351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hatlar karıştı bende :).. senin yazdığını sandım sanırım..ilkayın dışında birisi daha gidicekti çünkü..

:1: aynen baskasidir o. ben degilim ne yazikki. o gülücükleri kim anlatmisti emin degilim ama galiba ilkay su an hatirlamiyorum ben tam nasil oldugunu profil ayarlarinda oluyordu sanirim.

canım hepinize yolluycaam onu zaten eski iş yerimdeki pc deydi gidip alcam onu:1: ama ben sanırım mail adreslerinizi not aldığım defterimi kaybettim neyse halletcem bi şekilde:31:

öylemiii ben sanki yolladinda ben kaybetdim gibi hatirliyorum. maillerime balkiyorum bilgisayara bakiyorum yoook. dedim allahalla bidaha sorim en iyisi.

kızlaaar size birşey danışacağım :) gelin saçımı şu alına konulan adı neyse bilmiyorum onla bişey yaptırmak istiyorum :) alına konulan taşlı şeyin adı ne cahillliğime verin bilemedim de onu:1::1:

kızlaaar size birşey danışacağım :) gelin saçımı şu alına konulan adı neyse bilmiyorum onla bişey yaptırmak istiyorum :) alına konulan taşlı şeyin adı ne cahillliğime verin bilemedim de onu:1::1:

cnmmm bildmmm amaa adınııı çıkaramadımm bndeee şimdiii :)

Back
X