351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hatlar karıştı bende :).. senin yazdığını sandım sanırım..ilkayın dışında birisi daha gidicekti çünkü..

:1: aynen baskasidir o. ben degilim ne yazikki. o gülücükleri kim anlatmisti emin degilim ama galiba ilkay su an hatirlamiyorum ben tam nasil oldugunu profil ayarlarinda oluyordu sanirim.

seymaaa sen o haritayi yapmistinyaaaa. onu bana býollarmisin. ben bulamiyorum artik. :(:43:

canım hepinize yolluycaam onu zaten eski iş yerimdeki pc deydi gidip alcam onu:1: ama ben sanırım mail adreslerinizi not aldığım defterimi kaybettim neyse halletcem bi şekilde:31:

canım hepinize yolluycaam onu zaten eski iş yerimdeki pc deydi gidip alcam onu:1: ama ben sanırım mail adreslerinizi not aldığım defterimi kaybettim neyse halletcem bi şekilde:31:

öylemiii ben sanki yolladinda ben kaybetdim gibi hatirliyorum. maillerime balkiyorum bilgisayara bakiyorum yoook. dedim allahalla bidaha sorim en iyisi.

kızlaaar size birşey danışacağım :) gelin saçımı şu alına konulan adı neyse bilmiyorum onla bişey yaptırmak istiyorum :) alına konulan taşlı şeyin adı ne cahillliğime verin bilemedim de onu:1::1:

kızlaaar size birşey danışacağım :) gelin saçımı şu alına konulan adı neyse bilmiyorum onla bişey yaptırmak istiyorum :) alına konulan taşlı şeyin adı ne cahillliğime verin bilemedim de onu:1::1:

cnmmm bildmmm amaa adınııı çıkaramadımm bndeee şimdiii :)

Back
X