- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr cnm o da belli değil denetim 1 haftaymış hafta sonu ona hazırlık yapmaya devam ediceklermiş denetim biterse bidaha ki haftaya çıkabilirmiş ama kesin bşey yokmuş bide denetim boyunca tel.de kullanamayacak üst düzey komutanlar falan olacakmış yakalansam kaçarı olmaz ceza yerim dedi o da gidiyor elimizden iyice bozuldu morali benmde öyle tabi de bişey diyemiyorum boşver aşkım ankesörlününde tadı başkaydı ama o 10dk ne kadarda kıymetliydi bizim için yine o heyecanı yaşarız sen aramak için uygun ortam ararsın bende konuşacak köşe ararım fala diyip toparlamaya çalıştım bugün...
haklısın cnm sinir olmamakta elde değil ztn konuşulan süre sınırlı bırakta konuşsun dimi ? susmaktan başka çaremiz yok ki cnm üstüne gitme yine de askerinin sabır dicez artık bu da geçicek bitecek bu günler de...
cnmmm çokk ii idaree etmişssnn amaa sabırr bizim için çok önemlii şimdiii, inşş art haftayaa çarşıları olurr daa morallerii brz daa olsa düzelirrr tatlm, tel bzde de var ama maalesef kullanamıoruzz bir kaç gündrr.. biri telin sesini açık unutmuş, tugay komutanın yanındaa çalmışş, arama fln olmuşş ama Allahtan bizimkieri aramamışlar, o batarya aranmış, bzdee riskli die pek kullanamıoruz, kapalı şu ara.. aynennn cnmmm yandan gelip sesleniolarrr, hadii oyunaa diee, susuorummm mecburr.. bak plakalara az kaldııı, haziranının daa sonunaa gelioruzzz, temmuz ve ağustosta geçickkk bir şekildee
kızlarr ben yatıorumm çok yorgnmmm, ii gecelerrrr yrn görüşürzz.. moral bozmakk yokk, bugn dee geçti bakın şafak attıı.. plakalaraa çok azz kaldııı artttt
ayy bak öğlen saat 12 oldu nerdeyse halen kalkan yok...
kızlar merhaba nasılsınız :)
ben bugün çook mutluyum nişanlım çarşı iznine çıktı uçak biletini aldık 16 eylül sabahı beraber kahvaltı edicez Allah izin verirse![]()
kizlar merhaba nasilsinz? fazla yazamasamda arada girip okuyorum yazdiklarinizi. askerime paket hazirladim ve fotograf makinesinide göndermek istiyorum askeriyede yasakmi bilgisi olan varmi? cok kararsiz kaldim göndermekte :/
cnmmm bakk çarşıı çok ii gelmiştrrr nişanlınaaa çk sevndmm :) geliş tarihi de belli olmuşş tatlımm gözünaydınnnn inşş su gbi geçickk zamann
çok iyi geldi hemde :) :) saol canımmm darısı başına inş. bileti almış olmak bile yaklaştırdı sanki bizi birbir,mize bütün gün o günün hayalini kurduk çok iyi geldi ikimize de![]()
cnmmm tahmin edebiliorummmm o bilette insanı mutluu edioo, ayrılığınn sonunuu görebiliosunn art, karanlıkk kuyuu değill :) 16 eylül içinn artt planlarrr yaparsnzzz ohh çokk heycanlııı :)
aynen cnm başladık planlara tüm gün bizim16sında çıkcağını söylemedik ailelere akşam sürpriz yapacağız :)
cnmmm pat diee gidersnzz yanlarınaaaniaşnlım da bana demiyckmiş geliş tarihinii, sanki ben anlamıycmmm yoldaa flnn olduğunuuu
![]()
aynen cnm öyle yapacağız bi gelsinlerde Allah'ın izniyle bu kadarı bile heyecanlanmama yetti vallahi gelse nolcak bilmiyorum![]()