- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.601
Evet zaman bazen çabucak geçsede, bazen yavaşlıyo. hangi sektördesin?
cnmmm babamla çalışıorummm benim alanım muhasebeee burdaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zaman bazen çabucak geçsede, bazen yavaşlıyo. hangi sektördesin?
kızlaaaaaar beni burda yalnız mı bıraktınız![]()
merhaba arkadaşlar
öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di micevaplarsanız çook sevinirim
merhaba canım aramıza hoşgeldin. inşallah rahat iyi bi yere düşer eşin bol bol dua etşimdiden sıkıntı yapma bence hiiiç düşünme, düşününce bişey değişmiyor, buketin de dediği gibi çocuğunuzun olması seni oyalar (bu arada Allah bağışlasın
) eminim zaman daha çabuk geçecek merak etme. bana göre en sıkıntılı süreç askere gitmeden önceki süreçti. çünkü gitmesine gün saymak gelmesine gün saymaktan beter. askere gittikten sonra 2-3 hafta geçtiğinde inşallah çok rahatlayacaksın. yine tabi ki özleeyeceksin, canın sıkılacak ama eskisi gibi kötü olmayacak hiçbir şey. hele usta birliğine geçtiğinden sonra bizim şu anki durumumuz gibi şafak 99 u gördüğünde gönlün nasıl ferahlayacak anlatamam.. ondan sonrası inşallah daha kolay . mereak etme, bu askerlik bi şekilde aradan çıkmalıydı diye düşün. bu arada kendi adıma beni en çok rahatlatan günde 3-4 defa şu an konuşuyor olmamız. (acemi birliğindeyken günde 1 defa 1-2 dk veya hiç konuşamıyorduk
)
biz sana destek olucaz elimizden geldiğince canım dediğim gibi daha şimdiden kendini üzme, eşine de bu konuyla ilgili fazla bişey deme,hatırlatma, güzel güzel vakit geçirin birlikte, çünkü gitmeden önce çok stresli oluyorlar
Zaman çabuk geçicek ve sevdiğinle çooook vakit geçir..ona sarıl, onu kokla, bütün yüzünü hafına al.. ben şuan onun ellerini hatırlayamıyorum bazen.. hafta sonu webcam den gösterdi ellerini hatırlayınca çok kötü oldum ağladım. olsada yanımda öpsem ellerinden..tutsam elini sımsıkı.....
ağlama n'olur...aklımıza gelince bizde kötü oluyoruz...
slm tatlim.bende evliyim 2 yasinda kizim var.seni cok ii anliyorum.zor bir surec.fakat zamanla alisiyor insan.kizim cok moral veriyor bana.babayi unutmaya basladi.yoldaki gordugu erkege baba deyip agliyo.ben bitiyorum o an.ama bitecek rabbimin izniyle.baslasin gerisi geliyor.en zoru gitmesini beklemek.
Merhaba kızlarrr..
Aramıza yeni bi arkadaşımız gelmiş gördüğüm kadarıyla eşi ağustosta askere gidicekmiş.Hoşgelmiş diyelim o zamanVe Allah şimdiden bol sabırlar verir inşallah....
Bugün bende bi tuhaflık var anlayamadığımKendimi çok boşlukta hissediyorum artık...
Bugünkü sınavımda çok kötüydü zaten...ilk 2 sınavımın nazar boncuğu oldu![]()
Bukeeet kurabisleri yaptimsimdi toparlanip annemlere gidecegim, ucagim sabah karsi oldugu icin babam birakacak beni
gece 2 bucuk gibi kocisimi arayacagim, kogusun önünde nobetciymis, kogus telefonundan konusacagiz:102: zaten bu gece uyuyamayacagim heralde, cok heyecanliyim beeeennnn
![]()
ayyyy cnmmm kıyamammm şimdiii çok heycanlısındrrrr bndee yaşadımm yaaagidenee kadarr görenee kadarrr vakit zrr geçioo amaa o heycanaa değioo çokk güzellll yaa aklındaa hep planlarrr oluoo :) yrnnn bak kocişin yanındaaa olcakkk onuu düşünnn o hayal ilee dalcn uykuyaaa cnmmmm :) kurabiyerr nasılll olduuu beğendn mii tatlmm
Aayy bilmiyorum bugün hic calisamadim isyerinde zaten, elim ayagim karisti beynim durdu sanki![]()
Kurabiyeler guzel oldu kuzum, ama uzerinde pudra sekeri olmadan tadi iyi olmuyor acaba icine de mi pudra sekeri koyacaktim, tarifi yanlis mi aldim bilemedimde, ustune bolca pudra sekeri dokunce super oldufindiklarda agza geliyor
tesekkurler tekrar tarif icin
![]()
cnmmmm normalll insannn çok heycanlanıoooo o ilk karşılaşma anını düşünüooo heppyokk tatlımm hiç şeker koymuosnn üstüne pudra şekerii koyuyosnnnn hep bolca döküosunnnn ben de çok beğendm tadınııı vee çok uzun süree dayanıooo.. ricaa edermm cnm ne demek beğenmene sevndmmmm
Sonunda annemlere gelebildimuyuyayim artikkk bi kac saat sonra kocisi arayacagim
iyi geceler kizlar dua edin olur mu bi aksilik olmadan sabah ulasayim askerime
![]()
Ne güzel kızlar yaaa.Çok kıskandım sizi![]()
Ben eylüle kadar göremiceeemmm yanına gidemiceeemmmAklıma yemin töreni geldi....Ölüyodum heyecandan o gün heralde.Yorgunluk,uykusuzluk,saatlerce yol hiçbişey etkilememişti resmen bütün gün sapasağlam ayaktaydım ya
Zaten aramız limoni yine...Of çok mutsuzum
Bide dip not olarak bişey sorucam kızlarr:26: Benim ağzımd dilimde diş etlrimde bile artık yaralar çıkmaya başladı.Bu aftlardanÖlüyorum acısından yemek yiyemiyorum yaa.Zaten ilaç filan sprey bişeyler kullanıyorum da bitkisel olarak filan da çözümü var mı? :26: Ne yapayım ne edeyim tuzlu suyla gargara filan mı yapiyim ölürüm acısından heralde ama
:26:
Ne güzel kızlar yaaa.Çok kıskandım sizi![]()
Ben eylüle kadar göremiceeemmm yanına gidemiceeemmmAklıma yemin töreni geldi....Ölüyodum heyecandan o gün heralde.Yorgunluk,uykusuzluk,saatlerce yol hiçbişey etkilememişti resmen bütün gün sapasağlam ayaktaydım ya
Zaten aramız limoni yine...Of çok mutsuzum
Bide dip not olarak bişey sorucam kızlarr:26: Benim ağzımd dilimde diş etlrimde bile artık yaralar çıkmaya başladı.Bu aftlardanÖlüyorum acısından yemek yiyemiyorum yaa.Zaten ilaç filan sprey bişeyler kullanıyorum da bitkisel olarak filan da çözümü var mı? :26: Ne yapayım ne edeyim tuzlu suyla gargara filan mı yapiyim ölürüm acısından heralde ama
:26:
Yine gece oldu ve yine bu yastik islanmaya basladi..... Ve yine ben seni cok ozlediiiiiiiiiiiim guzel gozlum![]()
Sonunda annemlere gelebildimuyuyayim artikkk bi kac saat sonra kocisi arayacagim
iyi geceler kizlar dua edin olur mu bi aksilik olmadan sabah ulasayim askerime
![]()