- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.841
25 haziran gelsinde Düzceye selam yola devam diyelim :) 81 olcak inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatlar karıştı bende :).. senin yazdığını sandım sanırım..ilkayın dışında birisi daha gidicekti çünkü..
pfff sıkıldım yahu![]()
seymaaa sen o haritayi yapmistinyaaaa. onu bana býollarmisin. ben bulamiyorum artik.![]()
canım hepinize yolluycaam onu zaten eski iş yerimdeki pc deydi gidip alcam onuama ben sanırım mail adreslerinizi not aldığım defterimi kaybettim neyse halletcem bi şekilde
![]()
öylemiii ben sanki yolladinda ben kaybetdim gibi hatirliyorum. maillerime balkiyorum bilgisayara bakiyorum yoook. dedim allahalla bidaha sorim en iyisi.
yok tatlım yollamamıştımmmama ulaştırcam size hiç merak etmeyinnn
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
Topigi bi oku tatlim ikinci siradaki cevapta anlatiyor![]()
süpersin ama stres yapma simdi eski is yerine gitmek felan zahmet etme
Yok kuzum ya ne zahmeti ne olacak sanki...![]()
harikasin canim, ama seyma birdaha cagrimi yapsak yeni katilan arkadaslar var. onlarda katilir belki :S
Çok naziksin tatlım![]()
evet buket yaa ii denk geldiii aynı anda olacak hazırlıklar senle![]()
kızlaaar size birşey danışacağım :) gelin saçımı şu alına konulan adı neyse bilmiyorum onla bişey yaptırmak istiyorum :) alına konulan taşlı şeyin adı ne cahillliğime verin bilemedim de onu![]()
cnmmmm evtttt hep konuşuruzzzz o konudaa fikir alışverişii olurrr![]()