rahatlatan günde 3-4 defa şu an konuşuyor olmamız. (acemi birliğindeyken günde 1 defa 1-2 dk veya hiç konuşamıyorduk:14: )
biz sana destek olucaz elimizden geldiğince canım dediğim gibi daha şimdiden kendini üzme, eşine de bu konuyla ilgili fazla bişey deme,hatırlatma, güzel güzel vakit geçirin birlikte, çünkü gitmeden önce çok stresli oluyorlar

merhaba arkadaşlar

Zaman çabuk geçicek ve sevdiğinle çooook vakit geçir..ona sarıl, onu kokla, bütün yüzünü hafına al.. ben şuan onun ellerini hatırlayamıyorum bazen.. hafta sonu webcam den gösterdi ellerini hatırlayınca çok kötü oldum ağladım. olsada yanımda öpsem ellerinden..tutsam elini sımsıkı :(.....

bu arada nickiniz altında yazan sözler bitirdi beni kızlarr. dokunsanız ağlayabilirim:43:

ağlama n'olur...aklımıza gelince bizde kötü oluyoruz :(...

bugunnn özlemim çok dayanılmzz oldu, eski günlerrr yaptıklarımızz, tartışmalarımızzz kısacaa her şeyyy her saniyee gözlerimin önünden geçiooooo

sevgilisi tarafından kıyafetlerine Kısıtlanma gelen kader arkadaşım hoşgeldin :)

ehheehe hoşşbuldukk kalimeroo:9::9: konuşarak her konuyu hallediyorz çok şükür:nazar: ama bi o konuyu halledemiyoruz nedense. her tartışma yeni baştan başlıyor kıyafet konusunda. inatçıııı benimki:31: gerçi ben de inatçı oluyorum bu durumda sanırım.
sizden naber, yine kıyafet konusuna taktı mı seninki de?:1:

ehheehe hoşşbuldukk kalimeroo:9::9: konuşarak her konuyu hallediyorz çok şükür:nazar: ama bi o konuyu halledemiyoruz nedense. her tartışma yeni baştan başlıyor kıyafet konusunda. inatçıııı benimki:31: gerçi ben de inatçı oluyorum bu durumda sanırım.
sizden naber, yine kıyafet konusuna taktı mı seninki de?:1:

bazı şeylerin konuşarak halledilemeyeceğini öğrendim..konuş konuş konuş sonuca bağlayamıyoruz aslında bu konuyu.. sadece yorulup konuyu kapatıyoruz sadece.. sonrasında yine giydiğimiz bi kıyafetle çılgına çeviriyoruz adamları :) aklına esince teee hataydan dahi karışıyor. ''ne giydin sen bugün, siyah yakası çok açık badiyi gimiyosun dimi''? falan diyo. doğu kökenli bi erkek zorrrr :)

bazı şeylerin konuşarak halledilemeyeceğini öğrendim..konuş konuş konuş sonuca bağlayamıyoruz aslında bu konuyu.. sadece yorulup konuyu kapatıyoruz sadece.. sonrasında yine giydiğimiz bi kıyafetle çılgına çeviriyoruz adamları :) aklına esince teee hataydan dahi karışıyor. ''ne giydin sen bugün, siyah yakası çok açık badiyi gimiyosun dimi''? falan diyo. doğu kökenli bi erkek zorrrr :)

aynen öyle oluyo valla.. beğenmediği bi kıyafeti görünce hobaaa tekrar açılıyo mevzu.:9: dediğin gibi ,ben hep "erkekler giysiden anlamaz bilmez, farketmez bile " diye düşünüyordum. fakat bu velet her giysimin her detayıını benden iyi biliyo hayrett bişey yaa

Back
X